Utmärkt service! Jag har nu beställt från Pokemastervault flera gånger och är mycket nöjd. Servicen är enastående, med smidig kommunikation och felfria leveranser. Dessutom är de generösa... Voir plus
Första gången jag köper från Pokemastersvault. Köpte japanska versionen av 151-serien. Hade några frågor och fick jättesnabbt svar på mail. De fick iväg ordern samma dag som de mottog varorna själva,... Voir plus
Var lite tveksam att köpa Pokémon online men valde att ge det en försök då dom sålde paket jag inte kunde få tag på nån annan stans. Däremot leverade dom en otrolig bra service som fick mig att skriva... Voir plus
Den här sidan är en dröm för alla som älskar Pokémon-kort och vill köpa fler till sin samling! De har massor av olika boxar och kort att välja mellan, både gamla och nya. Priserna är bra och det är lä... Voir plus
Välkommen till Pokemastersvault, den ultimata onlineplattformen för Pokémon samlare över hela världen! Vi är baserade i Sverige och brinner för att erbjuda ett exklusivt urval Pokémon produkter. Från sällsynta booster boxar och singelkort till PSA graderade kort!
Göteborg, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Svårt att hitta ett företag med bättre service! Grymma på det dom gör, snabba leveranser och det blir försenat så får man information om det direkt! Rekommenderar starkt

Réponse : Pokemastersvault
Skriver sällan recensioner men detta var det f*n värt. Ruggigt bra skick på korten man får, inte en enda skråma på något kort från 4 boxes dvs att det även paketeras bra. Snabb leverans! Är mycket glad att jag beställde härifrån, kan varmt rekommendera:)) Stort tack Pokemastersvault!

Réponse : Pokemastersvault
Beställt flera gånger och varje gång alltid varit nöjd. Riktigt trevliga och service inriktade. Svarar snabbt och löser det mesta. Fick extra boosters för en försening! Bra priser.
Rekommenderas

Réponse : Pokemastersvault
Bra service och snabb leverans! Alltid kom i bra skick också.

Réponse : Pokemastersvault
Väldigt snabb och direkt beställning. Inte så mycket kommunikation, men behövdes ej. Dök upp vid dörren på måndagen efter helgen.
Tack så mycket för smidig leverans utan krångel!

Réponse : Pokemastersvault
Snabb och väl paketerad leverans. Extremt nöjd

Réponse : Pokemastersvault
Billigast på internet och efter 3 dagar hade jag paketet. Två booster boxar 151 japanese version.
Kommer handla mer av pokemastersvault.com

Réponse : Pokemastersvault
Jätte trevligt bemötande när jag ställde ett par frågor. Gick fort med leveransen samt så kom paketen i mint kondition vilket var bara plus. Rekommenderar starkt och kommer handla mer i framtiden.

Réponse : Pokemastersvault
Väldigt snabb leverans. Paketet skickades samma dag:)

Réponse : Pokemastersvault
Trevlig och väldigt pålitlig! Starkt rekommenderad!

Réponse : Pokemastersvault
Toppklass service och bemötande och dessutom galet bra priser och snabba leveranser. Har tidigare köpt via tradera och då fått oslagbar service och smidiga affärer. Rekommenderas starkt!

Réponse : Pokemastersvault
Bra och snabb service, väldigt nöjd med min ex treasures. Tack!

Réponse : Pokemastersvault
En fantastisk service, snabb leverans dessutom. Skulle rekommendera köpa från dom eftersom det även har bästa priserna på booster boxar tycker jag. Enkla att kommunicera med, sen som sagt priserna. Fått ett bredare sortiment sen jag köpte vilket också är positivt.