Polska Uroda Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 3 sur 5 étoiles

mgiełka bez lepienia

po kilku dniach lubię jak ta dwufaza siada mgiełką bez lepienia

28 août 2026

Hello Kahurangi,

Bardzo nam miło, że po kilku dniach użytkowania doceniasz tę dwufazę. Właśnie takie lekkie wykończenie w formie delikatnej mgiełki, bez uczucia lepkości, jest jej dużym atutem. Dziękujemy, że podzieliłeś się swoją opinią!

Noté 4 sur 5 étoiles

twarz się nie lepi

w biegu do tramwaju moja twarz nie lepi się po tej mgiełce

24 août 2026

Hello Oscar,

Bardzo miło nam to słyszeć! Cieszymy się, że mgiełka sprawdza się nawet w biegu na tramwaj i nie pozostawia nieprzyjemnego, lepkiego uczucia na twarzy. Dziękujemy za opinię!

Noté 3 sur 5 étoiles

Ładny blask pod podkładem

lekka baza, skóra gładsza i promienna, tylko chwile musi się wchłonąć

16 août 2026

Hello Marcus,

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że baza jest lekka, a skóra po aplikacji staje się gładsza i bardziej promienna. Rzeczywiście, warto dać jej chwilę na wchłonięcie, aby mogła dobrze się ułożyć na skórze. Miło nam, że jesteś zadowolona z efektu.

Dobra mgiełka na rano

W sobotę rano po prysznicu wstrząsnęłam buteleczkę i od razu było widać, jak olejkowa warstwa miesza się z wodną. Spray daje bardzo drobną mgiełkę, więc nie muszę rozcierać serum po całej twarzy, tylko lekko wklepuję. Używam go głównie rano, kiedy skóra wygląda na zmęczoną i suchą. Nie zostawia ciężkiej, tłustej powłoki, choć trzeba chwilę poczekać przed kremem. Paczka przyszła dzień później niż planowano, ale samo serum z białą truflą bardzo mi pasuje.

11 août 2026

Hello Delia,

Dziękujemy za tak szczegółową opinię. Cieszymy się, że drobna mgiełka, lekka formuła i efekt na suchej, zmęczonej skórze tak dobrze Ci odpowiadają. Warto dać serum chwilę na wchłonięcie przed nałożeniem kremu. Miło nam też słyszeć, że samo serum z białą truflą przypadło Ci do gustu. Dziękujemy za cierpliwość i podzielenie się swoimi wrażeniami.

Classic Scent

I bought the Rich Men's Whiskey perfume and the scent is warm, bold, and long-lasting. This is exactly the classy masculine fragrance I was looking for. Great packaging and fast delivery. Highly recommended.

12 août 2026

Hello Kwaku,

Dziękujemy za wspaniałą opinię! Bardzo się cieszymy, że podoba Ci się ciepły, wyrazisty i długotrwały zapach Rich Men's Whiskey. Miło nam, że właśnie takiej eleganckiej, męskiej kompozycji szukałeś oraz że pozytywnie oceniasz również opakowanie i szybką dostawę. Dziękujemy za polecenie!

Świetny krem nawilżający

Kupiłam ten krem przeciwzmarszczkowy, aby poprawić jędrność skóry i spłycić drobne linie. Formuła jest bardzo lekka i rewelacyjnie się wchłania, nie zostawiając tłustej warstwy. Moja cera wygląda rano na dużo bardziej wypoczętą i promienną, a makijaż nakłada się po nim bez problemu. Jedyną drobną wadą jest to, że słoiczek jest dość ciężki i szklany, więc trzeba uważać, by nie wyślizgnął się z dłoni w łazience. Pomimo tego, efekty są wspaniałe i na pewno kupię kolejne opakowanie.

5 août 2026

Hello Светлана,

Dziękujemy za tak szczegółową opinię! Cieszymy się, że lekka formuła kremu dobrze się wchłania, a skóra wygląda na bardziej wypoczętą i promienną. Miło nam również słyszeć, że makijaż dobrze się na nim układa. Dziękujemy też za uwagę dotyczącą szklanego opakowania — z pewnością warto zachować ostrożność podczas aplikacji. Bardzo się cieszymy, że efekty Cię zachwyciły i że planujesz wrócić po kolejne opakowanie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Świetnie nawilża i odświeża spojrzenie

Włączenie tego kolagenowego żelu pod oczy do mojej porannej rutyny pielęgnacyjnej było strzałem w dziesiątkę. Formuła jest niezwykle lekka i wchłania się niemal błyskawicznie, nie pozostawiając lepkiej ani tłustej warstwy, co jest idealne przed nałożeniem korektora pod oczy. Skóra wydaje się dużo bardziej miękka i wyraźnie odświeżona. Jedynym małym minusem jest to, że otwór tubki jest nieco za duży, przez co przy mocniejszym naciśnięciu łatwo wycisnąć więcej produktu, niż faktycznie potrzeba. Mimo to, kosmetyk jest bardzo wydajny i rewelacyjnie radzi sobie z poranną opuchlizną.

9 août 2026

Hello,

Dziękujemy za tak szczegółową opinię! Cieszymy się, że kolagenowy żel pod oczy tak dobrze sprawdził się w Twojej porannej rutynie. Miło nam słyszeć, że szybko się wchłania, nie pozostawia lepkiej warstwy i dobrze sprawdza się przed korektorem, a skóra po aplikacji jest miękka i odświeżona. Dziękujemy również za cenną uwagę dotyczącą otworu tubki — przekażemy ją dalej. Cieszymy się, że mimo tego żel jest dla Ciebie wydajny i pomaga przy porannej opuchliźnie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Skóra jest gładsza i jaśniejsza

Zdecydowałam się na ten tonik z kwasem glikolowym, ponieważ moja skóra ostatnio wyglądała na bardzo zmęczoną i szarą. Używam go od trzech tygodni, co drugi wieczór, i naprawdę widzę różnicę. Skóra jest znacznie gładsza i zyskała naturalny blask. Zaskórniki stały się mniej widoczne. Formuła jest lekka i szybko się wchłania. Jedynym małym minusem jest to, że płyn ma lekko specyficzny, kwasowy zapach, do którego trzeba się przyzwyczaić, ale na szczęście szybko się ulatnia po nałożeniu kremu. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z rezultatów.

3 août 2026

Hello klismanc,

dziękujemy za tak szczegółową opinię. Bardzo się cieszymy, że po trzech tygodniach regularnego stosowania zauważyłaś, że skóra jest gładsza, bardziej promienna, a zaskórniki mniej widoczne. To świetnie słyszeć, że lekka formuła również dobrze się u Ciebie sprawdza.

Dziękujemy też za szczerą uwagę dotyczącą zapachu. Rozumiemy, że charakterystyczny zapach kwasu może wymagać przyzwyczajenia. Tym bardziej cieszy nas, że nie przeszkadza Ci on w codziennym stosowaniu i szybko się ulatnia.

Dziękujemy za zaufanie i podzielenie się swoimi efektami. Mamy nadzieję, że tonik nadal będzie dobrze służył Twojej skórze.

Noté 5 sur 5 étoiles

Clreared up my dry patches in a few…

Clreared up my dry patches in a few days. Smell nice and leaves my skin glowing all day.

27 juillet 2026

Hello Daniel,

bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że produkt tak szybko pomógł Ci uporać się z suchymi miejscami, a jego zapach i efekt promiennej skóry przypadły Ci do gustu. To świetnie słyszeć, że skóra pozostaje rozświetlona przez cały dzień. Dziękujemy za zaufanie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ordered a few skincrae items to try out…

Ordered a few skincrae items to try out and my skin has literally never looked better. super gentle, smells amazing, and shipping was faster then I expected. Will 100% be reordering.

26 juillet 2026

Hey Theo,

dziękujemy za tak miłą opinię! Bardzo się cieszymy, że wypróbowane produkty tak dobrze się u Ciebie sprawdziły i że Twoja skóra wygląda lepiej niż kiedykolwiek. Wspaniale słyszeć, że doceniasz ich delikatność i zapach, a przesyłka dotarła szybciej, niż się spodziewałaś. Będzie nam bardzo miło gościć Cię ponownie!

z pozdrowieniami

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus