Playgames.dk Avis 9 310

4,4

Uden tvivl bedste sted at handle spil på nettet. Deres service er i top, deres spil er billige og menneskerne bag virksomheden er lige sådan! Kæmpe skulderklap herfra, og tudsinde tak for eft... Voir plus

"Playgames.dk er en fremragende webshop for alle, der elsker spil! Hjemmesiden tilbyder et imponerende udvalg af spil til både PC og konsoller, og priserne er meget konkurrencedygtige. Brugervenlighed... Voir plus

Detta meddelande får jag på min skärm: Steam kan inte köras från en mapp med icke-ASCII tecken på denna Windows-version. Ominstallera Steam i standardmappen, eller installera Windows 7 eller senare.

Detta är andra gången jag använder Playgames.dk och båda gångerna har allt gått snabbt och smidigt. Det finns inget att klaga på. Priserna är väldigt konkurrenskraftiga.

4,4

9 k avis

Aucune trace de demande d’avis

Altid instant levering af kode

Altid instant levering af kode, checker titvsiden for tilbud, kun positive oplevelser

31 août 2021

Hej Mel

Tak for de fem stjerner.

Fedt at høre, at du kun har haft positive oplevelser hos os. ;)

Daniel

fik spilkey med det samme!

fik min spilkey med det samme, så det var fint :D

25 août 2021

Hej Nathasja,

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at du ikke løb ind i nogle problemr :)

En klar anbefaling!

Superhurtigt og nemt og med meget konkurrencedygtige priser.
Betalingen forekom sikker og efter standarder for e-mærkede webshop.

23 août 2021

Hej Jacob,

Fedt at du er tilfreds med vores priser og købsoplevelse. :)

God oplevelse

19 août 2021

Hej Jonas,

Fedt at du har haft en positiv oplevelse på vores side.

Hej Ole,

Det er også det vi sigter efter!
Tak for din anmeldelse.

Ok:)

Ok:).........

16 août 2021

Hej,

Tak for de fem stjerner.

Mycket bra

Snabbt, enkelt och billigt!

16 août 2021

Hej Christine,

Det är skönt att höra! tack för din recension. :)

Legitim hjemmeside

Fik min keycode med det samme. Så alt i alt en super god oplevelse!

12 août 2021

Hej Lasse,

Det er sådan det skal være! Jo hurtigere du har nøglen, jo hurtigere kan du komme i gang med at spille.

Hurtigt, nemt og billigt

Hurtigt, nemt og billigt handler alle spil her…

Det eneste der mangler er nogle Collector’s Edition…

Nu kommer der snart Dying Light 2 men det er umuligt at få Collector’s Edition nogen steder i Danmark

12 août 2021

Hej Kristian

Tak for din anmeldelse! Fedt at du stadig er med os, kan se du har lagt en anmeldelse tilbage i 2016.

Hvis du har noget feedback til hvad der kunne give den sidste stjerne vil det være lækkert ;)

Billigt och snabbt!

Billigt, fick spelnyckeln direkt efter betalning.

9 août 2021

Hej Johanna,

Kul att höra att du är nöjd med våra priser och leveranstid. ;)

God side

God side. Havde et issue, men de udviste god kundeservice og hjalp mig med at løse problemet :-)

27 juillet 2021

Hej Rasmus,

Fedt at høre, at vi kunne løse problemet.
Tak for din anmeldelse.