PIERRE EJENDOMME A/S Avis 300

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fleksible, hurtige og dygtige. Vi skulle leje en bolig, og WUPTI så havde Camilla Legarth fikset det. Dygtig og professionel og problem løser, selv med kort varsel 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak for yoga timer 👍😅nu er den halve tid gået af 7 timer 😅det var virkeligt godt 👍det skal I have stor ros for at give af hjertet tak.Anne-Marie Mathiesen Mette Thomsens vej 57 6000 ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Super professionelt team der arbejder for PIERRE-EJENDOMME.dk. Fra start til slut/indflytning bliver der taget omsorg og hensyn til ens egne behov og forventninger. Man føler sig virkelig hjemme... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Er lige flyttet til Søholm Parken fra anden Pierre lejebolig. Rigtig fin forretningsgang. Indflytningssyn og udflytnings syn. Alt upåklageligt. Pigerne på kontoret hjælpsomme i alle spørgsmål, dog ska... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de location d'appartements
  2. Administration immobilière
  3. Société de gestion immobilière
  4. Agence de location immobilière

Écrit par l'entreprise

PIERRE EJENDOMME er Koldings største og fortrukne udlejningsselskab. Vi udlejer velindrettede boliger i alle størrelser og på alle prisniveauer. Alle vores boliger opvarmes via fjernvarme eller varmepumpe. Størstedelen af vores boliger er nyopførte rækkehuse og etageboliger med lav energiramme. Endvidere investerer vi massivt i energioptimering af hele vores boligportefølje med en målsætning på 100% grøn strøm og gerne efter bæredygtigheds princippet. Endvidere har vi installereret el-ladestandere (Clever) på størstedelen af vores boligkomplekser.

Écrit par l'entreprise

Ordentlighed
For os er ordentlighed og høj service en selvfølge og en aftale er en aftale. Vi sætter en ære i at have vores beboere i centrum hver eneste dag via serviceydelser som overgår beboerens forventninger.

Service

Vi har stor fokus på service og omgående action, som forenkler og beriger vores beboeres hverdag – i dag og i morgen. Vores motto er ”orden i penalhuset”.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

God oplevelse

Hej
Vi stod i en situation, hvor vi skulle genhuses i 11 mdr.
Det blev så ved Pierre udlejning :)
Utroligt professionelt personale, utrolig professionel behandling af det hele.
Tip top ( fed lækker lejlighed) midt i Kolding Centrum, og var der lige nogle små detaljer, som skulle laves, var de der bare lige med det samme, ingen ventetid.
Vi vil klart anbefale Pierre udlejning.

2 janvier 2022

Hej Claus

Mange tak for din positive anmeldelse omkring Pierre Ejendomme, som vi sætter rigtig stor pris på.
Vi takker for det gode samarbejde indtil og ønsker jer god vind i jeres nye bolig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har kun positive ting at sige om Pierre…

Har kun positive ting at sige om Pierre Ejendomme altid venlig og hjælpsom👍 Glæder mig til at flytte ind i Søholmparken 👍😀

28 octobre 2022

Hej Anne-Marie

Mange tak for din positive anmeldelse omkring Pierre Ejendomme.
Vi glæder os meget til at byde dig velkommen på Søholmparken til forår.

Noté 5 sur 5 étoiles

"Det bliver et 5-tal her fra".

Selv i en bygning i tiptop stand er der ind imellem småting der skal fixes.
Da er det for os som lejere vigtigt at udbedring sker hurtigt og uden evindelige diskussioner.

Derfor bor vi til leje hos Pierre Ejendomme.

28 octobre 2022

Hej Carsten

Mange tak for din anmeldelse omkring Pierre Ejendomme, som vi sætter rigtig stor pris på.
Vi takker for det gode konstruktive samarbejde.

Har boet via Pierre ejendomme - SUPER OPLEVELSE

Har boet via Pierre ejendomme, på Jernbanegade 19B, der har ikke været noget at klage over, super god service fra start fra slut - 10 stjerner

24 octobre 2022

Hej Ricco

Tak for det gode samarbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har nydt at bo ved Pierres ejendomme…

Har nydt at bo ved Pierres ejendomme ved parkvej. Altid fantastisk og hurtig service at hente☺️ Kan helt klart anbefaledes hvis man vil have noget “trygt” at bo i👍

17 octobre 2022

Hej Jens

Vi ønsker dig alt det bedste.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig hurtig service,fuld tilfredshed…

Rigtig hurtig service,fuld tilfredshed herfra, mange tak for det venlig hilsen Sarah.

14 octobre 2022

Hej Sarah

Det fåes ikke bedre. ✨

Du får jeg ikke bare din nye bolig eller erhvervsleje mål, du får også mega god service, kvaliteten iorden og en varm velkomst.
Der sættes virkelig pris på lejerne/kunderne. Jeg er vild med det. 😃👏🏼

1 octobre 2022

Top service

Top service, altid god kontakt, svarer altid på spørgsmål og henvendelser. Utrolig behagelig vicevært og hurtig service. Ved overtagelse af vores nye hjem er vi mødt af orden og god information.

22 septembre 2022

Hej Bente

Tak for et godt samarbejde hidtil.

Noté 5 sur 5 étoiles

Må sige alt har fungeret lige fra…

Må sige alt har fungeret lige fra starten, hvor kontrakten blev signeret i løbet af få timer.
Indflytningen gik godt og Abdullah (viseværten) har været der hvergang der har været spørgsmål eller andet der skulle ordnes.
Jeg må sige jeg er yderst tilfreds med hele holdet ved Pierre ejendomme.
Tak for den venlige modtagelse

7 octobre 2022

Hej Claus

Vi ser frem til et godt samarbejde.

Bare perfekt

Jeg har nu åbnet min lille salon i en af jeres ejendomme og jeg er dybt taknemlig for resultatet og ikke mindst jeres kundeservice hele vejen her til.
Min facade er blevet så flot og hele butiks lokalet er for lækkert.

Og tak for din fine indflytnings gave pose. 😍🙌🏼

26 septembre 2022

Hej Mette-Marika

Vi håber alt går godt i din nye klinik/salon.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har boet til leje hos Pierre…

Jeg har boet til leje hos Pierre ejendomme i bredgade super god service. Der er altid styr på tingene

30 septembre 2022

Hej Mohammed

Vi takker for det gode samarbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Sponsorhjælp til Kolding Politimuseum.

Som repræsentant for Kolding Politimuseum vil jeg gerne udtrykke meget stor tilfreds med, at Pierres ejendomme vil støtte museet med en sponsering, der forhåbentlig kan blive til gavn for begge parter. Sponseringen vil komme til at hjælpe ved museets drift.
Helge

29 septembre 2022

Hej Helge

Det glæder os at være behjælpelig.

Det hele spiller

Det hele spiller. Ikke en finger at sætte på noget.

23 septembre 2022

Hej Christina

God udlejer

Jeg er lige blevet lejer ved PIERRE EJENDOMME A/S. Jeg har kun mødt venlige og forstående medarbejdere, som har hjulpet mig når det har været nødvendigt. Kan kun anbefale andre at bo ved PIERRE EJENDOMME A/S.

23 septembre 2022

Hej Signe

Vi håber du er glad for din bolig.

Super god service

Super god service, hurtige til at melde tilbage og altid flinke og rare at tale med.

20 septembre 2022

Hej Nicholas

Vi glæder os til et godt samarbejde.

Pierre ejendomme- anbefales!

Har boet i 4 år ved Pierre i The White House på Haderslevvej 25. Den klart bedste udlejer jeg har boet hos. Der er altid høj service når noget skal fikset, og der kommer små glædelige overraskelser ved højtider. Vel isolerede lejligheder, så man hverken hører naboer eller overboen. Kan anbefales hvis man mangler en lejlighed 💪

15 septembre 2022

Hej Lars

Mange tak for din gode anmeldelse omkring Pierre Ejendomme, som vi sætter rigtig stor pris på.
Vi takker for det gode samarbejde og ønsker dig alt det bedste.

Service i verdensklasse

Super professionelt team, konkrete handlinger og hurtig feedback. Sådan

2 septembre 2022

Hej Lone

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid søde og flinke medarbejdere…

Altid søde og flinke medarbejdere hurtigt med svar

2 septembre 2022

Hej Birthe

Suppert Team

Noté 5 sur 5 étoiles

I am writing from Melbourne Australia…

I am writing from Melbourne Australia on behalf of my mom, Maren Jensen.

I am grateful for the service that Pierre has provided, even though we had some challenges at the start. They have been attentive and supportive, which is a great comfort when you live on the other side of the world.

1 septembre 2022

Dear Peter (Maren)

Thank you very much for your review about Pierre Ejendomme, which we really appreciate.
We wish you the best in Australia and hope your mom enjoys her new home.

Best regards
Pierre Ejendomme

Supergodt firma

Imødekommende og meget serviceorienteret behandling af mig som kunde. Rigtig lækkert lejemål i meget høj kvalitet. Kan klart anbefales til andre.

31 août 2022

Hej Ole

Det glæder os at du er glad for din bolig.

Suppert Team

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus