Pølsesmeden Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde pølsevognen fra Pølsesmeden til vores søns 18-års fødselsdag i lørdags, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Alt forløb helt perfekt, og vores gæster var meget begejs... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde pølsesmeden til et arrangement og det levede til fulde op til mine forventninger, det hele gik fint og der var aldrig lang ventetid og pølsemanden var flink. Det er ikke sidste gang vi bestil... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Idag havde vi besøg af pølsesmeden pølsevogn til en 60 års fødselsdag. Leo som var pølsemand, kom 1,5 time før. Styrede selv med af fordele stik til pølsevognen på flere forskellige faser. Men Leo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde besøg af pølsesmeden i forbindelse med en rund fødselsdag. Vi fik både pølser, bøf- og flæskestegssandwich. Kæmpe anbefaling herfra. Kæmpe hit hos alle, store som små. God service. Bjør... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Stand à hot-dogs
  2. Livraison de repas à domicile

Écrit par l'entreprise

Smag forskellen med Pølsesmedens autentiske pølser fra Hvidebæk – lavet med 100% dansk kød. Nyd også vores saftige flæskestegssandwich, perfekt til enhver begivenhed. Forkæl smagsløgene med Bjørns berømte chiliketchup og et bredt udvalg af drikkevarer. Book vores pølsevogn i dag og løft din event til et nyt niveau af velsmag!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

52 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Vi havde besøg af "Manden med hatten" til vores fest den 24. maj. Kæmpe anbefaling herfra! Der blev kørt pølsevognslingo og han skabte en super hyggelig stemning. Jeg kommer også til at bestille Pølsesmeden til vores næste event.

Hej Anders

Pladesmeden er glade for at i havde en god pølsevogn oplevelse.

Manden med hatten er mega glad for han kan skabe en super god stemning.

Noté 5 sur 5 étoiles

God mad og god energi fra manden med…

God mad og god energi fra manden med hatten! Fornøjelse, kan klart anbefales 🏆🥳

Réponse de Pølsesmeden

1000 tak for din anmeldelse pølsesmeden er super glade for at kunne lever gode pølser og fantastisk betjening fra manden med hatten.

Kan varmt anbefales

Kæmpe hit hos alle, store som små.
God service. Bjørn ringede 2 dage før, og gennemgik bestillingen og aftalen.
Ole som var vores pølsesmed, kom i god tid og gjorde klar. MEGA GOD SERVICE, hyggeligt at han kom ind i festteltet og præsenterede sig og fortalte om menuen, inden servering. God betjening. God mad
Kan anbefale pølsesmeden til alle lejligheder.

Réponse de Pølsesmeden

Pølsesmeden takker for din anmeldelse og vi er super glade for at kunne servicer til dit selskab med god service og gode pølser samt sandwich 1000 tak

Noté 3 sur 5 étoiles

Fint mad underlig betjening

Fint mad og intet at komme efter.

Måske skulle i overveje hvem i sender ud om det services de lever eller sure medarbejder der heller ønske at være hjemme end at passe deres job

Hej Kasper
Pølsesmeden beklager vores sure medarbejder vi tager fat i vedkommen og tager en snak med pølsemanden igen vi beklager.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig en sand fornøjelse at have…

Virkelig en sand fornøjelse at have besøg af en pølsevogn fra pølsesmeden. Der var et stort udvalg af pølser at vælge imellem og betjeningen var i top.

2 mai 2025

Réponse de Pølsesmeden

Dejligt at høre i var glade for pølser og service vi gør vores bedste for at kunne server de bedste pølser og burger med fantastisk betjening mange tak for din anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Overskudsagtig betjening og gode produkter

Venlige, hjælpsomme pølsemænd og -damer.

Helt overskudsagtig betjening og skønne pølser, bøfsandwich og flæskestegssandwich.

Bookede dem for nylig for anden, men ikke sidste gang.

29 avril 2025

Réponse de Pølsesmeden

Hej Anne mange tak for din anmeldelse
vi er glade for at kunne lever god pølser og sandwich samt prima servivering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde et arrangement på omkring 100…

Vi havde et arrangement på omkring 100 mennesker d. 3. maj Jeg tror pølsemanden hed Kurt. Lækker mad og gæsterne var vilde med det!
Vi bestilte gennem en mellemleverandør.

OBS: Som kunde skal man ikke undervurdere, hvor meget strøm de skal bruge og det er ret vigtigt at tjekke efter om man har de stik, de skal trække varmeplader, køleskab og brødrister. Det gik fint med forlængerledninger ud af alle vinduerne osv, men maden blev forsinket. Det var dog vores skyld.

3 mai 2025

Kære Jonas

Tusind tak for din fine anmeldelse – og de rosende ord om både maden og Kurt! Det glæder os meget at høre, at gæsterne var vilde med oplevelsen 🍽️🌭

Og tak for din konstruktive bemærkning om strømforholdene – det er en vigtig detalje, som vi altid forsøger at informere om i god tid, netop for at undgå forsinkelser. Vi er glade for, at det hele alligevel lykkedes, og håber, at arrangementet blev en succes trods lidt kreativ kabelføring 😉

Vi håber, vi får lov at stille op igen en anden gang – måske med stikkontakter i første hug!

Pølsesmeden og hele teamet 🧢

Noté 5 sur 5 étoiles

50 gæster ingen sag for pølsesmeden.

Holdte arrangement i dag, 50 spisende. Pølsesmedens MVP “manden med hatten” ankommer med stil, før tid endda, og inden for et øjeblik er vognen placeret og han går i gang med at forberede det hele så vores tidsplan bliver overholdt. Vi skulle ikk tænke over noget som helst, han bespiste alle gæster og gav dem et smil på læben. Maden var fantastisk, og servicen helt på plads! Kan varmt anbefale at booke pølsesmeden til jeres arrangement, der er man i gode hænder!
Intet at klage over herfra!

4 mai 2025

Kære Morten

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det betyder alverden for os at høre, at både maden og servicen levede op til jeres forventninger – og at “manden med hatten” gjorde indtryk, som han plejer 😄

Vi sætter stor pris på, at I valgte Pølsesmeden til jeres arrangement, og det glæder os at høre, at både gæsterne og tidsplanen var i gode hænder. Vi håber, vi får fornøjelsen af at bespise jer igen en anden gang!

Pølsesmeden 🌭🧢

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi vil anbefale pølsesmeden.

Vi har i dag haft en vogn ude med pølser og flæskestegssandwich til et privat arrangement.
Vi er meget tilfreds med hele vores oplevelse her omkring.
Dagen før arrangementer (i går) opdager vi at tidspunktet vi har bestilt til, er forkert. Her bliver vi mødt af fuld forståelse, og de ændrer tidspunktet med det samme for os.
“Manden med hatten” tog sig godt af vores gæster og lavede lækkert mad til os alle.
Vi vil anbefale pølsesmeden.

4 mai 2025

Réponse de Pølsesmeden

Pølsesmeden er stolte at kunne server gode pølser og flæskestegssandwich og er altid service mindet omkring at kunne imøde kommer vores kunder behov.
1000 tak for din anmeldelse,

Super gode pølser.

Super gode pølser.
Sjældent har man set en pølse conniseur fortalt om dagens menu af pølser...
Helt igennem god oplevelse, tak Leo!

3 mai 2025

Réponse de Pølsesmeden

Mange tak for din fine anmeldelse. Pølsesmeden sætter meget stor pris på i har haft en god oplevelse med god mad og service.

Ham med hatten

Ham med hatten
Han kan bare det der 👍👍👍

10 avril 2025

Réponse de Pølsesmeden

Hej Thomas mange tak for de 5 stjerner det vi glade for.

Kæmpe anbefaling herfra

Udvalg, smag og betjening var helt i top. Klart en anbefaling herfra 💪

9 avril 2025

Réponse de Pølsesmeden

Hej Stefan vi meget glade for du er syntes godt om vores koncept og mange tak for din anmeldelse. vi gør altid vores bedste for vores kunder

Fantastisk

Fantastisk

10 avril 2025

Réponse de Pølsesmeden

Pølsesemden er super glade for de 5 stjerner og super glade for at kunne servicer jeg med god mad og god betjening.

Hurtig og elegant udrykning

Vi var kommet i bekneb med et arrangement hvor antallet af deltagere blev højere end først antaget.
Pølsesmeden tog udfordringen op med meget kort varsel og leverede vogn og personale til bespisning af ca. 90 mennesker.
God dialog, hurtig beslutning og en menu med varierende pølse-udvalg. Og ikke at forglemme den hjemmelavet chili dressing der både var til glæde og for nogen en uventet overraskelse.
Tak for jeres gode service.
Gastech-Energy A/S

28 mars 2025

Réponse de Pølsesmeden

Pølsesmeden er meget glade for at kunne hjælpe med jeres arrangement.
vi er også meget glade for jeres fine ord her i anmeldelsen.

Rigtig mad

Rigtig god mad

31 mars 2025

Réponse de Pølsesmeden

ak for din anmeldelse, det er vi rigtig glade for.
Vi er glade for at kunne levere gode pølser og god service.

Glade og mætte medarbejdere

Vi havde besøg af pølsesmeden pølsevogn ifbm. en medarbejders 75 års fødselsdag.
Leo som var pølsemand, kom i god tid før, var behagelig og han lavede pølser og brød til ug kryds og slange.
Alle medarbejdere gik glade og mætte hjem.

18 février 2025

Réponse de Pølsesmeden

Tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at I havde en god oplevelse med vores pølsevogn til den særlige fejring. Vi sender de varme roser videre til Leo – han sætter en ære i at give gæsterne den bedste service og de lækreste pølser.

Vi håber at få lov til at forkæle jer igen en anden gang! 🌭🎉

De bedste hilsner,
Pølsesmeden

Noté 1 sur 5 étoiles

Har de overhovedet fokus på kunden

Har de overhovedet fokus på kunden? En arrogant stoder af en pølsemand kommer ud og direkte komplementerer gæsterne for at spise under ad libitums arrangementer. Han kommer med flabede kommentarer, når gæsterne går ud, og siger for eksempel: "Ej, nu skal du da ikke spise mere," til folk med forskellige kropsformer.

Så hvis DU ønsker en flabet pølsemand, der ikke har fokus på gæsten, så book dette selskab.

8 février 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus