Har lige fået leveret 5 paller træpiller ingen problemer ringede dagen før sagde hvornår han regnede med at de der . Chaufføren var venlig og ingen problemer ved aflæsningen
Lisez les avis des autres
Jeg har lige bestilt min pilletransport nummer 3, og ved at Torben gør sit til at yde den bedste kundeservice … Jeg er super tilfreds og føler mig godt hjulpet igennem min første pille-handel sy... Voir plus
Jeg vil helt klart anbefale folk at benytte sig af Pillefragten med chauffør Torben. Alt var effektivt og spillede perfekt. Også selvom at jeg havde et træls ønske om at få vippet en palle ind igennem... Voir plus
Jeg bestilte mine piller ved Pillemadsen søndag eftermiddag og tirsdag morgen kl. 07.00 kom de præcis som aftalt om mandagen. Pillerne blev sat helt ind i carporten selv om jeg havde sagt de kunne s... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Træpiller fra Tyskland leveret lige til døren af Pillefragten.dk
Coordonnées de contact
Planetvej 1, 6300, Gråsten, Danemark
- info@pillefragten.dk
- pillefragten.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Altid hurtig og pålidelig levering
Altid hurtig og pålidelig levering! Ringer altid inden levering og ved lige nøjagtig hvem han snakker med, og hvor pillerne skal stå, når man har fortalt det 1 gang! En fornøjelse!!
Torben er altid pålidelig
Torben er altid pålidelig. Stiller pillerne pænt og efter de ønsker vi har til pladsering.
Altid venlig.
Vil varmt anbefale pillefragten
Vil varmt anbefale pillefragten, Torben levere hurtigt og til tiden uden nogen form for bøvl, stiller dem lige der hvor man vil have dem og til fornuftige priser 5 store stjerner her fra

Skrammel og trælshed - ikke hos Pillefragten
Man hører så meget skrammel og trælshed om chauffører.... om det er på sin plads eller ej skal jeg ikke kloge mig på.....?
I hvert fald er Torben Pillefragter en herlig gut, der holder hvad han lover. Besked inden ankomst og står på adressen på minuttet. Mobiltrucken drøner pallerne på plads - lige som ønsket.
Han er en chaffut, som enhver pilleleverandør må ønske sig.

Réponse de Pillefragten
Top Service af pillefragten! Så fik vi igen leveret “varme” i form…
Så fik vi igen leveret “varme” i form af Træpiller til fyret😀
Top service fra Torben Karlskov transport👍

Anbefales
Kan klart anbefale Torben. God service, overholdelse af aftaler og han sætter pillerne hvor det ønskes

Réponse de Pillefragten
Bestilte fragt af træpille ved…
Bestilte fragt af træpille ved pillefragten.dk, bestilt via pillemadsen.
Levering var perfekt, god information om leveringstidspunktet (bekræftet vores aftale dagen før samt god info i løbet at dagen for levering) samt prisen på fragten var fornuftig.
Kan anbefales.
Super service fra Torben.
Super service fra Torben.
Ringer og SMS'er dagen før ankomst.
Altid en god oplevelse med Pillefragten
Har nu fået leveret af Pillefragten et par gange, og alt er bare tip top! Torben ringer altid i forvejen, for at koordinere og aftale tid og sted. Det er perfekt. En klar anbefaling herfra!
Billigt, nemt og ordentligt
Nemt, hurtigt og høfligt! Jeg bestilte fra Tyskland torsdag aften og fik leveret lørdag morgen. Pillerne blev ligeså fint kørt helt ind i garagen. Det var desuden billigt og hjemmesiden er nem at navigere i.
Altid hurtig og flink betjening
Altid hurtig og flink betjening! Sidste læs blev leveret indenfor 24 timer!
Hurtig levering og sat helt på plads
Hurtig levering og sat helt på plads, rigtig dejligt😀
God service fra start til slut 😎
L’expérience Trustpilot