Uden tvivl bedste sted at handle spil på nettet. Deres service er i top, deres spil er billige og menneskerne bag virksomheden er lige sådan! Kæmpe skulderklap herfra, og tudsinde tak for eft... Voir plus
Lisez les avis des autres
"Playgames.dk er en fremragende webshop for alle, der elsker spil! Hjemmesiden tilbyder et imponerende udvalg af spil til både PC og konsoller, og priserne er meget konkurrencedygtige. Brugervenlighed... Voir plus
Detta meddelande får jag på min skärm: Steam kan inte köras från en mapp med icke-ASCII tecken på denna Windows-version. Ominstallera Steam i standardmappen, eller installera Windows 7 eller senare.
L'entreprise a répondu
Detta är andra gången jag använder Playgames.dk och båda gångerna har allt gått snabbt och smidigt. Det finns inget att klaga på. Priserna är väldigt konkurrenskraftiga.
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Alpevej 17, 7120, Vejle, Danemark
- 71 17 89 98
- kundecenter@playgames.dk
- playgames.dk
Aucune trace de demande d’avis
Hej playgames jeg vandt 100kr hos…
Hej playgames jeg vandt 100kr hos Briansretrocorner og købte 3-4 pc spil og alt gik som det skulle med at indløse coden og købe de spil :)

Réponse de Playgames.dk
foret par år siden købte jeg et spil…
har vært kunde ved playgames i en del år on and off men for et par år siden købte jeg et spil kl 20 fik ikke min kode skrav sef til dem og fik en unskyldning og fik så koden inden for 5 min ville barer dele denme gode kundeservis med jer alle

Réponse de Playgames.dk
Billigere end Steam og koden virkede
Billigere end Steam og koden virkede. Kom frem på skærmen lige efter betaling, dejligt nemt.

Supergod oplevelse
Kommer helt sikker til at bestille flere spil hos playgames.dk!
Billigt og supernemt!

Réponse de Playgames.dk
God og pålidelig service og der er…
God og pålidelig service og der er altid hjælp at hente ved eventuelle problemer

Réponse de Playgames.dk
Uden tvivl bedste sted at handle spil…
Uden tvivl bedste sted at handle spil på nettet.
Kæmpe skulderklap herfra, og tudsinde tak for efterhånden et meget langt samarbejde, det er fantastisk’
Mvh Casper / Erdiklowman
Stadig det bedste sted at handle spil
Stadig det bedste sted at handle spil, deres service og generelt det hele omkring playgames - det er 10 stjerner, selvom man kun kan give 5.
Tak for vores fantastiske samarbejde! // Erdiklowman

Réponse de Playgames.dk
Favorit sted at handle spil på nettet
Altid en fornøjelse at handle hos playgames. God info ved køb, og priser der tit ligger under andre udbydere.

Réponse de Playgames.dk
god side med gode priser
god side med gode priser! Fik mit spil over email med det samme. Er meget tilfreds :)

YAS!
Perfekt! Har før købt spil på denne måde, men at sidde og vente på en kode kan være pænt irriterende! Her kommer de bare med det samme! Svupti, og så kan du spille. Genialt! Køber kun her i fremtiden, det er sikkert og vidst :D Tak for handlen :D

Réponse de Playgames.dk
Jeg er tilfreds som altid
Jeg er tilfreds som altid. Jeg er især glad for mobilpay betaling.

Réponse de Playgames.dk
Fantastisk support og priser virkelig…
Fantastisk support og priser virkelig godt sted og du får det med det samme kan klart anbefales

Réponse de Playgames.dk
Købte et spil hvor den nøgle jeg fik…
Købte et spil hvor den nøgle jeg fik tilsendt ikke virkede, skrev til kundeservice og fik en ny. Så en klasse hjemmeside, med en god kundeservice hvis der var noget der skulle gå galt. Vil helt klar købe her igen og anbefale siden til andre.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.