Utmärkt service! Jag har nu beställt från Pokemastervault flera gånger och är mycket nöjd. Servicen är enastående, med smidig kommunikation och felfria leveranser. Dessutom är de generösa... Voir plus

Var lite tveksam att köpa Pokémon online men valde att ge det en försök då dom sålde paket jag inte kunde få tag på nån annan stans. Däremot leverade dom en otrolig bra service som fick mig att skriva... Voir plus

Den här sidan är en dröm för alla som älskar Pokémon-kort och vill köpa fler till sin samling! De har massor av olika boxar och kort att välja mellan, både gamla och nya. Priserna är bra och det är lä... Voir plus

1. Magasin de cartes de collection

Välkommen till Pokemastersvault, den ultimata onlineplattformen för Pokémon samlare över hela världen! Vi är baserade i Sverige och brinner för att erbjuda ett exklusivt urval Pokémon produkter. Från sällsynta booster boxar och singelkort till PSA graderade kort!

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

71 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Smidigt och rimliga priser

Nöjd med mitt köp! Bra packat och rimliga priser.

20 février 2025

Tack Henry för ditt köp! Vi är glada att du blev nöjd 🔥

Mvh Pokemastersvault

Oseriös butik

Jag köpte Pokémonkort från detta företag på ett evenemang och hade en mycket dålig upplevelse. För det första var personen som hjälpte mig ganska otrevlig och verkade inte intresserad av att hjälpa. De erbjöd endast Swish som betalmetod, vilket kändes opraktiskt. Jag fick heller inget kvitto, vilket gjorde mig osäker på deras affärspraxis. Jag skulle inte rekommendera att handla här baserat på min upplevelse.

29 novembre 2024

Réponse : Pokemastersvault

Hej, vi är ledsna att du upplevt situationen som negativ. Vi har kontrollerat vår företagsswish men hittar inget köp från Ysabelle Harper. Vi har även försökt få kontaktuppgifter för att kunna reda ut det här, men du har valt att inte lämna dem. Att anklaga oss för oseriös affärspraxis utan grund är inte okej. Du är fortsatt välkommen att kontakta oss direkt om du vill reda ut situationen.

Mvh Pokemastersvault

Nöjd med mitt köp

Nöjd med mitt köp! Kommer garanterat fortsätta handla hos er.

19 mars 2025

Réponse : Pokemastersvault

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ha dig som kund igen 🔥

Utmärkt service!

Utmärkt service!

Jag har nu beställt från Pokemastervault flera gånger och är mycket nöjd. Servicen är enastående, med smidig kommunikation och felfria leveranser. Dessutom är de generösa nog att ibland skicka med en liten bonus, vilket verkligen uppskattas!

Jag kommer definitivt att fortsätta handla här, då både priserna och kundbemötandet är på en nivå som överträffar förväntningarna.

5/5 – Rekommenderas varmt!

Oliver

31 mars 2025

Réponse : Pokemastersvault

Tack så mycket Oliver! Vi uppskattar verkligen dina återkommande beställningar och fina ord. Det gläder oss att både service, leverans och små bonusar uppskattas. 🔥

Riktigt trevligt bemötande och smidig…

Riktigt trevligt bemötande och smidig beställning. Skickade in önskemål om produkt som ej fanns på sidan och de fixade utan problem!

4 février 2025

Réponse : Pokemastersvault

Hej! Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och att vi kunde lösa din specialbeställning smidigt 🌟

Otrolig service

Otrolig service, bra priser och snabb leverans. Köper nästan uteslutande alla mina produkter från er. Fantastiska!

7 février 2025

Réponse : Pokemastersvault

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med både vår service och våra priser. Vi ser fram emot att fortsätta vara din favoritbutik! 😊🙌

Smidigt köp och snabb leverans

Smidigt köp och snabb leverans, kommer handla här igen!

6 février 2025

Réponse : Pokemastersvault

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du hade en smidig upplevelse och snabb leverans. Ser fram emot att få hjälpa dig igen! 😊🚀

Så nöjda med vårt köp

Mycket bra service. Vi är så nöjda :)
Det bli många fler köp framöver

Réponse : Pokemastersvault

Tusen tack för ert fina omdöme! Vi är så glada att ni är nöjda och ser fram emot att hjälpa er igen. Välkomna tillbaka! 😊🔥

Pålitligt

Pålitligt! Mina beställningar levererades snabb och i gott skicka. Bra emballerade paket.

Réponse : Pokemastersvault

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med leveransen och emballaget. Hoppas vi får hjälpa dig igen snart! 😊📦

Väldigt bra service

Väldigt bra service, produkterna är som dem visas, otroligt nöjd med hela upplevelsen

19 janvier 2025

Réponse : Pokemastersvault

Tusen tack för din fina feedback! Vi är så glada att du är nöjd med både service och produkter. Välkommen tillbaka! 😊🔥

Snabb leverans och proffsigt bemötande

Snabb leverans och proffsigt bemötande! Kommer beställa fler gånger.

22 janvier 2025

Réponse : Pokemastersvault

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar ditt stöd och ser fram emot att få hjälpa dig igen. Välkommen tillbaka! 🚀😊

En fantastisk bra hemsida

En fantastisk bra hemsida. Tycker att de är lätt att göra köp och känns tryggt. Hit kommer jag återkomma.

Réponse : Pokemastersvault

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du känner dig trygg och att köpupplevelsen är smidig. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka! 😊✨

Seriösa, pålitliga och grymt utbud

Seriös och pålitlig sida. Säljer grymma paket i bra skick till rimliga priser. Kan starkt rekommendera!

27 janvier 2025

Réponse : Pokemastersvault

Stort tack för din rekommendation! Vi är glada att du är nöjd med våra produkter och priser. Hoppas vi får hjälpa dig igen snart! 😊🙌

Mycket bra service och professionellt…

Mycket bra service och professionellt bemötande! Snabba svar på frågor och alltid hjälpsamma. Leveransen var snabb och smidig, och produkterna levde upp till förväntningarna. Kommer definitivt att handla här igen!

30 janvier 2025

Réponse : Pokemastersvault

Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med både service, leverans och produkter. Ser fram emot att få hjälpa dig igen snart! 😊🔥

Snabb leverans, riktigt schysta

16 janvier 2025

Réponse : Pokemastersvault

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med leveransen och vår service. Välkommen tillbaka! 😊🚀

Mycket bra bemötande

Mycket bra bemötande, snabba svar och väldigt hjälpsamma. Varorna kom alltid i god tid. Kommer bli flera köp från pokemastervault i framtiden.

14 décembre 2024

Réponse : Pokemastersvault

Tack för din fantastiska feedback! Vi uppskattar verkligen ditt stöd och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Välkommen tillbaka! 😊🔥

Snabbt svar

17 novembre 2024

Réponse : Pokemastersvault

Tack för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med vår service. :)

Bra service, bra produkter, bra pris!

Första gången jag köper från Pokemastersvault. Köpte japanska versionen av 151-serien. Hade några frågor och fick jättesnabbt svar på mail. De fick iväg ordern samma dag som de mottog varorna själva, precis som utlovat. Fick ordern igår och har jämfört med packen jag personligen köpte i officiella pokemonbutiken i Japan när jag senast var där, ingen tvekan om att detta är äkta vara. Bästa priset på svenska marknaden vad jag vet. Blir definitivt fler köp här. 5/5!

7 novembre 2024

Réponse : Pokemastersvault

Tack så mycket för ditt omdöme, Moussa! Vi jobbar ständigt för att erbjuda dig de bästa priserna och den bästa servicen. 😊

En savoir plus sur les différents types d'avis.