Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækkert med pølser og burger. Ingen ventetid og oprydning efter servering. Glade og mætte gæster. Ikke sidste gang vi anvender Pølsesmeden. Tak til Suzanne

Noté 5 sur 5 étoiles

Idag havde vi besøg af pølsesmeden pølsevogn til en 60 års fødselsdag. Leo som var pølsemand, kom 1,5 time før. Styrede selv med af fordele stik til pølsevognen på flere forskellige faser. Men Leo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk mad og fantastisk service. Vi havde bestilt pølsesmeden til vores søns svendegilde. Vi var 60 mennesker og alle roste maden som smagte virkelig godt. Betjeningen var hurtig og gled u... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde besøg af pølsesmeden i forbindelse med en rund fødselsdag. Vi fik både pølser, bøf- og flæskestegssandwich. Kæmpe anbefaling herfra. Kæmpe hit hos alle, store som små. God service. Bjør... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Stand à hot-dogs
  2. Livraison de repas à domicile

Écrit par l'entreprise

Smag forskellen med Pølsesmedens autentiske pølser fra Hvidebæk – lavet med 100% dansk kød. Nyd også vores saftige flæskestegssandwich, perfekt til enhver begivenhed. Forkæl smagsløgene med Bjørns berømte chiliketchup og et bredt udvalg af drikkevarer. Book vores pølsevogn i dag og løft din event til et nyt niveau af velsmag!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Lækre flæskestegssandwich

Lækkert med pølser og burger.
Ingen ventetid og oprydning efter servering.
Glade og mætte gæster.
Ikke sidste gang vi anvender Pølsesmeden.
Tak til Suzanne

28 avril 2026

Hej Lars

Tusind tak for de varme ord! 😄 Vi er mega glade for, at flæskestegssandwich, pølser og burgere hit’te hos jer – og at I slap for ventetid og oprydning, det er jo lige præcis det, vi elsker at levere.

Suzanne og resten af Pølsesmeden-teamet glæder sig allerede til næste gang, vi får lov at mætte jer igen. 🍔🌭

På gensyn og med madglade hilsner,

Noté 5 sur 5 étoiles

En perfekt oplevelse hele vejen…

En perfekt oplevelse hele vejen igennem, alt fungerede fra start til slut !!
Vognen var klar til tiden med de dejligste pølser og med meget sød og venlig betjening.

27 mars 2026

Kære Torben
Mange tak for den fantastiske anmeldelse! 😊
Det varmer rigtig meget at høre, at hele oplevelsen var perfekt fra start til slut.
Vi er glade for, at vognen var klar til tiden, og at både pølserne og betjeningen ramte plet. Det er præcis sådan, vi gerne vil have det skal være!
Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det betyder rigtig meget for os.
Vi håber at se dig igen næste gang du får lyst til en god pølse! 🌭
Venlig hilsen Pølsesmeden

Noté 5 sur 5 étoiles

Der var mange forskellige slags pølser…

Der var mange forskellige slags pølser at vælge imellem, og de smagte virkelig godt. Super søde og tålmodige personale.

26 mars 2026

Kære Tina
Tak for endnu en rigtig god anmeldelse – det glæder os meget! 😊
Det er super at høre, at du synes, der var et godt udvalg af pølser, og at de smagte rigtig godt. Vi lægger meget vægt på at have forskellige varianter, så der er noget for enhver smag.
Og tusind tak for de pæne ord om vores personale – det er dejligt at høre, at de virkede søde og tålmodige. Vi giver dem gerne videre!
Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Vi håber at se dig igen snart til flere gode pølser! 🌭
Venlig hilsen Pølsesmeden

Gode pølser og bøf

Nem og overskuelig bestillingsformular. Hurtigt tilbud. God service og dejlige pølser og bøf.

2. gang vi anvender og begge gange har det været godt.

6 mars 2026

Réponse de Pølsesmeden

Tak for din super positive anmeldelse 😊
Det glæder mig rigtig meget at høre, at både første og anden gang har været spot on – gode pølser, saftige bøffer, nem bestilling, hurtigt tilbud og god service hele vejen.
Vi sætter stor pris på, at du vælger os igen – det er den bedste feedback vi kan få!
Håber vi ses til næste gang (måske med lidt ekstra chili-ketchup fra Bjørn? 😉). Tak for din tid og dine ord – det betyder meget!
Hilsen fra teamet hos Pølsesmeden

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en fantastisk god service hele…

Tak for en fantastisk god service hele vejen igennem fra start til slut. Kan kun stærkt anbefale at benytte Pølsesmeden. Behagelig samtale, og god kommunikation. Vi fik pølser og bøfsandwich til rund fødselsdag med 50 gæster og vognen kom en halv times tid før og alt spillede. Rigtig sød betjening af Tina som virkelig er sød og rar. Vores gæster spiste og roste alt og det kørte bare. Tak for denne gang, og ikke sidste gang ☺️🌭🍔😋
Maden var fantastisk 😁

8 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Har i dag været til barnedåb i Karise…

Har i dag været til barnedåb i Karise og havde besøg af Pølsesmeden.
Det var en super god oplevelse.
Menuen blev præsenteret med meget humor inden servering og maden smagte rigtig godt.
Kan kun anbefale Pølsesmeden til alle lejligheder.

7 mars 2026

Réponse de Pølsesmeden

Tusind tak for de flotte ord! 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en god oplevelse til barnedåben i Karise. Det er altid en fornøjelse for os at være med til at gøre dagen lidt ekstra hyggelig – både med lidt humor og god mad.

Tak fordi vi måtte være en del af jeres dag, og tak for anbefalingen. Vi håber at se jer igen en anden gang! 🌭

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk mad og fantastisk service

Fantastisk mad og fantastisk service.

Betjeningen var hurtig og gled uden nogen skulle stå længe og vente på mad.
Vi vil helt sikkert bruge pølsesmeden en anden gang og give dem vores varmeste anbefaling.

13 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Endnu en dejlig oplevelse leveret fra…

Endnu en dejlig oplevelse leveret fra Preben og Tina.
Vi holdte i lørdags barnedåb for vores lillepige og der stod pølsesmeden igen klar. Vi valgte igen flæskesteg og bøfsandwich ved siden af pølserne og det smagte igen bare så fantastisk. Gik folk sultende hjem Bestemt ikke. De var mere øv over de ikke kunne spise mere. Det virkelig rart der er styr på det og man ikk skal vente på at få maden og skal man så det ikke mere en 30 sek.
god smilende service.
1000 tak for mad Preben og Tina
Som sagt så I skrevet i mine noter så vi altid husker det er jer vi vil have glæde af :)

1 novembre 2025

Réponse de Pølsesmeden

Tusind tak for den utrolig varme og fine anmeldelse! Det er altid en fornøjelse at kunne bidrage til sådan en glædelig anledning, og vi er glade for, at både mad og service levede op til jeres forventninger igen. Det betyder meget for os at høre, at gæsterne gik mætte og glade hjem, og at vores smilende service blev bemærket. Vi ser frem til at hjælpe jer igen til næste fest – og tak fordi I altid husker os i jeres planer!

Lækker mad

Vi havde i går d 29.10.2025 besøg af Elisabeth fra Pølsesmeden, til vores håndværkere fest Hun kom til den aftalte tid, og var hurtig til at få sat op. Maden var lige som den skulle være. Så alt i alt en rigtig god oplevelse.

Vores håndværkere vil gerne have mere af det :)

29 octobre 2025

Réponse de Pølsesmeden

Tusind tak for den rosende anmeldelse! Det glæder os, at Elisabeth levede op til forventningerne, og at maden kunne bidrage til en vellykket håndværkerfest. Det er altid vores mål at yde hurtig og professionel service, og det er dejligt at høre, at det blev lagt mærke til. Vi ser frem til at servicerer jer igen – og måske endnu flere håndværkere næste gang!

KÆMPE ANBEFALING

Vi prøvede i år med en pølsevogn til andelsforeningens generalforsamling og det var et kæmpe hit.

Det har fra start til slut været et meget professionelt og serviceminded setup.
Fra bestillingsflow på hjemmesiden, opkald nogle dage forinden til afklaring af spørgsmål fra begge parter til den skønneste og servicemindede pølsevogns-dame.
Godt humør fra start til slut, og godt tempo så der aldrig kom alt for meget kø på trods af 100 forventningsfulde andelshavere.

Kæmpe anbefaling.

27 octobre 2025

Réponse de Pølsesmeden

Tusind tak for den flotte og varme anbefaling! Det er rigtig dejligt at høre, at vores pølsevogn kunne være med til at skabe en vellykket og positiv oplevelse til andelsforeningens generalforsamling. Vi går altid op i professionel service og godt humør, og det betyder meget at høre, at det blev bemærket. I er altid velkomne igen, og tak fordi I valgte os!

Tak for mad 🌭

Deltog i fest - og hvem kan ikke spise en hotdog som natmad 😀
Venlig service, gode pølse hyggelig stemning
Tak for mad 🌭

25 octobre 2025

Réponse de Pølsesmeden

Tusind tak for den flotte tilbagemelding! Jeg er glad for, at I nød maden og stemningen, og at servicen levede op til jeres forventninger. Det var en fornøjelse at være en del af jeres fest. I er altid velkomne igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde fornøjelsen af “manden med…

Vi havde fornøjelsen af “manden med hatten” der serverede bøfsandwich og pølser med tilbehør til vores søns svendegilde. Ankom i god tid og fik gjort klart. Med servering til aftalt tid blev alle, unge som gamle, bespist med underholdning og højt humør. Stor succes, tak for besøget. Kan absolut anbefales.

25 octobre 2025

Réponse de Pølsesmeden

ak for jeres flotte tilbagemelding! Det er virkelig glædeligt at høre, at “manden med hatten” kunne bidrage til en vellykket svendegilde med god mad, underholdning og højt humør. I er altid velkomne igen, og jeg siger tak for jeres anbefaling.ønsker jer alt det bedste fremover!

Noté 5 sur 5 étoiles

Underholdende pølsesmed og masser af gode pølser med godt tilbehør.

Jeg hyrede Pølsesmeden til vores firmafest. Leo som vores “smed” hed, var i god tid og alt klart til tiden. Leo viste sig at være en meget underholdende gut og blev faktisk en af aftenens højdepunkter med sit gode humør og super velkomst tale. Hans hjemmelavede chilli dressinger var med til at sætte prikken over i’et på det brede udvalg af pølser, som der var rigeligt af. Kan varmt anbefales herfra :)

9 septembre 2025

Kære Kim

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for, at Pølsesmeden kunne være med til at skabe en underholdende og vellykket aften til jeres firmafest. Leo er en virkelig dygtig og dejlig, og det er skønt at høre, at han var et højdepunkt med sit humør og sin velkomst-tale.

Det glæder os også, at I kunne lide vores hjemmelavede chili-dressinger og det brede udvalg af pølser. Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og håber at kunne hjælpe igen ved en anden lejlighed.

De bedste hilsner,
Lasse Bruun

Kan varmt anbefales

Jeg havde fornøjelsen af Pølsesmeden ifm. min 40-års fødselsdag, og alt spillede. God, hurtig og klar kommunikation op til selve eventet, og snorlige eksekvering på dagen. Glimrende kvalitet og hyggelig betjening. Alle gæster gik glade fra vognen.

4 septembre 2025

Réponse de Pølsesmeden

Tusind tak for din flotte tilbagemelding! Det glæder os rigtig meget, at alt spillede til din 40-års fødselsdag, og at I var glade for vores kommunikation, eksekvering og betjening. Det var en fornøjelse at være med til at gøre jeres dag helt speciel. Vi håber at se jer igen – endnu en gang til stor glæde! 😊🎉

Noté 1 sur 5 étoiles

Ubehagelig og nedladende betjening

Bestilte Pølsesmeden til vores 2 x 40 års fødselsdag. Maden var i det store hele fin. Vi synes dog at det var underligt at vi ikke blev kontaktet da de var 20 minutter forsinket til arrangementet, og nåede da at blive nervøse for om de overhoved kom. Servicen og betjeningen er vi mildest talt rystet over. Manden vi blev betjent af kom med nedladende og ubehagelige kommentarer når vores gæster bestilte mad. Han var arrogant og lignede en der kunne springe i luften når som helst. Gæsterne fik gloser med på vejen som “det hedder ikke jeg skal have, det hedder bede om”, “det er ikke pænt at pege”, en spurgte ind til de forskellig slags ketchup og fik at vide “den der er til børn og pasta retter” og da en af gæsterne kom hurtigt tilbage i køen blev han mødt med et “er I ude på at rippe mig?”.

Vi kan på ingen måde anbefale Pølsesmeden når de vælge at have en person ansat der er så ubehagelig.

Vi kontaktede efterfølgende firmaet og fortalte om vores og gæsternes oplevelse og blev efter en lang samtale tilbudt kompensation, dette blev trukket i land, da vi oplyste at vi ville skrive her på Trustpilot.

12 septembre 2025

Kære Linda

Tusind tak fordi du har delt jeres oplevelse. Vi er kede af at høre, at I og nogle af jeres gæster har følt betjeningen ubehagelig – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi beklager, hvis humoren fra vores medarbejder blev opfattet som arrogant i stedet for let og sjov, hvilket ellers altid er hans stil og noget, han normalt får meget ros for.

Det er rigtigt, at vi ankom 20 minutter senere end aftalt, og vi forsøgte undervejs at kontakte jer telefonisk uden held. Vi havde forberedt os, så vi kunne komme hurtigt i gang, men desværre var der problemer med strømmen på stedet, som først tog over en time at få løst – på trods af at vi både oplyser kravene til strøm i booking, bekræftelse og ved vores opkald op til arrangementet.

For at indhente tiden gjorde vi en ekstra indsats og forberedte dele af maden, så alle gæster kunne blive bespist effektivt inden for den tid, der var afsat. Alle gæster nåede at spise sig mætte, og vi er oprigtigt kede af, hvis vores koncept om ad libitum i de to timer blev misforstået som mulighed for at få madpakker med hjem – det er ikke en del af aftalen.

Vi tager naturligvis din feedback til os, og vi arbejder hele tiden på at balancere god stemning med professionalisme, så vores humor aldrig bliver misforstået. Vi er kede af, at det var tilfældet her.

Noté 2 sur 5 étoiles

Pølsevogn 2 x40 års fødselsdag.

Desværre en mindre god oplevelse.

Det positive først, gode pølser og fint udvalg af tilbehør. Det følgende er min oplevelse som gæst.
Uheldigvis viste det sig at strømstikket i det lejet selskabslokale ikke kunne levere strøm nok til pølsevognen. Hvilket hverken Pølsesmeden eller værtsparret kunne være forberedt på, men en elektriker i selskabet fik det fikset. Det gjorde at det hele blev en time forsinket…….det bidrog jo heller ikke til tidsplanen, at pølsevognen ankom ca. 20 min. senere en aftalt!
Men pølsemandens opførsel og indstuderet bemærkning gjorde det til en dårlig oplevelse.
Han var virkelig arrogant og troet selv han var sjov, hvilket han bestemt ikke var, med dumme bemærkning som: “du må ikke pege” “du kan ikke få det samme, men en magen til” “ du skal ikke ha, men bede om”. Hallo, det er voksne mennesker, hvor værtsparret har betalt 9.500 kr! så vi har ikke brug for at blive opdraget på!!!!!
Med forsinkelser blev det til et 1 times arrengement, i stedet for 2 time, så da vi gerne ville ha “resterne” til senere , var beskeden; “jeg udlevere ikke madpakker”, igen en dumsmart bemærkning……Så måtte vi jo tag sagen i egen hånd, og alle gæster stod så i kø for at få udleveret en omgang pølser mere, utroligt usmidigt. Desuden var flæskesteg og bøf sandwich produceret på forhånd og lå til opvarming…..det gjorde ikke noget godt for den madoplevelse. Håber ikke at han var ejer af firmaet, for så lukker den virksomhed nok snart.
Ærgerligt at sådan en opførsel tog en del af glæden fra en ellers fantastisk fest.
Ønsker ikke andre skal opleve samme form for upassende opførsel til deres kommende fest/begivenhed.

12 septembre 2025

Kære Peter

Tak fordi du deler din oplevelse som gæst. Vi er glade for, at du fremhæver kvaliteten af pølserne og udvalget af tilbehør – og kede af, at resten af oplevelsen ikke levede op til forventningerne.

Som du selv nævner, var udfordringen med strømmen i selskabslokalet en væsentlig årsag til forsinkelsen. Det tog desværre over en time at få løst, og det ligger uden for vores kontrol, selvom vi gør meget for at informere om strømkrav på forhånd. At vi desuden ankom 20 minutter senere end planlagt, er vi selvfølgelig kede af, og vores medarbejder forsøgte at give besked undervejs.

For at sikre, at alle gæster kunne blive bespist effektivt trods den mistede tid, valgte vi i dette tilfælde at tilberede dele af maden, inden gæsterne kom ud. Dette var også vores oplevelse, at det var efter aftale med jer – men det kan vi selvfølgelig have misforstået. Uanset hvad var formålet at kompensere for forsinkelsen og sikre, at ingen gik sultne hjem.

Vores medarbejder er normalt meget vellidt for sin energi og humoristiske stil, men vi kan godt se, at hans bemærkninger i denne sammenhæng blev opfattet som nedladende frem for sjove. Det var bestemt ikke intentionen, og vi beklager, at det blev oplevet sådan.

Ad libitum betyder, at alle gæster kan spise alt, hvad de ønsker i den bookede periode, men ikke at vi leverer mad til senere dage, og vi beklager, hvis det blev opfattet anderledes.

Vi tager naturligvis kritikken til os, for det er vigtigt for os, at både værter og gæster har en god helhedsoplevelse.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus