PIERRE EJENDOMME A/S Avis 300

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fleksible, hurtige og dygtige. Vi skulle leje en bolig, og WUPTI så havde Camilla Legarth fikset det. Dygtig og professionel og problem løser, selv med kort varsel 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak for yoga timer 👍😅nu er den halve tid gået af 7 timer 😅det var virkeligt godt 👍det skal I have stor ros for at give af hjertet tak.Anne-Marie Mathiesen Mette Thomsens vej 57 6000 ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Super professionelt team der arbejder for PIERRE-EJENDOMME.dk. Fra start til slut/indflytning bliver der taget omsorg og hensyn til ens egne behov og forventninger. Man føler sig virkelig hjemme... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Er lige flyttet til Søholm Parken fra anden Pierre lejebolig. Rigtig fin forretningsgang. Indflytningssyn og udflytnings syn. Alt upåklageligt. Pigerne på kontoret hjælpsomme i alle spørgsmål, dog ska... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de location d'appartements
  2. Administration immobilière
  3. Société de gestion immobilière
  4. Agence de location immobilière

Écrit par l'entreprise

PIERRE EJENDOMME er Koldings største og fortrukne udlejningsselskab. Vi udlejer velindrettede boliger i alle størrelser og på alle prisniveauer. Alle vores boliger opvarmes via fjernvarme eller varmepumpe. Størstedelen af vores boliger er nyopførte rækkehuse og etageboliger med lav energiramme. Endvidere investerer vi massivt i energioptimering af hele vores boligportefølje med en målsætning på 100% grøn strøm og gerne efter bæredygtigheds princippet. Endvidere har vi installereret el-ladestandere (Clever) på størstedelen af vores boligkomplekser.

Écrit par l'entreprise

Ordentlighed
For os er ordentlighed og høj service en selvfølge og en aftale er en aftale. Vi sætter en ære i at have vores beboere i centrum hver eneste dag via serviceydelser som overgår beboerens forventninger.

Service

Vi har stor fokus på service og omgående action, som forenkler og beriger vores beboeres hverdag – i dag og i morgen. Vores motto er ”orden i penalhuset”.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for et godt samarbejde igennem de…

Tak for et godt samarbejde igennem de seneste 2 år - det er vi meget taknemmelig for.
Rigtig god sommer til Jer alle ved Pierre Ejendomme.
Senior Idræt Seest

1 mai 2023

Hej Aage

Tak for din anmeldelse omkring PIERRE EJENDOMME.

Det glæder os at støtte samt bidrage til jeres gode fællesskab.

Vi ønsker jer en dejlig dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Varmeste anbefaling af denne udlejer

Rigtig god behandling - også ved problemer. Det er når problemerne opstår, man har brug for god og ordentlig assistance, jeg er blevet mødt af imødekommende og venlige medarbejdere. Vores situation blev håndteret og løst yderst professionelt.

21 avril 2023

Hej Majbrit

Tak for din positive anmeldelse omkring PIERRE EJENDOMME, det glæder os at læse.

Super god udlejer

Super god udlejer.
Hvis der er nogle problemer kommer de og fikser det hurtigt, også selvom det er omkring spisetid.
Søde mennesker på kontoret der er behjælpelige med hvad end man har brug for.
Kæmpe anbefaling hvis du skal bo til leje.

24 avril 2023

Hej Sisse

Mange tak for din positive anmeldelse omkring PIERRE EJENDOMME, den sætter vi stor pris på.

Du er altid velkommen til at kontakte os såfremt vi på et senere tidspunkt kan være behjælpelig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har boet ved Pierre Ejendomme i…

Jeg har boet ved Pierre Ejendomme i Dalby i 3 år, super service :) 10 stjerner herfra.

Hej Mette

Mange tak for din positive anmeldelse omkring PIERRE EJENDOMME, det glæder os at læse.

Tak for det gode samarbejde.

God dag :)

Super service.

Hej Signe og Bob

Mange tak for jeres positive anmeldelse omkring PIERRE EJENDOMME, den er vi meget glade for.

Tak for det gode samarbejde - vi ønsker jer alt det bedste fremover.

Upåklagelig service

Upåklagelig service! Rigtig gode til at hjælpe og besvare tvivler og spørgsmål.

Hej Signe og Bob

Tak for det gode samarbejde - vi ønsker jer alt det bedste fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har boet til leje på saxovej jeg…

Jeg har boet til leje på saxovej jeg har kun positivt at sige og flytter også gerne tilbage når min søn er flyttet hjemmefra det er superlækre lejligheder!

14 avril 2023

Hej Helene

Mange tak for din positive anmeldelse omkring Pierre Ejendomme, det glæder os at høre du har været glad for at bo på Saxoparken.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores til at finde den rette bolig for dig.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

En fantastisk oplevelse med Pierre Ejendomme.

Jeg havde en fantastisk oplevelse med Pierre Ejendomme, da jeg var på udkig efter en lejebolig. Deres ekspertise og professionalisme gjorde processen utrolig nem og stressfri. Jeg vil gerne fremhæve Alberte for hendes ekstraordinære arbejde. Hendes venlighed samt hjælpsomhed gjorde processen super overskueligt. Hun var altid lydhør over for de spørgsmål jeg havde, og hun gav altid klare og ærlige svar. Pierre Ejendomme har et imponerende udvalg af lejeboliger i sublim stand og selvom det ikke blev til en lejebolig hos dem i denne omgang, så er jeg utrolig taknemmelig for deres hjælp. Herfra kan jeg varmt anbefale dem til enhver, der søger en pålidelig og professionel udlejer af lejeboliger - og det er uden tvivl det FØRSTE sted jeg vil kigge næste gang jeg skal finde en ny lejebolig.

8 mars 2023

Hej Mathias

Mange tak for din positive anmeldelse omkring PIERRE EJENDOMME, det glæder os meget at høre.

Du er altid velkommen til at kontakte os såfremt vi på et senere tidspunkt kan være behjælpelig med en bolig - eller du har spørgsmål.

Byens bedste udlejer!

Jeg har været så heldig at leje et erhvervslejemål hos Pierre Ejendomme A/S. Af forskellige årsager kom jeg i den situation, at jeg blev nødt til at afvikle min forretning. Den forståelse, respekt og flexibilitet jeg blev mødt med hos Pierre var uvurderlig. Mine bedste anbefalinger skal lyde herfra, du finder finder simpelthen ikke en bedre udlejer!

9 avril 2023

Hej Sanne

Mange tak for din positive anmeldelse omkring PIERRE EJENDOMME, den er vi meget glade for.

Tak for det gode samarbejde - vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Man er ikke blot et nummer i rækken

Lige fra første kontakt kan man mærke, at Pierre Ejendomme har helt styr på, hvad de laver!
Der er glad og god service, faste procedurer så man ikke bliver i tvivl, og vigtigst følte jeg, at jeg ikke bare var 'en af mange', men at jeg som enkelt lejer også var vigtig. Man får virkelig indtrykket af, at de går langt for den enkelte, og at det ikke handler om at tjene flest mulige penge på beboerne - tvært imod at have glade kunder 'koste hvad det vil'.

Jeg har kun hørt godt om Pierre Ejendomme rundt om i byen, og det er nu, efter egen oplevelse, også kun roser jeg vil give videre! :)
Tak for en dejlig lejlighed, altid at reagere hurtigt på forespørgsler med et smil og for at jeg har følt mig hjemme!

3 avril 2023

Hej Janice

Mange tak for din positive anmeldelse omkring PIERRE EJENDOMME, det glæder os at høre du har været glad for at bo hos os og haft en god oplevelse hele vejen :)

Tak for det gode samarbejde - vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Hvis nogen har en klage

Hvis nogen har en klage -
tager man det positivt -
da alt kan løses i almindelighed -
og alle er glade !
Det er forskellen på at bo i een af
Pierre Legarth`s ejendomme !

2 mars 2023

Hej Bent

Mange tak for jeres positive anmeldelse omkring Pierre Ejendomme, det glæder os at høre.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

God påske til jer😊

Roser til Pierre ejendomme + team

Roser til Pierre ejendomme og deres yderst professionelle team :)

Min kæreste og jeg har gennem de sidste 3 år boet til leje i en af Pierre ejendommes lejligheder - lejligheden er lækker og nyistandsat ydermere er teamet omkring Pierre ejendomme enormt professionelle og har vi problemer med vaskemaskinen, radiatorerne eller andet arbejdes der hurtigt på at få ordnet tingene - Camilla er altid hurtig til at svare på henvendelser - vi er imponeret og er meget glade for at leje os ind i en bolig ejet af Pierre ejendomme.

27 mars 2023

Kære Emilie

Mange tak for jeres positive anmeldelse omkring Pierre Ejendomme, det glæder os at høre I er glade for jeres bolig og vores service.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

God påske til jer😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Kun de bedste anbefalinger herfra..

Jeg har gennem de seneste par år boet til leje hos Pierre Ejendomme og har kun rosende ord at give. Deres lejligheder er i super stand, deres service er yderst professionel og man får den hurtigste service, hvis der er noget som skal repareres.
Fraflyttersynet var yderst tilfredsstillende og en rar oplevelse med god dialog omkring tingene ( Hvilket man sjældent oplever hos andre).
Kun de bedste anbefalinger herfra.

15 mars 2023

Hej Søren

Tusinde tak for din positive anmeldelse omkring Pierre Ejendomme, det glæder os at høre du har haft en god oplevelse og været glad for at bo hos os.

Tak for det gode samarbejde - vi ønsker dig god vind på din nye platform.

Noté 5 sur 5 étoiles

Netop flyttet fra vores fine lejlighed…

Netop flyttet fra vores fine lejlighed på Nytorv i Kolding.
Vi har været super glade for den. Fin og lys lejlighed med en skøn beliggenhed.
Fik en rigtig god og fair behandling af Abdullah ved fraflytningseftersyn.

15 mars 2023

Hej Ulla

Mange tak for jeres positive anmeldelse omkring Pierre Ejendomme, det glæder os at høre I har haft en god oplevelse og været glade for at bo på Nytorv.

Tak for det gode samarbejde - vi ønsker jer god vind på jeres nye platform.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk velkomst da jeg overtog min…

Fantastisk velkomst da jeg overtog min nye bolig! Hurtig svar på mail og bare mega lækker service 😃
Professionelt og hjertevarmt.

12 mars 2023

Hej Laura

Tusinde tak for din positive anmeldelse omkring Pierre Ejendomme, den sætter vi meget stor pris på.

Vi ønsker dig alt det bedste i din nye bolig, lad os endelig vide såfremt vi kan være behjælpelig med noget😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service fra både kontoret og…

Super service fra både kontoret og vicevært. Store anbefalinger herfra!

28 février 2023

Hej Flemming

Tak for din positive anmeldelse omkring Pierre Ejendomme, den sætter vi meget stor pris på.

Vi håber du er faldet godt til i din nye bolig og ser frem til et godt samarbejde😊

Der er styr på tingene

Der er styr på tingene, og virkelig god service fra kontoret og viceværten.
Man bliver taget godt imod med flotte velkomstgaver og blomster, det giver en, en god oplevelse og fornemmelse af at det er en god udlejer.
Kan kun give Pierre Ejendomme de bedste anbefalinger.

28 février 2023

Hej Majbrit

Mange tak for din positive anmeldelse omkring Pierre Ejendomme, den sætter vi meget stor pris på.

Vi håber du er faldet godt til i din nye lejlighed og ser frem til et godt samarbejde😊

Orden i penalhuset 👍🏻👍🏻

Vi er lige flyttet ind i vores lille rækkehus i Vonsild, og alt er skønt.
Vi har fået den bedste service lige fra første dag vi valgte Pierre ejendomme.
Og det med orden i penalhuset, holder stik..
Skriver man til kontoret er der svar med det samme, og der bliver lyttet og taget ansvar.
Indflytnings syn var en god oplevelse og vi følte os velkommen.
Tak for gaven ved indflytning og blomster foran døren i går.
Vi har kun roser til Pierre og vil til en hver tid sende vores bedste anbefalinger deres vej.
Her vil vi nyde at bo i mange, mange år.
Tusinde tak.

12 mars 2023

Kære Else Marie

Vi ønsker dig alt det bedste på Søholmparken, lad os endelig vide såfremt vi kan være behjælpelig med noget😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Har været lejer hos Pierre ejendomme i…

Har været lejer hos Pierre ejendomme i stjerneparken siden juni 21 / har oplevet den BEDSTE service til dato …. Absolut kun positivt om både ansatte og lejemål 🏡 vil du bo til leje er Pierre ejendomme det bedste / uden sammenligning 👍🏻

10 mars 2023

Hej Charlotte

Mange tak for din positive anmeldelse omkring Pierre Ejendomme, det glæder os at høre du har været glad for at bo hos os.

Tak for det gode samarbejde - vi ønsker dig god vind på din nye platform.

Noté 5 sur 5 étoiles

Pierre Ejendomme fortjener mindst 10…

Pierre Ejendomme fortjener mindst 10 stjerner ⭐️
Servicen er i top. Venlighed fra alle tilknyttet virksomheden. Henvender man sig til kontoret pr. Mail
Er man sikker på at få et venligt svar af Camilla, uanset om det er hverdag, aften eller weekend.
Og jeg kan finde mange flere roser. 🌹
Kan varmt anbefale Pierre Ejendomme som udlejer.

8 mars 2023

Kære Bente

Vi ønsker jer alt det bedste på Søholmparken, lad os endelig vide såfremt vi kan være behjælpelig med noget😊

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus