Leveransen har kommit mycket snabbt det är mycket bra! Tiil min Huawei ett skärm. Tyvärr jag har fått fel produkt och har jag skickat tillbaka. Det har jag kostat 52kronor till mig och har jag INTE(... Voir plus
Handla inte här!!!! Jag förstår att detta inlägg kommer att tas bort . Men någon kanske hinner läsa. Beställde ett mobil fodral och fick helt fel färg, och när jag påtalade detta via telefon så... Voir plus
Produkten kallas orginal men skiljer sig avsevärt från orginal. Baksidan på mobilen är matt. Denna produkt är blank. Försöker kontakta support via chatt. Kopplas över till mail men får ingen återkop... Voir plus
Bought samsung galaxy s21 ultra back cover...real garbage. Even letters,,samsung" came of with sticky label.
Phonecare levererar högkvalitativa produkter till konkurenskraftiga priser. Alltid nöjd kund garanti samt snabba leveranser.
Strömsätravägen 15, 12735, Skärholmen, Suède
- 08-35 85 77
- info@phonecare.se
- phonecare.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Bought samsung galaxy s21 ultra back…
It said 3-4 working days delivery
It said 3-4 working days delivery, I waited for over a week and it wasn’t even handed over to PostNord, no answer from customer support either. Terrible
Beställde begagnad iPhone som skall…
Beställde begagnad iPhone som skall vara i skick som ny. Tyvärr det mesta reservdelar är kopior. Batteri, skärm och högtalare. Mobilen blir het och håller inte ens i 2h.
Stay away från denna skojar företag.
NOT ORIGINAL
köpte ett MI T10-batteri (original, som nämnts i annonsen) och fick ett icke-originalbatteri efter en lång väntan.
bought a MI T10 battery (original, as mentioned in the ad) and received a non-original battery after a long wait.
OBS Handla ej härifrån
OBS Handla ej härifrån. Dem skriver originaldelar. Men det är billiga plastiga kopior. S24 ultra original har glas. Så beställde direkt från Samsung istället för 43 euro :)
Defekt produkt
Airpods fodralet jag köpte i (bra skick) gick inte ladda och hade både hål, repor och kändes smutsigt när jag fick det. Ångrar djupt att jag inte läste här innan köp.
Beställde lite dyrare än begagnat…
Beställde lite dyrare än begagnat marknade för å få en riktig ja skulle ge i present,det första som händer när ja tar upp den är att baksidan lossnar!! Fick erbjudande å skicka tillbaka men med den korta tidsfristen fanns det inte tid då ja inte hann skaffa ny present!! Beklagligt fick ja till svar 🤬
Mycket söndrig skick !
Beställde ett par begagnade AirPods "mycket bra skick". Tyvärr var den ena sönder och lät den andra väldigt skrällig. Dessutom fanns det mycket tydliga användningsskador. Man undrar hur de AirPods i "bra skick" ser ut. Men för att hålla det kort, köp inte här!
Beställ inte här ifrån
Beställ inte här ifrån.
Jag beställde i slutet av juni glas till min mobilkamera och har ännu inte fått mitt paket. Skrev till kundtjänst och får ingen återkoppling, med andra ord pengar i sjön. Så beställ absolut inget här ifrån.
Jag köpte en Penna till min Samsubg Tab…
Jag köpte en Penna till min Samsubg Tab 6. Pennan funkar okej men det är för dålig Magnet så den blir inte kvar på avsedd på Samsung orginal Fodral. Jag handlade här pga det lite högre Priset jämfört med andra Firmor men ack så besviken. Jag kommer inte handla här igen
Handla inte här!!!!
Handla inte här!!!!
Jag förstår att detta inlägg kommer att tas bort .
Men någon kanske hinner läsa.
Beställde ett mobil fodral och fick helt fel färg, och när jag påtalade detta via telefon så fick jag till svar " ja så kan det gå" sen la hen på luren.
Charmigt --nä inte det minsta, och dessutom väldigt oproffsigt från ett företag som säljer sig själv som det proffsigaste inom branschen
Bedrövligt!!!!!
Köpte en refurbed iPhone 14 pro max
Köpte en refurbed iPhone 14 pro max.
Måste tyvärr sätta ner betyget när telefonen inte fungerar som den ska och inte original skärm och batteri. Vi får se om de gör vad de ska nu ang reklamation.
Hej jag beställde en iphone 14 pro och…
Hej jag beställde en iphone 14 pro och batterins mobil va dålig och skärmen va inte original
Dåliga skärmskydd
köpte skärmskydd till en pixel 7 pro samma sorts jag haft innan som höll i mer än 1 år men behövdes bytas då det sprack.
Höll inte ens en vecka innan kanterna började släppa Har inte ens något fodral på men det började ändå lossna.
Väldigt dålig upplevelse av den här…
Väldigt dålig upplevelse av den här butiken. Jag lämnade in min Apple Watch för batteribyte för snart ett år sedan. Direkt efter att jag fått tillbaka den fungerade den inte alls. Sedan dess har jag klagat flera gånger via telefon och sms, men har fortfarande inte fått någon ersättning. ARN har varit inkopplade och rekommenderat att jag ska få pengarna tillbaka, men butiken har fortfarande inte följt det. Nu hoppas jag att de hamnar på Råd & Röns svarta lista. Gå inte dit – det här är rena bluffen, och personalen verkar helt okunnig inom sitt område.
Beställde en ersättningsskärm till en…
Beställde en ersättningsskärm till en iPhone 14 pro, fick hem den och provmonterade den försiktigt. Gröna linjer över skärmen. Skickar tillbaka den, hör ingenting på 2 veckor. Sen helt plötsligt har jag fått tillbaka ett paket där någon klistrat på ett klistermärke med ”begagnad/trasig ingen garanti”
Dessutom saknas nu ett av låsblecken som sitter runt skärmen….
Förstår nu varför butiken har så dåligt omdöme.
Spara era pengar och välj en annan butik, konkursen är nära.
Ruffel och båg företag
Ruffel och båg företag. Beställde ett mobilbatteri i september 2024 som anlände DOA ( dead on arrival ). Påpekar detta och allt verkar bra, nytt batteri skall skickas vilket då INTE sker då det inte kommer efter dryga 4v väntan. Även detta påpekas vilket resulterar i ett åtagande att återbetala köpebeloppet. Händer det något? Näääääää......lägg ner skiten
Beställde ett skal till min frus…
Beställde ett skal till min frus telefon som hon ville ha. Skulle få det på 2-3 dagar enligt hemsidan. Efter 2,5 vecka och 3 mail som ej besvarats så ringde jag dom. Fick prata med någon på engelska som knappt förstod vad man sa. Efter att han kollat med lagret som sa att skalet var slut så annulerades ordern. MEN, skalet finns kvar att köpa på deras hemsida. Scam butik är vad det är.
En scam!
Jag skickade min iPhone 12 till Phonecare på Kungsgatan i Stockholm i ett vadderat kuvert för att reparera skärmen. Men nu över en månad senare har jag ännu inte fått tillbaka telefonen. När jag mailade fick jag först inget svar, när jag ringde svarade någon på knagglig engelska att de inte fått telefonen. Så tyvärr är det nog en scam. De har nog sålt en iPhone 12 i nyskick i sin butik som var min misstänker jag…
En savoir plus sur les différents types d'avis.