Plantelys ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg ringede til kundeservice onsdag efter ikke at have hørt noget om min ordre fra søndag. Her fik jeg at vide, at der grundet ferie var lidt længere leveringstid. Mindre end et døgn senere havde je... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Fine produkter og gode priser.. dog var de den ene af gangene jeg handlede der en uge om at sende pakken.. bestilte onsdag, og først en uge senere blev den sendt.. Men ellers en har det være upåklag... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Hurtig levering, men jeg havde bestilt et bestemt produkt og fik tilsendt noget andet, uden at jeg blev informeret omkring dette. Jeg kunne se på hjemmesiden at den stod som udsolgt efter jeg havde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har købt 2 stk. 100 W Quantum board LED grolys plader for at holde liv i kafir-lime og andre planter vi holder særligt af hen over vinteren. Til vores store glæde får planterne nye skud og klarer... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de luminaires
  2. Jardin
  3. Magasin d'articles pour l'aménagement paysager
  4. Pépinière

Écrit par l'entreprise

Salg af vækstlys lamper, plante jordmåler, gødning mf.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

40 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Produktet var rigtig fint til prisen

Produktet var rigtig fint til prisen. Manualen kunne dog godt trænge til at blive oversat til rigtig dansk

11 mars 2024
Logo de Plantelys ApS

Réponse de Plantelys ApS

Tak for tilbagemeldingen, en manual kan altid trænge til en forbedring (gælder alle manualer). Vi vil bestræbe os på at forbedre den løbende.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super forretning for både amatører og proffer

Jeg har købt hos Plantelys.dk / Sunflux 3-4 gange nu, og produkterne er hver gang modtaget hurtigt og i perfekt stand.

Et enkelt produkt (40w grolys panel) begyndte dog at flimre, og et par rækker dioder tændte ikke efter første sæson (under et år).

Jeg sendte en mail, og de sendte et tilsvarende panel tilbage hurtigere end jeg havde tid til at hente den :)

En anden ting der er dejligt hos dem, er at der ikke kun er produkter til de professionelle, men også til dem med lidt mindre økonomi (både anskaffelse og watt forbrug). Og man kan altid se PPFD'en, så man ved hvad man køber modsat mange andre forhandlere.

Tip top forretning som varmt anbefales herfra!

15 février 2024
Avis spontané

Rundt grolys med base

Jeg bestile "rundt grolys med base" til afhenting i Albertslund. Det fungerede helt perfekt. Kort tid efter bestillingen fik jeg en mail om at det nu var muligt at afhente. Super hurtig ekspedition.
Og ikke mindst, så fungerer lampen lige som forventet. Super smart med teleskopstang, timer, nemt at sætte op og fylder absolut ingenting.

3 janvier 2024

Super easy to order

Super easy to order. Everything came on time. Well packaged plus they have a lot of instructions on their websites about how to use their products, hotel to plant and what seasons to plant. I really like their blogs and articles. I followed their instructions and my super green broccoli is thriving. Will definitely buy from them again

1 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Falsk reklame i form af billedet

Falsk reklame i form af billedet. Men tror man kæber en hel pakke da det er vist på billedet både på hjemmesiden og på Google men det viste sig kun at man fik en brik til overpris selvom de også skriver de har prismatch

28 novembre 2023
Logo de Plantelys ApS

Réponse de Plantelys ApS

Hej Betina, tak for din anmeldelse.
Vi er kede af at du ikke læste beskrivelsen af produktet ellers vil du have noteret dig at du købet et stk. af pakningen. Hvilket selvfølig er meget dyre end at købe, end en hele pakningen, da vi skal ompakke til 1 stk. Dette har vi ellers har angivet meget tydeligt.
Og hvis du havde ønsket at spare penge havde du selvfølelig købet en hel pakning, hvilket er billiger for både for dig og os, da vi ikke skal ompakke.
Vi vil selvfølelig tage din anmeldelse til efterretning og se hvordan vi kan gøre det endnu tydeliger at du køber et stk., og ikke en hel pakning.
Mvh. Mike, Plantelys.dk

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus