Er så godt fornøyd med produktet og kundeservicen, raskt levert, ingen frakttillegg og lett å få endret leveringsadresse ved evt opphold hjemmefra👏🏼😃
Jeg har handlet hos Pharma Nord i mange år, og opplevelsen har vært gjennomgående svært god. For det første opplever jeg at produktene deres holder høy kvalitet, noe som gjør at jeg føler meg trygg... Voir plus
Produksjon av Q10 som er av beste mulige kvalitet. I tillegg er Q10 nødvendig for all muskulatur og energiproduksjon i økende grad etterhvert som alderen øker på... Jeg er 80 og har brukt Q10 i mi... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Pharma Nord har gjennom 30 år blitt en av Europas største produsenter av kosttilskudd. Selskapet utvikler, produserer og markedsfører forskningsbaserte kosttilskudd og legemidler basert på optimal bio-tilgjengelighet, sikkerhet og dokumentasjon. Ph...
Syretårnet 25, 3048, Drammen, Norvège
- pharmanord.no
Er så godt fornøyd med produktet og…
Pharma Nord = kvalitet!
Jeg er så takknemlig for at Pharma Nord har lagt ved disse kupongene inni produktene sine. Ettersom legen min har satt meg på ganske store daglige doser av Q10, som i seg selv koster en del, er det godt å vite at jeg kan løse inn disse kupongene inn i nye produkter. Og bare etter et par dager kom disse nye produktene fraktfritt i posten. Uniquinolen (Q10) til Pharma Nord er virkelig av veldig god kvalitet, den har hjulpet meg mye! Tusen takk Pharma Nord. 💛
Enkelt å bestille og rask levering!!
Enkelt å bestille og rask levering!!
Beste vitamin og mineraler 😊
Pålitelig handel
Oversiktlig nettbutikk med gode løsninger for betaling. Varene kommer raskt levert i postkassen. Pålitelig 😊
Jeg har brukt Q 10 i ca 30 år og er…
Jeg har brukt Q 10 i ca 30 år og er veldig godt fornøyd med tabletten Er snart 82 år gammel dette kommer fra hjertet
Fikk gratis vare etter tidligere kjøp
Fikk gratis vare etter tidligere kjøp . Pakken kom raskt!
Anbefales!
Elsker varene fra Pharma Nord. Seskapet investerer mye i forskning. Så dette er produktene av høy kvalitet som man kan stole på. Anbefales!
Foruten topp kvalitet som alltid
Foruten topp kvalitet som alltid, rask og kjempegod service
Bestilling på nett hos Pharma Nord Norge.
Veldig bra å handle på nett hos Pharma Nord Norge. Rask leveringstid, så fornøyd🤗
Topp kvalitet!
Anbefales👌
De absolutt beste multivitaminene
De absolutt beste multivitaminene, og utrolig rask levering.
Rask levering og gode produkter
Kvalitets produkter levert raskt.
Rask levering
Rask levering av gode produkter.
Nettsiden ikke intuitiv nok
Nettsiden ikke intuitiv nok. Måtte be om personlig veiledning som på sin side var perfekt. Maken til serviceinnstilling og tålmodighet skal man lete lenge etter!