1. Fournisseur de service de courriel
  2. Entreprise de logiciels
  3. Fournisseur de logiciels

Informations provenant de diverses sources externes

Serwisy informacyjne, finansowe i rozrywkowe, katalog stron internetowych, poczta e-mail i strony WWW, czat, komunikator, serwisy społecznościowe, gry online, platforma e-commerce.

2,0

Bas

Upolitycznione i szkodliwe wp

W zwiazku z zablokowaniem mojej recenzji, piszę taką która jest zgodna z polityką Trustpilot:
Wirtualna Polska to twór upolityczniony i szkodliwy społecznie.

27 janvier 2026

Poczta wp to tragedia, nie udzielają pomocy

Korzystam z poczty 15 lat, żałuję swojej decyzji, utraciłem hasło i nie mogę go odzyskać, na czacie czekałem ponad godzinę nikt nie odpisał, na infolinii też nie udzielili mi pomocy, to jakaś patologia, wszystko mam podpięte do konta, nie polecam, poczta wp to totalne dno, z całego serca nie polecam

22 janvier 2026

Nie polecam tej poczty

Nie polecam tej poczty, dodzwonić się na infolinię graniczy z cudem, już od dwóch tygodni nie mam dostępu do konta pocztowego. Zerowy kontak z klientem. Nie polecam

14 janvier 2026

Beznadziejny portal słabe zabezpieczenia poczty brak pomocy technicznej i obsługi

Nie ma żadnego sposobu, zeby sie skontaktowac z obluga klienta. Ciągle tylko wygenerowane zbedne nic nie dające odpowiedzi od sztucznej inteligencji. Brak jakiegokolwiek telefonu... chat to jakaś fikcja od kilku dni oczekuję tam na agenta obsługującego, zhakowano mi konto zupełnie nie mogę odzyskać dostępu. Czas załatwiania sprawy dotychczas 6 dni, i dalej nie mam dostępu mimo dokumentu który wysłałam, podpisanego profilem zaufanym. Do bani. Nigdy więcej nie chce tam poczty. Masakra już w urzedzie lepiej pracuja niż tu...

30 avril 2025

Portal związany z przestępczością

Portal świadomie dający się korumpować, opłacony z pieniędzy, które miały trafić do potrzebujacych i pokrzywdzonych. Usuwają lub nawet nie udostępniają komentarzy gdy temat dotyczy kremla lub reżimów z nimi sympatyzujących. Nic dziwnego, że pod tematami z Kaczyńskim też tę opcję często wyłączają. Cały portal udaje demokratyczną i niezależną redakcję, chociaż udowodniono, że jest on opłaconą tubą do wybielania przestepców - sponsorów portalu. Do dnia dzisiejszego publikują fałszywe sondaże, stale kupowane od skompromitowanej pisowskiej firmy. Do tego afera Suwart -(SUWerenna, ARTykuły) potwierdzone publikacje nieistniejacej osoby, dofinansowywane pieniędzmi z przestępstw. WP to ekipa świadomie sympatyzująca z kryminalistami działająca antyspołecznie.
Artykuły często z błędami i nagłówkami w stylu pudla, co wskazuje na brak redagowania tekstów i ubogi warsztat tej pseudo redakcji. Jeden z większych przypadków obrzydliwej prestytucji i kolaboracji w Polsce.

1 juillet 2024

Nie istniejaca obsluga klienta

Nie ma zadnego sposobu, zeby sie skontaktowac z obluga klienta. Ciagle tylko wygenerowane zbedne nic nie dajace dopowiedzi od sztucznej inteligencji. Zablokowali mi konto, jedyna opcja, zeby odblokowac to platny sms...mieszkam za granica. Sms nie dochodzi na -ry 800...nie ma innego sposobu na odblokowanie. I konsultanci nie isnieja. Mnostwo aplikacji teraz nie dziala bo byly polaczone z kontem...moj blad. Najgorsza poczta jaka mialam.

10 septembre 2024

Nie polecam

Nie polecam , mam a w zasadzie miałem pocztę WP.PL blokują specjalnie aby zmuszać do opłat gdzie na tej poczcie miałem wszystkie rachunki potwierdzenia itd , żałosna poczta ,przestrzegam bo nic nie odzyskacie z danej poczty !

6 juin 2024

KOD POMOCNICZY można czekać za ROK!

Weryfikacja przy założeniu nowego konta jest BANALNA!!! Czat jest do bani, ponad 6 godzin czekania na Państwa odpowiedź po kod pomocniczy. Kiedy Konsultanta na czacie nie ma! NIE POLECAM!!!!

6 novembre 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit