Pølsesmeden Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde pølsevognen fra Pølsesmeden til vores søns 18-års fødselsdag i lørdags, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Alt forløb helt perfekt, og vores gæster var meget begejs... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde pølsesmeden til et arrangement og det levede til fulde op til mine forventninger, det hele gik fint og der var aldrig lang ventetid og pølsemanden var flink. Det er ikke sidste gang vi bestil... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Idag havde vi besøg af pølsesmeden pølsevogn til en 60 års fødselsdag. Leo som var pølsemand, kom 1,5 time før. Styrede selv med af fordele stik til pølsevognen på flere forskellige faser. Men Leo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde fornøjelsen af pølse smeden til datterens studentergilde 🥳 og service af Gitte og maden var en stor succes hos os og vores gæster, så det er ikke sidste gang vi bestiller pølsesmeden 😉

À propos de l'entreprise

1. Stand à hot-dogs
  2. Livraison de repas à domicile

Écrit par l'entreprise

Smag forskellen med Pølsesmedens autentiske pølser fra Hvidebæk – lavet med 100% dansk kød. Nyd også vores saftige flæskestegssandwich, perfekt til enhver begivenhed. Forkæl smagsløgene med Bjørns berømte chiliketchup og et bredt udvalg af drikkevarer. Book vores pølsevogn i dag og løft din event til et nyt niveau af velsmag!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

58 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og højt humør hos…

God service og højt humør hos pølsesmeden på Roskilde Dyrskue! Varm anbefaling herfra.

31 mai 2026

Réponse de Pølsesmeden

Tusind tak for den varme anbefaling! 🌭😊 Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede god service og højt humør hos Pølsesmeden på Roskilde Dyrskue. Vi elsker den gode stemning lige så meget som de gode pølser – og håber at se dig igen næste gang!

Manden med hatten og Tina Lykke

Manden med hatten og Tina Lykke, stod for vores arrangement i Würth her til aften.

En udsøgt service, maden var i topklasse og alt spillede bare.

Vi kommer helt sikkert til at bruge Pølsesmeden igen.

Réponse de Pølsesmeden

Tusind tak for de flotte ord og for at vi måtte være en del af jeres arrangement hos Würth 🙌 Det glæder os virkelig at høre, at både servicen og maden levede op til forventningerne, og at alt bare spillede. Manden med hatten og Tina Lykke sætter stor pris på rosen 😊 Vi ser frem til at besøge jer igen næste gang der skal gode pølser og god stemning på menuen!

Fantastiske mennesker

Fantastiske mennesker aka Manden med hatten og Tina Lykke som slyngede pølser over disken til et barnedåb. Der var humor, smil og en masse fis. Det sat gang i snakken indeni salen med alle øgenavne der blev sagt. Kan kun anbefales, hvis man vil have lækre pølser mm og et smil imens man bestiller👍🏼

Réponse de Pølsesmeden

Tusind tak for den helt fantastiske anmeldelse! 🌭🙌 Det betyder virkelig meget for os at høre, at både stemningen, humoren og pølserne var med til at gøre barnedåben ekstra hyggelig. Manden med hatten og Tina Lykke bliver uden tvivl glade for de flotte ord 😄 Fedt at øgenavnene og den gode energi satte gang i snakken i salen – det er lige præcis den oplevelse, vi elsker at skabe. Kæmpe tak for anbefalingen, og vi håber at se jer igen til endnu en festlig omgang pølser og smil 👍🏼

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk oplevelse.
Er kæmpe tak til manden med hatten og Tina Lykke for en fed stemning og massere af pølser. 💪

Réponse de Pølsesmeden

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🙌 Hvor er det fedt at høre, at I havde en god oplevelse. Vi sender helt sikkert en stor tak videre til manden med hatten og Tina Lykke for at skabe den gode stemning – og sørge for masser af pølser 💪🌭 Vi glæder os til at se jer igen!

Smager virkelig godt

Smager virkelig godt, smadder god betjening. Super koncept. Klar anbefaling!

22 mai 2026

Réponse de Pølsesmeden

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🙌 Det glæder os virkelig at høre, at du nød maden og oplevede smadder god betjening. Fedt at du kan lide vores koncept – og ekstra tak for anbefalingen! Vi håber at se dig igen snart 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

fantastisk service og hurtig betjening

fantastisk service og hurtig betjening. dejlig mad, frisk lavet, lige som det skulle være.

12 mai 2026

Réponse de Pølsesmeden

Tusind tak for den skønne anmeldelse! 🌟 Det betyder meget for os at høre, at du oplevede fantastisk service, hurtig betjening og frisklavet mad, præcis som det skal være. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart 😊

Lækre flæskestegssandwich

Lækkert med pølser og burger.
Ingen ventetid og oprydning efter servering.
Glade og mætte gæster.
Ikke sidste gang vi anvender Pølsesmeden.
Tak til Suzanne

28 avril 2026

Hej Lars

Tusind tak for de varme ord! 😄 Vi er mega glade for, at flæskestegssandwich, pølser og burgere hit’te hos jer – og at I slap for ventetid og oprydning, det er jo lige præcis det, vi elsker at levere.

Suzanne og resten af Pølsesmeden-teamet glæder sig allerede til næste gang, vi får lov at mætte jer igen. 🍔🌭

På gensyn og med madglade hilsner,
Pølsesmeden

Noté 5 sur 5 étoiles

En perfekt oplevelse hele vejen…

En perfekt oplevelse hele vejen igennem, alt fungerede fra start til slut !!
Vognen var klar til tiden med de dejligste pølser og med meget sød og venlig betjening.

27 mars 2026

Kære Torben
Mange tak for den fantastiske anmeldelse! 😊
Det varmer rigtig meget at høre, at hele oplevelsen var perfekt fra start til slut.
Vi er glade for, at vognen var klar til tiden, og at både pølserne og betjeningen ramte plet. Det er præcis sådan, vi gerne vil have det skal være!
Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det betyder rigtig meget for os.
Vi håber at se dig igen næste gang du får lyst til en god pølse! 🌭
Venlig hilsen Pølsesmeden

Noté 5 sur 5 étoiles

Der var mange forskellige slags pølser…

Der var mange forskellige slags pølser at vælge imellem, og de smagte virkelig godt. Super søde og tålmodige personale.

26 mars 2026

Kære Tina
Tak for endnu en rigtig god anmeldelse – det glæder os meget! 😊
Det er super at høre, at du synes, der var et godt udvalg af pølser, og at de smagte rigtig godt. Vi lægger meget vægt på at have forskellige varianter, så der er noget for enhver smag.
Og tusind tak for de pæne ord om vores personale – det er dejligt at høre, at de virkede søde og tålmodige. Vi giver dem gerne videre!
Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Vi håber at se dig igen snart til flere gode pølser! 🌭
Venlig hilsen Pølsesmeden

Gode pølser og bøf

Nem og overskuelig bestillingsformular. Hurtigt tilbud. God service og dejlige pølser og bøf.

2. gang vi anvender og begge gange har det været godt.

6 mars 2026

Réponse de Pølsesmeden

Tak for din super positive anmeldelse 😊
Det glæder mig rigtig meget at høre, at både første og anden gang har været spot on – gode pølser, saftige bøffer, nem bestilling, hurtigt tilbud og god service hele vejen.
Vi sætter stor pris på, at du vælger os igen – det er den bedste feedback vi kan få!
Håber vi ses til næste gang (måske med lidt ekstra chili-ketchup fra Bjørn? 😉). Tak for din tid og dine ord – det betyder meget!
Hilsen fra teamet hos Pølsesmeden

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en fantastisk god service hele…

Tak for en fantastisk god service hele vejen igennem fra start til slut. Kan kun stærkt anbefale at benytte Pølsesmeden. Behagelig samtale, og god kommunikation. Vi fik pølser og bøfsandwich til rund fødselsdag med 50 gæster og vognen kom en halv times tid før og alt spillede. Rigtig sød betjening af Tina som virkelig er sød og rar. Vores gæster spiste og roste alt og det kørte bare. Tak for denne gang, og ikke sidste gang ☺️🌭🍔😋
Maden var fantastisk 😁

8 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Har i dag været til barnedåb i Karise…

Har i dag været til barnedåb i Karise og havde besøg af Pølsesmeden.
Det var en super god oplevelse.
Menuen blev præsenteret med meget humor inden servering og maden smagte rigtig godt.
Kan kun anbefale Pølsesmeden til alle lejligheder.

7 mars 2026

Réponse de Pølsesmeden

Tusind tak for de flotte ord! 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en god oplevelse til barnedåben i Karise. Det er altid en fornøjelse for os at være med til at gøre dagen lidt ekstra hyggelig – både med lidt humor og god mad.

Tak fordi vi måtte være en del af jeres dag, og tak for anbefalingen. Vi håber at se jer igen en anden gang! 🌭

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk mad og fantastisk service

Fantastisk mad og fantastisk service.

Vi havde bestilt pølsesmeden til vores søns svendegilde. Vi var 60 mennesker og alle roste maden som smagte virkelig godt.
Betjeningen var hurtig og gled uden nogen skulle stå længe og vente på mad.
Vi vil helt sikkert bruge pølsesmeden en anden gang og give dem vores varmeste anbefaling.

13 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Endnu en dejlig oplevelse leveret fra…

Endnu en dejlig oplevelse leveret fra Preben og Tina.
Vi holdte i lørdags barnedåb for vores lillepige og der stod pølsesmeden igen klar. Vi valgte igen flæskesteg og bøfsandwich ved siden af pølserne og det smagte igen bare så fantastisk. Gik folk sultende hjem Bestemt ikke. De var mere øv over de ikke kunne spise mere. Det virkelig rart der er styr på det og man ikk skal vente på at få maden og skal man så det ikke mere en 30 sek.
god smilende service.
1000 tak for mad Preben og Tina
Som sagt så I skrevet i mine noter så vi altid husker det er jer vi vil have glæde af :)

1 novembre 2025

Réponse de Pølsesmeden

Tusind tak for den utrolig varme og fine anmeldelse! Det er altid en fornøjelse at kunne bidrage til sådan en glædelig anledning, og vi er glade for, at både mad og service levede op til jeres forventninger igen. Det betyder meget for os at høre, at gæsterne gik mætte og glade hjem, og at vores smilende service blev bemærket. Vi ser frem til at hjælpe jer igen til næste fest – og tak fordi I altid husker os i jeres planer!

Lækker mad

Vi havde i går d 29.10.2025 besøg af Elisabeth fra Pølsesmeden, til vores håndværkere fest Hun kom til den aftalte tid, og var hurtig til at få sat op. Maden var lige som den skulle være. Så alt i alt en rigtig god oplevelse.

Vores håndværkere vil gerne have mere af det :)

29 octobre 2025

Réponse de Pølsesmeden

Tusind tak for den rosende anmeldelse! Det glæder os, at Elisabeth levede op til forventningerne, og at maden kunne bidrage til en vellykket håndværkerfest. Det er altid vores mål at yde hurtig og professionel service, og det er dejligt at høre, at det blev lagt mærke til. Vi ser frem til at servicerer jer igen – og måske endnu flere håndværkere næste gang!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus