Noté 1 sur 5 étoiles

Zrobiłem czystkę ciasteczek i żąda logowania dwuetapowego którego brak. Apka wyłączona a kluczy brak. Kontakt z konsultantem na czacie dramat a infolinia po automacie się rozłącza. Po utracie 1 pry... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Pomijając fakt, że poczta udostępnia email dla miliona reklam, nagle zablokowali mi konto i czekam na kontakt telefoniczny w sprawie weryfikacji od 2 tygodni. W dzisiejszych czasach takie odcięcie... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Construction & fabrication

Informations provenant de diverses sources externes

Pierwszy horyzontalny portal internetowy w Polsce. Skuteczne medium reklamowe. Bogactwo serwisow informacyjnych i finansowych. Centrum wyszukiwania, komunikacji i rozrywki: wiadomosci, wyszukiwarki, poczta, webpark, czat, komunikator, SMS, randki, kartki, krzyżówki, mp3, gry, gry on-line, muzyka, film. Platforma e-commerce: aukcje, zakupy, przetargi, oferty, turystyka.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Cały dzień czekam na odpowiedź na…

Cały dzień czekam na odpowiedź na czacie, wyświetla się informacja "szukam wolnego konsultanta" łącznie spędziłam ponad 4 godziny bez skutku. Na zgłoszenie przez formularz też nikt nie odpowiada. Pilnie potrzebuje dostępu do poczty a inforlinia jest tylko dla użytkowników z wykupionym pakietem bez reklam..

13 avril 2026

Dramat

Dramat. Ktoś włamał się na moje konto zablokował mi dostęp i od kilku dni nie jestem w stanie uzyskać od nikogo pomocy. Konsultant to ściema nikt nie odpowiada. Numery telefonu nie działają a na wiadomości nikt nie odpisuje. NIE POLECAM

13 avril 2026

Cenzura wybiórcza

Zdecydowanie nie polecam jako forum dyskusyjnego. Komentarze są usuwane bez żadnego powiadomienia o usunięciu ani tym bardziej informacji o powodzie usunięcia. Na platformie istnieje również blacklista słów których nie wolno pisać. Oczywiście nieupubliczniona w związku z tym odechciewa się pisać komentarze, bo na tej liście znajdują się najprawdopodobniej również normalne słowa powszechnie używane w dyskusjach m.in. nazwy ustaw, projektów itp. Nie jest to jeszcze najgorsze, bo od około pół roku nie przechodzi żaden mój komentarz na wp.pl i serwisach należących do grupy wp (najprawdopodobniej ban oczywiście żadnego powiadomienia/maila nie dostałem, ale to standard), poza sportowymi faktami, ale i tam można łatwo zarobić bana na kilka dni (właściwie muta ale tak to się tam nazywa) za wyrażanie poglądów w komentarzach mieszczących się w granicach kulturalnej dyskusji. Natomiast inni użytkownicy o przeciwnych poglądach mogą bez problemu pisać np. groźby karalne i nie dostają za to żadnych konsekwencji, a ich komentarze wiszą i nie są usuwane.

10 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zrobiłem czystkę ciasteczek i żąda…

Po utracie 1 prywatnego konta trza było przenieść 100% na Google i firmowe konto pocztowe i byłoby by po problemie.

Niech ta poczta zniknie. Niech ludzie zgrają zawartość i uciekają od tego g**. Ta poczta od 20 lat to dramat!

12 mars 2026

Zaraz się popłaczę

Od 2 dni próbuje się skontaktować z infolinią, najbliżej jak udało mi się dojść w kolejce po 3 godzinach to miejsce 2 na którym mnie rozłączyło i tak za każdym razem na różnych miejscach w kolejce. Zaczynam powoli myśleć że żaden konsultant nie istnieje. Jeśli jeszcze ktoś korzysta z tego syfu to polecam jak najszybciej zmienić pocztę.

25 février 2026

awaria poczty

dziady zablokowali mi skrzynke pocztowa bez powodu, zero odpowiedzi na nieustanny kontakt z ich strony, adres mam polaczony z innym a wg nich tak nie jest jutro mam zamiar skutecznie rozwiazac problem

18 février 2026

Nędza

Nędza. 1 tylko dlatego, że nie można 0. Po raz kolejny - awaria U NICH, po czym stwierdzają podejrzaną aktywność i trzeba zmienić hasło. Tylko, że się nie da, bo stronka do zmiany hasła nie działa. Bo coś u nich poszło nie tak. Bazpłatna - tak, najgorsza bezpłatna - jak najbardziej tak.

22 février 2026

Tragedia

Tragedia od dwóch dni próbuje skontaktować się z infolinią. Oczekiwanie na czacie to jakiś żart. Włamano mi się na konto pocztowe i nijak nic nie mogę z tym zrobić oczekiwać na infolini po czym dostaje informację że biuro obsługi nie rozwiąże mojego problemu. Co tam być !

18 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Dramat, a nie obsługa klienta...

Nie mogę odzyskać konta bez kontaktu z infolinią, a infolinia nie odbiera....... A ten dźwięk na infolinii to chyba celowo ma odpychać, bo im dłużej się czeka, tym gorsza jest muzyka. Pod koniec miałam wrażenie jakby mi ktoś wwiercał śrubę w głowę. Masakra. Nie dość, że nic nie załatwiłam, to jeszcze umęczyli człowieka tymi bezskutecznymi próbami kontaktu.

21 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Po 25 latach zrobili z wp.pl kompletne…

Po 25 latach zrobili z wp.pl kompletne szambo. Strony się nie logują. Na telefonach poczta tez nie działa. Jesteście najgorszą przegladarka. Mam nadzieje ze bedziecie bezrobotni. Kupa szamba

16 janvier 2026

Nie polecam tej poczty

Nie polecam tej poczty, dodzwonić się na infolinię graniczy z cudem, już od dwóch tygodni nie mam dostępu do konta pocztowego. Zerowy kontak z klientem. Nie polecam.

14 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

To jest jakies nie porozumienie...

To jest jakies nie porozumienie...
Pomoc tylko przez infolinie ktora nie dziala w sobote i niedziele...
Teoretycznie od 8 rano .....bylem 9 w kolejce i po 45 min system przerwal polaczenie. kolejna proba 20 w kolejce i to samo przy 17 pozycji.
Ludzie mamy 21wiek wsztstkok opiera sie na email jestem juz 3 dzien bez dostepu do email a kontakt z wami jest nie mozliwy. Chat to jakies nie porozumie a i tak moj problem moze byc rozwiazany tylko przez infolinie....

8 décembre 2025

To jest dramat

To jest dramat . Blokują z dupy konta . Ich weryfikacja nie działa . Brak kontaktu. Ludzie tracą dostęp do ważnych danych i umów . Myślę że trzeba zbiorowo zgłaszać do UOKiK . Bo to co wyprawiają przechodzi ludzkie pojecie

14 novembre 2025

Zero gwiazdek

Jedna gwiazdka, bo nie mogę zero. Naciągacze. WP odmawia już dostępu do poczty chyba że kupie pakiet bez reklam. po wyłączeniu AddBlocka dalej otrzymuje komunikat, że jest włączony. Żenada.

5 novembre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus