VAN EIJK Brows & Beauty / Zon Salon Weesp / Pimp My Brows Avis 66

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vorige week een winactie gewonnen voor een PMU wenkbrauwen behandeling. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Je word klantvriendelijk behandeld. Hygiëne staat voorop en houd super veel rekenin... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Heel erg tevreden met mijn wenkbrauwen, ook een hele lieve dame die alles heeft toegelicht van begin tot eind. Zeker een aanrader!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had mijn twijfels of de behandeling het resultaat op zou leveren dat ik zou willen. Het eindresultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben ontzettend tevreden met mijn hybrid behandelin... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een slechte ervaring bij een andere styliste was dit echt zo geweldig! Mijn verwachtingen zijn overtroffen! Super lieve en warme vrouw. En m'n wenkies zijn abnormaal mooi! Dikke vette aanrader... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Clinique de maquillage permanent
  2. Bar PMU
  3. Centre de bronzage

Écrit par l'entreprise

Master in Brows , Powderbrows , Ombré, PMU , Henna , Airbrush Hybrid Brows , Verven , Shapen , Waxen , Brow tinten, Permanente make-up, Masterclass Cursus, ZZP stoelhuur , ZonSalon - Ergoline - Medium+ & Power+

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb PMU wenkbrauwen bij Else laten…

Ik heb PMU wenkbrauwen bij Else laten doen en ben er uiterst tevreden over. Ze heeft een cover up gedaan en samen besproken wat er het beste bij mij zou passen. Ze neemt haar tijd en werkt hygiënisch. Na de behandeling ook duidelijke uitleg over het verzorgen van de wenkbrauw en de nabehandeling besproken. Ik ben erg blij met het resultaat. Niet twijfelen en niet verder zoeken! Gewoon een afspraak maken :)

4 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Touch of glossy eyebrows!

Wat een fijne ontvangst en PMU behandeling heb ik gehad. Ben zeer tevreden over het resultaat en de uitleg. Else neemt de tijd is zeer nauwkeurig en zorgvuldig. Ik kan Else aanraden bij iedereen die mooie wenkbrauwen wil waar je niet naar hoeft om te kijken! Een aanrader dus, zeker nu Else in Weesp haar salon gaat openen!

26 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Eindelijk na zoveel jaar twijfelen en…

Eindelijk na zoveel jaar twijfelen en het niet durfde, heeft Else mijn wenkbrauwen super mooi gemaakt (PMU brows) en wat was ik zenuwachtig, het idee dat het in je gezicht is maar Else heeft mij zo gerustgesteld! In 1 woord geweldig niet twijfelen maar doen 😊

16 février 2024

TOP!

Ik was een aantal weken geleden ergens geweest waar ze mijn wenkbrauwen echt hebben verpest!

Ik ben zo blij dat ik bij pimpmybrows terecht ben gekomen ze heeft mijn wenkbrauwen weer helemaal on fleek gemaakt !!

Dame is super vriendelijk en erg hygiënisch

Ik zeg top!

16 février 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Top ervaring

Else is een warme, openhartige en ervaren vrouw. Haar werkwijze is uitermate professioneel en hygiënisch.

Else is ruimdenkend, geduldig en weet de ander gerust te stellen!

2 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Cover up dmv powderbrows …

Professioneel en uiterst meedenkend over de mogelijkheden en waar jij je goed bij voelt. Ben super blij met resultaat en dat ze pas stopt als ze er zelf tevreden mee is. Tot snel voor de nabehandeling!

24 janvier 2024

Super blij met Pimp my Brows

Omdat mijn oude adres voor PMU er mee stopte ben ik op zoek gegaan naar iemand die mijn oude model wenkbrauwen wilde coveren, wat nog best lastig is. Else van Pimp my Brows vond dit geen enkel probleem. En wat ben ik blij met het resultaat! Mijn weekjes zijn weer helemaal up to date. Else werkt zeer hygiënisch en professioneel. En buiten dat alles om is het een heel hartelijke leuke dame.
Voor iedere die nog twijfelt...gewoon doen!

24 janvier 2024

Else van Eijk van Pimp My Brows

Else van Eijk van Pimp My Brows is absoluut professioneel en gaat zeer nauwkeurig te werk. Haar kalmerende aanpak stelt je op je gemak, en het eindresultaat is werkelijk prachtig! Mijn moeder is zeer tevreden met haar ervaring en de perfecte wenkbrauwen die Else Van Eijk gecreëerd heeft .

4 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was hier voor een pmu behandeling en…

Ik was hier voor een pmu behandeling en ben heel blij met mijn wenkbrauwen. Else is echt een hele leuke meid, zeer professioneel en werkt heel hygiënisch. Ze neemt alle tijd voor je en verteld uitgebreid wat en hoe ze alles doet. Echt een aanrader om naar haar toe te gaan voor een mooie wenkbrauw behandeling.

16 janvier 2024

Toppertje !!

Top meid , zo super blij er mee!! Op laatste moment me wenkies kunnen doe !! Tot de volgende keer !

28 décembre 2023

Pmu corrigeren

Ik twijfelde en was gespannen over de afspraak.
Else ontving mij uiterst warm en vriendelijk
Ze legde uit dat ze de huidige pmu in kleur en vorm ging aanpassen. Dit deed ze zorgvuldig en checkte bij mij of ik akkoord was
Ik voelde mij snel vertrouwd en in goede handen
Als je twijfelt ga naar Else. Zij zorgt dat je niet teleurgesteld bent

27 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Heel blij met mijn wenkbrauwen

Ik ben een paar keer bij Else geweest voor verven en modelleren van mijn wenkbrauwen en ben er heel blij mee. Wenkbrauwen zijn perfect qua kleur en shape. Else is goed in haar werk en ook heel vriendelijk en gastvrij waardoor je graag bij haar komt.

23 décembre 2023

Superblij met me Wenkies🥰

Superblij met me Wenkies🥰

Else is een topper👌ze neemt de tijd voor je om alles uit te leggen, ze werkt geduldig,netjes,schoon en hygiënisch.
Krijg alleen maar complimentjes over hoe mooi en netjes het wel niet is😊dus wil je perfecte mooi gevormde wenkbrauwen ga je naar deze vrouw💕

20 décembre 2023

1e PMU behandeling

Ik ben gisteren bij Else geweest.
Mijn eerste PMU ervaring. Ik was erg zenuwachtig en beetje bang voor de pijn maar dat viel reuze mee.
Else is een Toppertje denkt met je mee en kijkt ook wat bij je past.
Ik ben goed geholpen
Ze werkt heel professioneel & Hygiënisch.

15 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Bij binnenkomst heel vriendelijk…

Bij binnenkomst heel vriendelijk ontvangen. Ze was heel duidelijk hoe ze mijn wenkbrauwen ging behandelen en een goede uitleg over de nabehandeling. Ik ben zeer tevreden over mijn wenkbrauwen.
Dank je wel

5 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Super ervaring met mooie wenkbrauwen

Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen en gedurende de hele sessie deelde ze veel professioneel advies met eigen mening wat het beste staat voor mij, echt super. Mijn wenkbrauwen zien er geweldig uit en ik verliet meer dan tevreden. Echt een fantastische ervaring!

22 novembre 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus