Beställde ett Visconti kortfodral den 14/5 och fick varan 26/5. Fin & bra kvalitet. Den enda missen var att jag aldrig fick bekräftelse på att varan skickats, men svarade på mail inom 24h.
Beställde varan på hemsidan 16/3. Förväntad leverans inom 10 arbetsdagar. Ingen leverans. Försöker 8/4 komma i kontakt via telefonnumret och formuläret utan framgång. Testar chattfunktionen där AI sva... Voir plus
Beställde två plånböcker den 3 december, betalningen e dragen, inget besked om var varan befinner sig! Ett mejl som säger att varan e skickad den 6 dec fortfarande inget spårningsnummer, känns inte br... Voir plus
Det stog att paketet nått mig i brevlådan men det hade den inte. Kontaktade dom via deras formulär och fick svar tätt efter att dom skickar en ny till mig och gör en retur av den andra. Super b... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Hos planboksbutiken.se hittar du självklart ett stort utval av plånböcker, korthållare och men även andra accessoarer som bland annat stort utval av Troikas snygga nyckelringar. Allt med fri frakt, prisgaranti och 100% nöjd kund garanti! Vi marknadsför endast märkes varor och kontrollerade produkter, inte 中国制造! Är du av någon anledning inte nöjd med din vara får du pengarna tillbaka, inget krångel eller frågor!
Forsnäsvägen 8, 618 34, Kristinehamn
- 0550-16000
- info@planboksbutiken.se
- planboksbutiken.se
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Supernöjd
Beställning och betalning var väldigt smidigt.
Leveranstid var helt okej, trots att beställning gjordes på en helgdag så låg lilla paketet i brevlådan efter ett par dagar.
Till ett förvånansvärt billigt pris så har jag nu den finaste plånboken jag haft i hela mitt liv.
Jag har inte mer o tillägga annat än…
Jag har inte mer o tillägga annat än jag är nöjd
Beställde i mars
Beställde i mars, inte fått varan levererat ännu. Kan ej rekommendera denna sajt.
Högkvalitativa produkter
Högkvalitativa produkter. Mycket nöjd med mina köp av korthållare i läder för bankkort. De skyddar också korten från att bli skimmade!
Beställda varor inte levereras, ingen kontakt!
Från 20 mars, väntar på min beställt plånbok. Men hur mycket tid kan man vänta? Kundservice svarar inte på e-post.
Jag rekommenderar inte!!!!
Ingen leverans, ingen service.
Fortfarande inte fått min vara efter mer än sju veckor, och får enbart svävande bortförklaringar om jag kommer få något alls.
Värdelöst.
Otroligt uselt företag
Otroligt uselt företag. Väntat på en beställning i 5 veckor nu. Fått svaret ”- den är påväg” två ggr nu. VARNING
Snabb leverans och bra produkt.
Enkelt att beställa, snabb leverans
Väntar fortfarande på min redan betalda…
Väntar fortfarande på min redan betalda plånbok som ska ha skickats 24 mars. De skyller på långa leveranstider, känns inte trovärdigt när andra skriver "snabb leverans". Dessutom hade jag betalat extra för spårningsbar leverans, men plånboken har skickats utan att man kan spåra leveransen. Om den nu överhuvudtaget har skickats. Under all kritik, kommer aldrig mer att handla här

Réponse de Plånboksbutiken
Hög kvalitet på varan.
Snabb leverans. Varan motsvarade helt mina förväntningar.
Rekommenderas!
Bra produkt. Bra pris. Snabb leverans. Inga konstigheter. Rekommenderas!
Bra & snabb service
Butiken fungerade bra men då paketet…
Butiken fungerade bra men då paketet gick från Malta så tog det dels längre tid att få och vart lite bökigare att få ut.
Bra snabb service