Imponerende med 10 måneders leveringstid. I burde have annulleret denne handel, og sagt i ikke kunne levere, det købte. Nej, i venter, og sender det 10 måneder senere. Eddermame dårlig service. Nul st... Voir plus
Planta
Obs handla inte på denna skitsida!! Jag beställde varor för över en månad sedan och fick orderbekräftelse men sen blev det tyst. Jag har mejlat flera gånger och ringt flera gånger men får ingen kont... Voir plus
Super customer service 👌 I placed an order which was delivered quickly, then another order where they were out of stock and had to get new stock from supplier, but it would take some time so I cancel... Voir plus
Hold jer langt væk fra Planta.dk Det er et Svindlerfirma, se alle de dårlige anmeldelser ude på trustpilot, ingen respons hverken via tlf. opkald, eller via flere mails de sidste fem dage. Det er... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skrev og de gjorde som jeg bedte om
Det kan jeg ikke helt udtale mig om,da…
Det kan jeg ikke helt udtale mig om,da det jeg bestilte var udsolgt.Jeg håber dog at få varen ,når i får det hjem igen..🙂
Jeg havde bestilt nogle varer og fik…
Jeg havde bestilt nogle varer og fik besked at de først var på lager indenfor 2-3 uger.
Jeg bedte derfor om orden kunne annulleres, og det gjorde de med det samme. Det er god service.
I made an order....two weeks have…
I made an order....two weeks have passed and the order hasn't arrived....No one answers the phone number There is no response to email either.I really regret that I ordered here.
Hurtig levering
De varer som shoppen viste på lager var…
De varer som shoppen viste på lager var ikke på lager og var i restordre fra leverandøren. I sådanne tilfælde skal shoppen melde ikke på lager.
Ingen service
Der er gået en uge og jeg hører ingenting omkring min ordre. Så er det først når jeg skriver at i reagerer...det er ikke ok
Jeg kan lide planta
Orienteret mig om min ordre
Orienteret mig om min ordre. Men jeg har endt med at annullere min ordre pga. lang ventetid.
Aldrig køb hos deres fusker butik de…
Aldrig køb hos deres fusker butik de svarer aldrig på mails og skriver at varen ikke er på lager og det tager 2 uger men self efter 3 uger nægter de at svare på en mail det er faktisk først når jeg annullere mit køb de svarer mig underligt nok med det samme nærmest på trods af 3 ugers stilhed
Oveni købet så trækker de folks penge før de har sendt varen og da jeg skrev til dem at de havde trukket mine penge blev jeg mødt af en person der påstod det kunne de slet ikke men mit dankort steg tilfældigvis med det præcise beløb da jeg vågnede dagen efter det vil de heller ikke svare mig på i mail hvordan det kan ske så ikke handel med Planta det stjæler dine penge og så får du nok en anden vare end den du har bestilt + de svare når de ikke har deres hænder oppe i r(ø)ven men det må de være dybt afhængige af at have efter min erfaring med dem
Hurtig levering
Jeg har fået god service
Jeg har fået god service, de gange jeg har handlet ved Planta:)
Har intet hørt fra planta.dk
Har intet hørt fra planta.dk , bestilte gødning for 3 uger siden, har prøvet at ringe men den går på telefonsvarer. Har ikke fået mail om at de ikke havde varen hjemme. Det er bare træls.
Aldrig køb hos planta
Planta skriver deres ting er på lager, selvom de ikke er. Dette er en dropshipping virksomhed, og lad vær at køb her. Det tager uger om at svare på mail, det er nu 3 uger siden jeg bestilte. Bestilte parallelt med min ordre hos planta fra en virksomhed i tjekkiet, hvor de godt kunne finde ud af at lave lager føring og sende det til mig selvom det var markant længere væk, har det taget dem 1/3 af tiden at levere.
Når man ringer til planta, går det på voicemail og skriver man skal sende en mail. Det er fordi de ikke skulle lave andet end at forklare deres plattenslageri, de er blevet meldt til ombudmanden for falsklagerstatus og plattenslageri, da de tydeligvis ikke kan levere
Bestilte en simple pumpe til mit…
Bestilte en simple pumpe til mit springvand, forventede naturligvis den var til 230V da der ikke var oplyst andet. Modtog en pumpe der var beregnet til US stik, og en konverter til EU stik, selve konverteren fylder ca det samme som pumpen. IKKE den vare jeg troede jeg havde bestilt. Skuffet
Alt tutto ok
De kan ik finde ud af og tage deres…
De kan ik finde ud af og tage deres telefon og vare er ik på lager ..
Vare ikke på lager når det kommer til stykket
Har bestilt 4 gange og alle gange er der noget, som ikke er på lager til trods for deres lager status siger det er på lager. Sidst ventede jeg 2 næsten 3 uger for så at måtte bestille noget andet, da varen stadig ikke var på lager. Men hvis jeg kiggede på hjemmesiden stod der varen var på lager. Syntes det er for dårligt.
Udover det, har jeg ikke haft problemer med deres vare.
Bestilte potter var i rest (2-3 måneders leveringstid), lageret fandt et tilsvarende produkt så jeg ikke skulle vente så længe.