Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige fået leveret 5 paller træpiller ingen problemer ringede dagen før sagde hvornår han regnede med at de der . Chaufføren var venlig og ingen problemer ved aflæsningen

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har lige bestilt min pilletransport nummer 3, og ved at Torben gør sit til at yde den bedste kundeservice … Jeg er super tilfreds og føler mig godt hjulpet igennem min første pille-handel sy... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil helt klart anbefale folk at benytte sig af Pillefragten med chauffør Torben. Alt var effektivt og spillede perfekt. Også selvom at jeg havde et træls ønske om at få vippet en palle ind igennem... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte mine piller ved Pillemadsen søndag eftermiddag og tirsdag morgen kl. 07.00 kom de præcis som aftalt om mandagen. Pillerne blev sat helt ind i carporten selv om jeg havde sagt de kunne s... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,5

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

5 ud af 5 stjerner!

Super service! 5 ud af 5 stjerner herfra, intet at komme efter.
Vil helt sikkert bruger jer fremover, samt anbefale jer til andre 😃👏🏻

11 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Nogen der ved hvad der sker hos…

Nogen der ved hvad der sker hos Pilllefragten?
Bestilte d.24 sep. dem til at levere.
Fik en bekræftelse med det samme.
Har dog INTET hørt fra dem siden.
Man kan heller ikke sende dem mails

7 octobre 2025
Logo de Pillefragten

Réponse de Pillefragten

Hej Rene,
Jeg er lidt ked af dit indlæg, især efter at jeg har svaret på tre af dine mails.
Vi bestræber os altid på at levere hurtigst mulig, ud fra at vi kan samle hele læs i samme område.
Vi har tjekket vores mail og den virker upåklageligt
Med venlig hilsen Pillefragten

Dygtig og pertentlig levering

I er dælme gode til at ringe og spørge ind til de forhold der er på ejendommen.
Både kontor og personen der levere.

Og vil indrømme at det er den flotteste levering jeg har fået til dato.

Jeg er vand til at pallerne bliver skubbet ind med truck 1 for 1.

Men jeres mand brugte min palleløfter og fik alle paller til at stå, så det bliver en ren fornøjelse til vinter.

5 ud af 5 stjerner er til firmaet.
8 ud af 5 stjerner er til jeres dygtige mand på ruten.

👍👍👍

Mvh Bjarke

22 août 2025

Lynhurtigt og god service

Pillerne blev sat helt ind i carporten selv om jeg havde sagt de kunne sættes i indkørslen.
Det kalder jeg f..... god service, Undskyld jeg bander.

22 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en super levering

Tak for en super levering! Pillefragten har virkelig levet op til mine forventninger – punktlig og professionel fragt hele vejen igennem. Det er tydeligt, at I gør jer umage med at sikre en god oplevelse for jeres kunder.

Jeg vil uden tøven bruge jer igen og anbefaler jer gerne til andre.

17 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin service af Christian.

Super fin service af Christian.
Skrev sms klokken 0507 at han ville være her cirka 0545.
Startede med at flytte den palle som jeg var begyndt at tage fra og stillede de nye paller på deres plads.
Pillefragten har samme høje standard som da Torben Karlskov havde firmaet.
Jeg fortsætter med at bruge firmaet.

16 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Er glad for opkaldet dagen før så man…

Er glad for opkaldet dagen før så man lige kunne gøre klar til at modtage ordentligt samt sms advarsel en halv time før ankomst. Det har været total problemfri oplevelse at få fragtet træpiller med dette firma

5 décembre 2024

Utrolig god chauffør

Utrolig god chauffør. Selv om det var lidt kringlet at komme til, var der bare smil på læben og højt humør. Endda kl. 05.40 om morgenen.

26 novembre 2024

Perfekt 👌🏻

Hurtig levering.
Kom til aftalte tid.
Flink chauffør som fik afleveret træpillerne på aftalte sted selvom der ikke var meget plads at vende på.
De bedste anbefalinger herfra.

30 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en god oplevelse.

Det var en god oplevelse.
Leveret som aftalt og præcis og en flink og høflig chauffør.
Aflæsning gik hurtigt og uden fejl.
Vi vil helt sikkert anvende jer igen 😄

25 septembre 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus