PIERRE EJENDOMME A/S Avis 300

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fleksible, hurtige og dygtige. Vi skulle leje en bolig, og WUPTI så havde Camilla Legarth fikset det. Dygtig og professionel og problem løser, selv med kort varsel 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak for yoga timer 👍😅nu er den halve tid gået af 7 timer 😅det var virkeligt godt 👍det skal I have stor ros for at give af hjertet tak.Anne-Marie Mathiesen Mette Thomsens vej 57 6000 ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Super professionelt team der arbejder for PIERRE-EJENDOMME.dk. Fra start til slut/indflytning bliver der taget omsorg og hensyn til ens egne behov og forventninger. Man føler sig virkelig hjemme... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Er lige flyttet til Søholm Parken fra anden Pierre lejebolig. Rigtig fin forretningsgang. Indflytningssyn og udflytnings syn. Alt upåklageligt. Pigerne på kontoret hjælpsomme i alle spørgsmål, dog ska... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de location d'appartements
  2. Administration immobilière
  3. Société de gestion immobilière
  4. Agence de location immobilière

Écrit par l'entreprise

PIERRE EJENDOMME er Koldings største og fortrukne udlejningsselskab. Vi udlejer velindrettede boliger i alle størrelser og på alle prisniveauer. Alle vores boliger opvarmes via fjernvarme eller varmepumpe. Størstedelen af vores boliger er nyopførte rækkehuse og etageboliger med lav energiramme. Endvidere investerer vi massivt i energioptimering af hele vores boligportefølje med en målsætning på 100% grøn strøm og gerne efter bæredygtigheds princippet. Endvidere har vi installereret el-ladestandere (Clever) på størstedelen af vores boligkomplekser.

Écrit par l'entreprise

Ordentlighed
For os er ordentlighed og høj service en selvfølge og en aftale er en aftale. Vi sætter en ære i at have vores beboere i centrum hver eneste dag via serviceydelser som overgår beboerens forventninger.

Service

Vi har stor fokus på service og omgående action, som forenkler og beriger vores beboeres hverdag – i dag og i morgen. Vores motto er ”orden i penalhuset”.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Gode første 3 måneder i lejlighed

Gode første 3 måneder i lejlighed.

Der bliver taget hånd om tingene!

31 août 2022

Hej

Mange tak for din positive anmeldelse omkring Pierre Ejendomme, som vi sætter rigtig stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig velkomst med flot dekoration

Dejlig velkomst med flot dekoration, det varmer 🌹

26 août 2022

Hej Inger

Velbekomme.

Noté 5 sur 5 étoiles

Er godt tilfreds med at bo til leje hos…

Er godt tilfreds med at bo til leje hos pierre ejendomme der er ikke noget at komme efter...😉

26 août 2022

Hej Helene

Noté 5 sur 5 étoiles

Et udlejningsfirma med styr på tingene.

Et udlejningsfirma med styr på tingene.
Lige fra lejekontrakt til indflytning.
Da vi flyttede ind blev vi budt velkommen med en velkomst gave (vin, chokolade mm). Efter nogle dage fandt vi nogle småfejl som vi gjorde opmærksom på. Lynhurtigt kom der håndværkere der udbedrede fejlene. Altid hurtig svar fra vicevært og kontor. Vi kan på det varmeste anbefale Pierre udlejning.

25 août 2022

Hej Dorthe og Ole

Mange tak for jeres positive anmeldelse omkring Pierre Ejendomme, som vi sætter rigtig stor pris på.

Tilfreds

Super god behandling - aftaler overholdes - fejl og mangler bliver udbedret. Lytter til lejer og prøver at løse problemerne.

Hej

dialog med Pierre

Vi fik en rigtig god dialog med Pierre, vi kan anbefale hans boliger til andre.

Hej Lis og Kuhrt

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis der var 10 stjerner at gi' fik…

Hvis der var 10 stjerner at gi' fik Pierre Ejendomme også dem af mig, alt er perfekt - totalt lækkert byggeri og er der det mindste, der knirker bliver det fikset stort set samme dag ;o) En virksomhed med hjertet på rette sted, de var en kæmpe hjælp for mig, da jeg skulle flytte ind... jeg elsker min lejlighed, den bedste følelse at sætte nøglen i døren og bare glæde sig til at træde ind og føle sig hjemme og godt tilpas. Jeg er 51, og bor i Seniorbofællesskab - jeg er udnævnt til ejendommens »Benjamin« og her er bare så hyggeligt og de ældre stortrives og nyder hinandens selskab... ville håbe alle kunne opleve det og er ikke et sekund i tvivl om at disse boligformer, som Pierre har startet forebygger ensomhed, fantastisk tænkt og godt udført ;o)) Mvh. Betina Stæhr Kjærgaard

Hej Betina

Vi glæder os over vores gode samarbejde og nyder at høre hvor godt I har det i bofællesskabet LykkesHave.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god og hurtig service

Altid god og hurtig service! Vil anbefale Pierre ejendomme til alle der overvejer at flytte i deres boliger :-)

23 août 2022

Hej Cecilie

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget mere end en udlejer

Meget mere end en udlejer!

Gang på gang er vi blevet overrasket over deres gavmildhed, hjælp og forståelse ift. at finde enlejlighed til vores ukrainske flygtninge vi havde boende.

Kæmpe kæmpe anbefaling herfra!

Andre ejendomsselskaber (og firmaer generelt) kunne lære noget af jer!

22 août 2022

Hej Hannah

Det glæder os meget at have være behjælpelig med en møbleret bolig til den søde familie.

Professionel og service minded

Professionell, kompetent og yderst service-minded udlejer. Alt er i tip top stand, og der er styr på tingene

19 août 2022

Hej Anne Marie

Tak for din positive anmeldelse, det glæder os at læse.
Vi ønsker dig en dejlig dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

En fornøjelse at bo til leje hos Pierre…

En fornøjelse at bo til leje hos Pierre Ejendomme. En fantastisk vicevært og generelt god kommunikation med kontoret. De tager ansvar for alle fejl og mangler der måtte opstå. Derudover har de valgt at fastholde huslejen for 2023 hvor jeg bor, i stedet for at lade den stige efter nettoprisindekset. Sådan burde alle udlejere gøre. De yder deres for at holde inflationen nede.

17 août 2022

Hej Mikkel

Noté 5 sur 5 étoiles

Udlejer med respekt for lejeren!

Vi har pga arbejde været lidt rundt omkring, men ingen steder i Danmark har vi haft sådan en udlejer. De forstår at det faktisk er lejerens hjem, hvilket for os er meget vigtigt.
Hurtig respons på henvendelser både personlige og mail.
De får de bedste anbefalinger herfra.

17 août 2022

Hej Henrik

Mange tak for din gode anmeldelse omkring Pierre Ejendomme, som vi sætter rigtig stor pris på.
Vi håber I nyder at bo i Blæsbjerggade og har fundet jer godt til rette.

Noté 5 sur 5 étoiles

hurtig respons på henvendelser og en…

hurtig respons på henvendelser og en følelse af at det hele fungere.
Altid hjælpes der med smil og så får man chockolade af udlejer både påske og jul. Sådan!!!!

4 août 2022

Hej Claus

Vi takker for det gode samarbejde.
Lad os endelig vide hvis vi kan være behjælpelig.

Super udflytning😁

Super lejlighed og rigtig god og flink udlejer og fair ved udflytning😁

1 août 2022

Hej Mikkel

Fantastisk oplevelse

Boede i Bredgade i Kolding. Mega skøn lejlighed og udlejere var alle sammen rigtig søde og nemme at komme i kontakt med:) de var meget rimelige ved udflytning!😊
Mvh Mia

1 août 2022

Hej Mia

Mange tak for din positive anmeldelse omkring Pierre Ejendomme, som vi sætter stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe anbefaling, hvis man ønsker at leje bolig i Kolding.

Har boet hos Pierre ejendomme i 4 år, har været super tilfreds. Flot vedligeholdelse af område og ejendom. Venlig og service mindet personale.

18 juillet 2022

Hej Thomas

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har boet på Bredgade 8 i 5 år og…

Jeg har boet på Bredgade 8 i 5 år og har været super glad for lejligheden, den var helt nyrenoveret da jeg flyttede ind.

Jeg giver 5 stjerner til Pierre Ejendomme og fordi de har et serviceniveau der er udover det sædvanlige så ville jeg gerne give 6.

18 juillet 2022

Hej Boris

Mange tak for din positive anmeldelse omkring Pierre Ejendomme, som vi sætter meget stor pris på.

God oplevelse

God oplevelse at leje lejlighed ved pierres ejendomme i Esbjerg. Blevet behandlet godt og fair både ved indflyt og udflyt. De hjalp når der var noget der skulle ordnes

15 juillet 2022

Hej Nilaus

Vi takker for det gode samarbejde indtil og ønsker dig god vind på din nye platform.

jeg har boet i blæsbjerggade i 1 år

jeg har boet i blæsbjerggade i 1 år , og jeg har været super tilfreds med det, rigtige fin udlejer med styre på tingene!
klart en anbefaling herfra!

14 juillet 2022

Hej Martin

God fornøjelse med din nye bolig- og tak for det gode samarbejde.

Fin aflevering.

Hurtig, ordentlig og reel gennemgang. Hverken mere eller mindre. Vh Ken Rinder

8 juillet 2022

Hej Ken

God fornøjelse med jeres nye bolig.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus