Fleksible, hurtige og dygtige. Vi skulle leje en bolig, og WUPTI så havde Camilla Legarth fikset det. Dygtig og professionel og problem løser, selv med kort varsel 😊
L'entreprise a répondu
Tusind tak for yoga timer 👍😅nu er den halve tid gået af 7 timer 😅det var virkeligt godt 👍det skal I have stor ros for at give af hjertet tak.Anne-Marie Mathiesen Mette Thomsens vej 57 6000 ❤️
L'entreprise a répondu
Super professionelt team der arbejder for PIERRE-EJENDOMME.dk. Fra start til slut/indflytning bliver der taget omsorg og hensyn til ens egne behov og forventninger. Man føler sig virkelig hjemme... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er lige flyttet til Søholm Parken fra anden Pierre lejebolig. Rigtig fin forretningsgang. Indflytningssyn og udflytnings syn. Alt upåklageligt. Pigerne på kontoret hjælpsomme i alle spørgsmål, dog ska... Voir plus
L'entreprise a répondu
PIERRE EJENDOMME er Koldings største og fortrukne udlejningsselskab. Vi udlejer velindrettede boliger i alle størrelser og på alle prisniveauer. Alle vores boliger opvarmes via fjernvarme eller varmepumpe. Størstedelen af vores boliger er nyopførte rækkehuse og etageboliger med lav energiramme. Endvidere investerer vi massivt i energioptimering af hele vores boligportefølje med en målsætning på 100% grøn strøm og gerne efter bæredygtigheds princippet. Endvidere har vi installereret el-ladestandere (Clever) på størstedelen af vores boligkomplekser.
Écrit par l'entreprise
Service
Bredgade 10, 6000, Kolding, Danemark
Vi har næsten lige overtaget en lejlighed, og servicen var helt i top.
Der var intet at komme efter, og alt var nemt og hurtigt
5 stjerner nemt herfra

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg har boet på Parkvej i Pierre Ejendomme i 3,5 år. I forbindelse med fraflytning af min lejlighed fik jeg en meget fair gennemgang, og jeg kunne tilslutte mig punkterne, der blev noteret.
Derudover har jeg generelt været meget tilfreds med at bo i lejlighed ejet af Pierre Ejendomme A/S. Herfra stor anbefaling.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Kan kun sige at jeg er yderst tilfreds med mit lejemål hos Pierre Ejendomme. Lækker lejlighed, skønt område og hvis der er det mindste så er I meget hurtige til at svare på henvendejsen og udbedre tingene. I er altid søde og forstående på kontoret og det betyder rigtig meget🤗

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Vi flyttede ind i vores nye bolig hos Pierre Ejendomme for knap en måned siden, og det har været den skønneste oplevelse indtil videre.
Helt fra første kontakt kan man mærke, at man har med et professionelt og serviceminded udlejningsselskab at gøre. Både administrationen og viceværten er utroligt venlige og hjælpsomme, og de er hurtige til at vende tilbage angående både spørgsmål og udbedringer. Man føler sig både hørt og værdsat som lejer.
Vi er blevet taget ekstremt godt imod i vores nye bolig, og glæder os til at bo her i mange år.
Pierre Ejendomme har vores varmeste anbefalinger!

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Kan helt sikkert varmt anbefale Pierre Ejendomme! De har været så gode og har hjulpet os med genhusning på kort tid da vi desværre har haft brand. De har endda gjort så meget ud af det så vi har lånt en møbleret lejlighed (de har møbleret den på 2 dages varsel), med snacks, lys og stort set alt der følger med et hjem!
Tusind tak til Pierre Ejendomme for hjælpen i denne svære tid

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg har haft lejet et erhvervslokale gennem Pierre Ejendomme gennem 3 år. Alt har altid været i orden. De er lette at komme i kontakt med. Er der noget galt reagerer de prompte, det er super dejligt. De får de allerbedste anbefalinger med herfra. Jeg ville absolut leje hos dem igen

ØV…
Vi fil sagt ja til en bolig, hvor vi desværre ikke havde mulighed for at flytte ind (dette melder vi inden indflytning). Vi får afvide at vi desværre nu er bundet til denne (ellers populære bolig) i 3 måneder. Vi spørger pænt om de ikke er søde at hjælpe med at få boligen udlejet hurtigt, så vi ikke hæfter 3 måneder for en bolig vi aldrig flytter ind i. Dette bliver vi lovet. Ikke et opkald/fremvisning, før 2-3 uger inden vi skal være ude og vores opsigelsesperiode slutter (LÆS: at de pludselig selv hæfter). Herfra vælter det pludselig ind med henvendelser flere gange ugentligt. Et tilfælde? Jeg tvivler. Men ja farvel til 35.000 og vi skal i hvert fald ikke have noget med dette selskab at gøre igen.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Vi har boet hos pierreejendomme på Parkvej 4 i 1,5 år og flytter på grund af at vi har købt hus.
Vi har nydt at bo her. Det har været første gang min kæreste og jeg har boet ude og det har levet 100% op til vores forventninger hvis ikke mere. Det nogle skønne mennesker der bor i opgangen, servicen er i top og så er Pierre generelt en god udlejer. Der er næsten altid en lille gave såsom chokolade på bestemte mærkedage og ferier, hvilket vi synes er helt ekstraordinært. Derudover har vi også haft Koldings bedste udsigt som vores forældre siger. 5 stjerner herfra

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Vi har boet hos Pierre Ejendommen i to år, og nu fraflyttet da vi har købt hus.
Der er orden i penalhuset og alle er flinke og utrolig behjælpelige.
Hurtig udbedring på de småting der har været, og professionel og fair behandling ift. fraflytning.
Varm anbefaling.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Super tilfreds med Pierre Ejendomme i Bredgade. Flot lejlighed og medarbejderne har altid været søde til at hjælpe :)

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Tak for jeres altid gode hjælp ❤️
Tak for alle de flotte blomster/borgerbuket til vores mor og hilsner til os 🌹
Tak for den hurtige afvikling af hendes skønne hus i Holbergshave

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Sikke en service. Først den fineste velkomst af viceværten. En super lækker gave, og efter jeg var landet en fredag formiddag hvor det ringer på døren med en blomst og velkommen til. Det er så fantastisk at bo et sted hvor der bare er styr på tingene. Et smukt velholdt område med vilde blomster, søde mennesker og konge service. Tusind tak Pierre Ejendomme.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg har været lejer hos Pierre Ejendomme i 3 år. Jeg bliver altid mødt med venlighed og hurtigt service, hvis der er problemer i lejemålet.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg har boet i Pierre ejendomme i Diesellaparken i 18 måneder fuld tilfreds super service

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg kan varmt anbefale Pierre Ejendomme..jeg har boet i senior bofællesskabet Holbergshave i 2 år i 2 plans og har fået tilbudt et rækkehus også i Holbergshave som jeg glæder mig vildt meget til snart at overtage... jeg må sige at jeg kun har haft gode oplevelser og må sige at Deres håndtering af mit nye lejemål er gået så fint og jeg har hele vejen følt mig tryg. Hilsen Mona fra nr 3

Har boet i Pierre ejendomme på Haderslev 25 Siden 2019
Og har været meget tilfreds med deres service.
Kan klart anbefales!

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Som daglig lejer og nabo til Pierre ejendomme kan jeg kun fortælle en masse godt.
Når jeg ringer med hvad som helst kommer de staks.
De går op i at alt ser pænt og ordenligt ud så vi alle kan være der..
God service og hurtige svar..
Kun at anbefale..
Anders Svalgaard / Restaurant Bone's

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
ILD.PIZZA har været lejer hos Pierre Ejendomme i Kolding ... og vi har været meget glade for forløbet. Desværre måtte vi lukke forretningen igen. Men også her var der styr på processen og ikke en masse bøvl og ballade omkring afleveringen.
Jeg kan på det varmeste anbefale PIERRE EJENDOMME, ligesom jeg står til rådighed for yderligere spørgsmål.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Har boet hos Pierre ejendomme på Stjerneparken og været tilfreds med lejemålet og udlejer

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Vi har været erhvervslejer ved Pierre Ejendomme i næsten 10 år. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, hvor udlejer har udvist stor forståelse for eventuelle problemstillinger i en ældre ejendom.
Personalet er altid hjælpsomme og bidrager til at løse eventuelle udfordringer på konstruktiv og positiv vis. Pierre Ejendomme er bevidste om værdien i at skabe et langvarigt samarbejde med deres lejere, hvilket vi sætter stor pris på hos Skjern Bank Esbjerg

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
En savoir plus sur les différents types d'avis.