Dåligt bemötande och dyrt. Verkar inte heller hederliga med sin felanalys av mobilen. Först skulle det gå att laga för 600 kr men plötsligt steg priset till det dubbla. Efteråt ringde killen och lä... Voir plus
Väldigt oseriöst och oansvarigt bemötande mot kunderna. Jag köpte en mobil via CDON och returnerade den direkt. Nu har det gått två månader och Phonecrash har fortfarande inte registrerat min retu... Voir plus
OBS Jag har fått tillbaks mina pengar via Swish, så jag ändrar uppfattning om dom. OBS Enligt dom skickades ladduttag 240716, idag 240726 ingenting har kommit. Dom svarar inte i telefon, hänvisar... Voir plus
Dåligt bemötande och dyrt.
Dåligt bemötande och dyrt.
Verkar inte heller hederliga med sin felanalys av mobilen. Först skulle det gå att laga för 600 kr men plötsligt steg priset till det dubbla. Efteråt ringde killen och lät skyldig. ”Det var väl bra att det gick att laga i alla fall.”
G.
Ren fup og svindel
Ren fup og svindel. De sender brugte/defekte vare og vil derefter ikke returnere dem, 'the usual suspects'...
Osta muualta niin vältyt maksamasta turhasta
ostin/maksoin puhelimen akun CDON kautta, koskaan en sitä saanut .... maksua ei ole palautettu
huijareita molemmat.
Väldigt oseriöst och oansvarigt…
Väldigt oseriöst och oansvarigt bemötande mot kunderna.
Jag köpte en mobil via CDON och returnerade den direkt. Nu har det gått två månader och Phonecrash har fortfarande inte registrerat min retur.
När jag kontaktade dem för att få information om ärendet blev jag ombedd att sms:a i stället. Jag skickade två sms – men fick aldrig något svar.
Detta är helt oacceptabelt och långt ifrån professionellt.
5 ugers levering (indtil videre)
Min vare var stadig ikke leveret efter 5 uger (de gav dog besked om at den var på vej 3 gange).
Jeg skrev så for at annullere ordren, men de gav i stedet besked om at varen var returneret til deres lager, og at de havde afsendt den igen..
Helt til grin
Har beställt aldrig fått min varor…
Har beställt aldrig fått min varor kastat pengar i skön
Väldigt oseriöst!
Väldigt oseriösa, beställde två ordrar från de via cdon. Ena skickades ut enligt de, den 3/6 när jag inte var i Sverige och när jag kom hem 15/6 fanns inget spår av paketet. Mejlar kundtjänst och de ber mig avvakta o sen slutar de svara..
Andra paketet beställdes förra veckan, ett par lurar för drygt 2 papp. Fick leveransbekräftelse av cdon men inget spårningsnummer och inget svar på mina mejl heller där jag frågar om det.
Väldigt oseriöst, rekommenderar alla att undvika om möjligt.
Jag beställde en mobiltelefon i föra…
Jag beställde en mobiltelefon i föra veckan och den skulle komma den 5-7 Februari men ni har inte skickat den än från postnord. Då får ni skriva att det tar lär ta längre tid.
Jag fick fel vara
Jag fick fel vara. Påtalade det till CDON där jag beställt hörlurarna. De svarade att de måste skicka ärendet vidare till Phonecrash. Det dröjde 14 dagar innan jag fick svar. De svarar att jag ska skicka tillbaka lurarna, skriva en lapp om varför jag returnerar innan de rättar till sitt misstag. Det trots att jag redan skrivit vad som var fel samt skickat foto. Det betyder att jag ska vänta i evigheter på det jag beställt och som jag inte fått p.g. a. deras strul.
Sån dålig policy!!...och CDON borde väl ta sitt ansvar när de förmedlar affären?
Useriöst
Useriöst. Har lämnat tilbaka en leverans. Väntar fortsatt på återbetaling efter 10 veckor
Täysiä pellejä ja rahan huijaajia
Täysiä pellejä ja rahan huijaajia! ÄLÄ OSTA! Tlasin ja maksoin jo yli kuukausi sitten, mutta tuotetta ei vain tule!!!!!!!
Ladduttag 24-07-16
Enligt dom skickades ladduttag 240716, idag 240726 ingenting har kommit. Dom svarar inte i telefon, hänvisar till sms som dom inte heller bemödar sig att svara på.. Undrar om dom verkligen skickade något... ⚠ Varning
Beställde den 27/2 en mobilhållare till…
Beställde den 27/2 en mobilhållare till bil via fyndiq. Efter en veckas väntan så kommer ingen produkt. Fyndiq förmedlar till phonecrash som skickar ut en ny. En vecka går och fortfarande ingen produkt. Phonecrash svarar inte nu fyndiq och köpet hävs.
Fake-produkter
Beställde två tillbehör till iphone. Den ena var en äkta apple-produkt utifrån vad jag kan bedöma. Den andra var en del till en laddare. Den hade dålig passform, konstigt material och var inte CE-märkt. Den hade inte heller något serienummer som Apples produkter brukar ha. Vid kommunikation med Phonecrash hävdar de att det lika fullt är tillverkat av Apple men att jag får returnera den gratis.
Totalt oseriösa, Handla inte här !
Totalt oseriösa och allt som tidigare kunder har skrivit på Truspilot stämmer. De skickar fel produkter (gissningvis ingår själva felskickningarna i deras affärsidé), det tar evigheter att kommunicera med dem, de skickar produkter utan originalemballage. Handla inte här !
De annullerede min ordre uden årsag…
De annullerede min ordre uden årsag (bestilt hos Phonecrash.se via CDON).
Ordrenummer 93341592.
Jeg kan se, at de stadig har varen i deres webshop og at der intet står om, at den er udsolgt.
Har skrevet til dem 2 gange uden svar.
Det stiller en i en svær situation, når man lige pludselig ikke har en julegave til sin datter. Heldigvis er der stadig 11 dage til jul :-)
Fup og svindel
Fup og svindel. Sender defekte varer. Svarer dårligt nok på mail. Det var de 900kr. Sørgeligt CDON har så lidt styr på deres underleverandører.. HOLD JER VÆK FRA PHONECRASH!
Jeg har ventet i snart 2 måneder på min…
Jeg har ventet i snart 2 måneder på min pakke fra phonecrash
De svarer flabet på mails og CDON hvor jeg oprindeligt bestilte fra, bruger dem som udbyder og det er godt nok noget fis.
Så hvis i bestiller noget hos CDON så tjek om de bruger Phonecrash for de er jo helt væk.
En savoir plus sur les différents types d'avis.