Mega sjovt stykke legetøj
Mega sjovt stykke legetøj, det ankom hurtigt, og er god kvalitet. Mine piger er meget begejstret over det🤗

Réponse de Playkick
Playkick AirKick er et sjovt aktivitetsspil, hvor du holder den farverige fjerbold i luften med fødder, knæ og krop. Perfekt til haven, stranden, parken og ferien.
Danemark

Réponse de Playkick
Jeg gav min nervøs den i fødselsdagsgave, og han har leget med den non stop, lige siden!
Varm anbefaling 🙌😊

Réponse de Playkick
Jeg gav min søn en i fødselsdagsgave.
Kan varmt anbefales!
Min mindste dreng er misundelig 🤣

Réponse de Playkick
Super nemt og intuitivt at finde rundt på deres hjemmeside og produktet var fantastisk. Mine små fætre laver ikke andet end at lege udenfor mens de prøver at slå hinandens rekorder.
Kæmpe anbefaling herfra🤩

Réponse de Playkick
Virkelig sjov at tage med ned på stranden og hygge med vennerne. Kan meget anbefale :)

Réponse de Playkick
Mega sjov at konkurrere med. Mine børn elsker det!