Fleksible, hurtige og dygtige. Vi skulle leje en bolig, og WUPTI så havde Camilla Legarth fikset det. Dygtig og professionel og problem løser, selv med kort varsel 😊
L'entreprise a répondu
Tusind tak for yoga timer 👍😅nu er den halve tid gået af 7 timer 😅det var virkeligt godt 👍det skal I have stor ros for at give af hjertet tak.Anne-Marie Mathiesen Mette Thomsens vej 57 6000 ❤️
L'entreprise a répondu
Super professionelt team der arbejder for PIERRE-EJENDOMME.dk. Fra start til slut/indflytning bliver der taget omsorg og hensyn til ens egne behov og forventninger. Man føler sig virkelig hjemme... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er lige flyttet til Søholm Parken fra anden Pierre lejebolig. Rigtig fin forretningsgang. Indflytningssyn og udflytnings syn. Alt upåklageligt. Pigerne på kontoret hjælpsomme i alle spørgsmål, dog ska... Voir plus
L'entreprise a répondu
PIERRE EJENDOMME er Koldings største og fortrukne udlejningsselskab. Vi udlejer velindrettede boliger i alle størrelser og på alle prisniveauer. Alle vores boliger opvarmes via fjernvarme eller varmepumpe. Størstedelen af vores boliger er nyopførte rækkehuse og etageboliger med lav energiramme. Endvidere investerer vi massivt i energioptimering af hele vores boligportefølje med en målsætning på 100% grøn strøm og gerne efter bæredygtigheds princippet. Endvidere har vi installereret el-ladestandere (Clever) på størstedelen af vores boligkomplekser.
Écrit par l'entreprise
Service
Bredgade 10, 6000, Kolding, Danemark
Hej
Vi stod i en situation, hvor vi skulle genhuses i 11 mdr.
Det blev så ved Pierre udlejning :)
Utroligt professionelt personale, utrolig professionel behandling af det hele.
Tip top ( fed lækker lejlighed) midt i Kolding Centrum, og var der lige nogle små detaljer, som skulle laves, var de der bare lige med det samme, ingen ventetid.
Vi vil klart anbefale Pierre udlejning.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Har kun positive ting at sige om Pierre Ejendomme altid venlig og hjælpsom👍 Glæder mig til at flytte ind i Søholmparken 👍😀

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Selv i en bygning i tiptop stand er der ind imellem småting der skal fixes.
Da er det for os som lejere vigtigt at udbedring sker hurtigt og uden evindelige diskussioner.
Derfor bor vi til leje hos Pierre Ejendomme.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Har boet via Pierre ejendomme, på Jernbanegade 19B, der har ikke været noget at klage over, super god service fra start fra slut - 10 stjerner

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Har nydt at bo ved Pierres ejendomme ved parkvej. Altid fantastisk og hurtig service at hente☺️ Kan helt klart anbefaledes hvis man vil have noget “trygt” at bo i👍

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Rigtig hurtig service,fuld tilfredshed herfra, mange tak for det venlig hilsen Sarah.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Du får jeg ikke bare din nye bolig eller erhvervsleje mål, du får også mega god service, kvaliteten iorden og en varm velkomst.
Der sættes virkelig pris på lejerne/kunderne. Jeg er vild med det. 😃👏🏼
Top service, altid god kontakt, svarer altid på spørgsmål og henvendelser. Utrolig behagelig vicevært og hurtig service. Ved overtagelse af vores nye hjem er vi mødt af orden og god information.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Må sige alt har fungeret lige fra starten, hvor kontrakten blev signeret i løbet af få timer.
Indflytningen gik godt og Abdullah (viseværten) har været der hvergang der har været spørgsmål eller andet der skulle ordnes.
Jeg må sige jeg er yderst tilfreds med hele holdet ved Pierre ejendomme.
Tak for den venlige modtagelse

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg har nu åbnet min lille salon i en af jeres ejendomme og jeg er dybt taknemlig for resultatet og ikke mindst jeres kundeservice hele vejen her til.
Min facade er blevet så flot og hele butiks lokalet er for lækkert.
Og tak for din fine indflytnings gave pose. 😍🙌🏼

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg har boet til leje hos Pierre ejendomme i bredgade super god service. Der er altid styr på tingene

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Som repræsentant for Kolding Politimuseum vil jeg gerne udtrykke meget stor tilfreds med, at Pierres ejendomme vil støtte museet med en sponsering, der forhåbentlig kan blive til gavn for begge parter. Sponseringen vil komme til at hjælpe ved museets drift.
Helge

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg er lige blevet lejer ved PIERRE EJENDOMME A/S. Jeg har kun mødt venlige og forstående medarbejdere, som har hjulpet mig når det har været nødvendigt. Kan kun anbefale andre at bo ved PIERRE EJENDOMME A/S.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Super god service, hurtige til at melde tilbage og altid flinke og rare at tale med.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Har boet i 4 år ved Pierre i The White House på Haderslevvej 25. Den klart bedste udlejer jeg har boet hos. Der er altid høj service når noget skal fikset, og der kommer små glædelige overraskelser ved højtider. Vel isolerede lejligheder, så man hverken hører naboer eller overboen. Kan anbefales hvis man mangler en lejlighed 💪

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Super professionelt team, konkrete handlinger og hurtig feedback. Sådan

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Altid søde og flinke medarbejdere hurtigt med svar

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
I am writing from Melbourne Australia on behalf of my mom, Maren Jensen.
I am grateful for the service that Pierre has provided, even though we had some challenges at the start. They have been attentive and supportive, which is a great comfort when you live on the other side of the world.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Imødekommende og meget serviceorienteret behandling af mig som kunde. Rigtig lækkert lejemål i meget høj kvalitet. Kan klart anbefales til andre.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
En savoir plus sur les différents types d'avis.