Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloos, zit al 2 maanden zonder omvormer. Atama legt het probleem bij Goodwe maar ik koop bij Atama. 2 maanden zonder zonnepanelen in mei en juni belachelijk. En het op afstand in de gaten houde... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Société d'énergie solaire
  2. Entrepreneur en énergie solaire

Écrit par l'entreprise

Al sinds 2009 uw partner in verduurzaming! Zonnepanelen, laadpalen en accu's.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloos

2 maanden zonder zonnepanelen in mei en juni belachelijk.
En het op afstand in de gaten houden dat gebeurt ook niet.

26 juin 2024
Avis spontané

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Tweede keer dat wij bij Atama zonnepanelen hebben laten plaatsen. Eerste keer 16 stuks. Zijn nu 2 jaar oud. Geen bijzonderheden of defecten. Omdat we nog wat extra panelen wilden bijplaatsen kwamen we uiteraard weer bij Atama uit. Bekwaam en beleefd personeel. Schouw aan huis. Alle mogelijkheden worden bij de schouw goed en duidelijk uitgelegd. Volgende dag offerte ontvangen. Goede service en je wordt goed op de hoogte gehouden van het gehele proces. Daags voor plaatsing nog een telefoontje om de definitieve aankomsttijd van de monteurs door te geven. Bij de oplevering werkte alles. Ook de app waarmee je de werking van de zonnepanelen kunt volgen. Hoewel er wel een klein foutje zat in de intekening van de panelen in de app. Maar na een telefoontje werd dit binnen 10 minuten opgelost. Zeer tevreden!

31 janvier 2024

Heldere offerte

Heldere offerte. Met installatie goed kunnen samenwerken met elektricien om tot een passende oplossing te komen. Veiligheid is belangrijk! Fijn dat Atama dit zo serieus neemt 👌🏻. Het waaide (te) hard op dag van installatie. Goed om te zien dat veiligheid gaat voor geld. Dus panelen enkele dagen later gelegd wat helemaal prima was.

31 janvier 2024

Prima

Goede communicatie. Komen afspraken na. Vriendelijke monteurs. Netjes gewerkt.

25 janvier 2024

Communicatie

De ervaring was goed.
Altijd zijn er wel minpuntjes.
Miscommunicatie en geen terugkoppeling op een mail.

18 janvier 2024

Vlotte reaparatie…

We moesten wel even wachten op dat er monteurs beschikbaar waren, maar dan kan Atama ook niet veel aan doen, maar toen hij kwam repareerde hij snel en kundig onder barre omstandigheden. Klasse!!

19 janvier 2024

Erg tevreden

Erg tevreden met hoe het werk is uitgevoerd, Aanleg erg netjes afgewerkt met vriendelijk en deskundig personeel. Wel een punt van aandacht: het zou prettig zijn geweest als bij opleveren van het werk ervoor zorg zijn gedragen dat men behulpzaam zou zijn geweest bij het installeren van de juiste app en daarmee het controleren van goede werkzaamheid van de geplaatste zonnepanelen.

25 janvier 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Helaas niet in een keer foutloos, uiteindelijk wel prima.

De panelen werden snel en adequaat geïnstalleerd (knap werk zo hoog), ook de aanpassingen in de meterkast waren vakkundig. Daarna hebben we helaas toch even moeten afwachten omdat het systeem niet naar behoren functioneerde. Ook na een tweede bezoek van de monteur die een fout in de meterkast moest herstellen duurde het even voordat het probleem verholpen was.

17 janvier 2024

Super!

Atama werkt netjes, komt afspraken na en zijn vriendelijk. 1 verbeterpuntje zou zijn dat ik niet geinformeerd ben hoe laat ze starten op de dag van de afspraak. Wel zo handig.

24 janvier 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Een snelle en prettige service

Een snelle en prettige service. Onze zonnepanelen waren door de storm verschoven. Nog dezelfde dag heeft een monteur alles weer prima in orde gemaakt.

15 janvier 2024

Ook een 2de keer super!

Voor een 2de keer zonnepanelen laten installeren door Atama, verkoop was prettig, installatie super! De monteurs wisten precies wat ze moesten doen, ook al was het bestaande plan niet helemaal juist! Ze hebben zelfs een loodslap voor me geplaatst en uiteraard ook geen dakpannen gesneuveld! Top geregeld!

Een klein foutje zorgde ervoor dat ik op de schakelaar voor de bovenverdieping geen stroom meer had, de monteur gebeld en die kwam zelfs nog in de avond terug om het op te lossen!

8 janvier 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus