Playgames.dk Avis 9 310

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Uden tvivl bedste sted at handle spil på nettet. Deres service er i top, deres spil er billige og menneskerne bag virksomheden er lige sådan! Kæmpe skulderklap herfra, og tudsinde tak for eft... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

"Playgames.dk er en fremragende webshop for alle, der elsker spil! Hjemmesiden tilbyder et imponerende udvalg af spil til både PC og konsoller, og priserne er meget konkurrencedygtige. Brugervenlighed... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Detta meddelande får jag på min skärm: Steam kan inte köras från en mapp med icke-ASCII tecken på denna Windows-version. Ominstallera Steam i standardmappen, eller installera Windows 7 eller senare.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Detta är andra gången jag använder Playgames.dk och båda gångerna har allt gått snabbt och smidigt. Det finns inget att klaga på. Priserna är väldigt konkurrenskraftiga.

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej playgames jeg vandt 100kr hos…

Hej playgames jeg vandt 100kr hos Briansretrocorner og købte 3-4 pc spil og alt gik som det skulle med at indløse coden og købe de spil :)

12 octobre 2021

Hej Lars,

Tak for anmeldelsen.
Altid dejligt at vinde gavekort. Håber du er tilfreds med dine spil :)

Noté 5 sur 5 étoiles

foret par år siden købte jeg et spil…

har vært kunde ved playgames i en del år on and off men for et par år siden købte jeg et spil kl 20 fik ikke min kode skrav sef til dem og fik en unskyldning og fik så koden inden for 5 min ville barer dele denme gode kundeservis med jer alle

11 octobre 2021

Hej Daniel

Fedt at vi har kunne løse det problem du havde dengang. Vi står klar til at hjælpe hvis der kommer knas i maskineriet ;)

Noté 5 sur 5 étoiles

Billigere end Steam og koden virkede

Billigere end Steam og koden virkede. Kom frem på skærmen lige efter betaling, dejligt nemt.

10 octobre 2021

Hej Anders,

Dejligt at høre, at det hele gik som det skulle. Tak for din anmeldelse.

Supergod oplevelse

Kommer helt sikker til at bestille flere spil hos playgames.dk!
Billigt og supernemt!

Hej Sigurd,

Det er sådan det skal være når man handler på nettet ;)

Noté 5 sur 5 étoiles

Uden tvivl bedste sted at handle spil…

Uden tvivl bedste sted at handle spil på nettet.

Kæmpe skulderklap herfra, og tudsinde tak for efterhånden et meget langt samarbejde, det er fantastisk’

Mvh Casper / Erdiklowman

Noté 5 sur 5 étoiles

Stadig det bedste sted at handle spil

Stadig det bedste sted at handle spil, deres service og generelt det hele omkring playgames - det er 10 stjerner, selvom man kun kan give 5.

Tak for vores fantastiske samarbejde! // Erdiklowman

Hej Erdiklowman,

Tak for de positive ord, dem sætter vi stort pris på :)

Dejligt at høre at du er tilfreds med samarbejdet, da det går begge veje.

Noté 5 sur 5 étoiles

Favorit sted at handle spil på nettet

Altid en fornøjelse at handle hos playgames. God info ved køb, og priser der tit ligger under andre udbydere.

30 septembre 2021

Hej Anders,

Tak for de fem stjerner! Fedt at høre, at det er en fornøjelse at handle hos os.
Altid dejligt med noget ros :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtigt

Hurtigt, nemt og lige til :)

28 septembre 2021

Hej Mikkel,

Dejligt at du mener det er nemt og overskueligt. Hvis du har noget feedback til hvordan vi kan anskaffe den sidste stjerne vil det være dejligt :)

Rigtig god service

28 septembre 2021

Hej Mads,

Dejligt at du er tilfreds med vores service.
Tak for din anmeldelse. x)

Noté 5 sur 5 étoiles

god side med gode priser

god side med gode priser! Fik mit spil over email med det samme. Er meget tilfreds :)

27 septembre 2021

Hej Zenia

Det er bare godt at høre! Jo hurtigere du har nøglen, jo hurtigere kan du komme i gang med at spille ;)

YAS!

Perfekt! Har før købt spil på denne måde, men at sidde og vente på en kode kan være pænt irriterende! Her kommer de bare med det samme! Svupti, og så kan du spille. Genialt! Køber kun her i fremtiden, det er sikkert og vidst :D Tak for handlen :D

20 septembre 2021

Hej Anna-Lullu,

Det var så lidt! Fedt at du havde en god oplevelse hos os. :)

Med venlig hilsen,

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er tilfreds som altid

Jeg er tilfreds som altid. Jeg er især glad for mobilpay betaling.

11 septembre 2021

Hej Dan,

Fedt at du er tilfreds, altid nemt at betale med MobilePay :)

med venlig hilsen

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk support og priser virkelig…

Fantastisk support og priser virkelig godt sted og du får det med det samme kan klart anbefales

11 septembre 2021

Hej Frank,

Tak for din anbefaling, jo hurtigere du har nøglen jo hurtigere kan du komme i gang med at spille ;)

Spil

Nemt at finde god spil

10 septembre 2021

Hej Pilo,

Fedt at du fandt det du skulle bruge ;)

Tak for de fem stjerner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte et spil hvor den nøgle jeg fik…

Købte et spil hvor den nøgle jeg fik tilsendt ikke virkede, skrev til kundeservice og fik en ny. Så en klasse hjemmeside, med en god kundeservice hvis der var noget der skulle gå galt. Vil helt klar købe her igen og anbefale siden til andre.

6 septembre 2021

Hej Mathias

Tak for din anmeldelse!

Godt at vi fik problemet løst :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus