3,8

Bien

TrustScore 4 sur 5

11 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

3,8

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

silkeslent seg pipett

efter kvällstvätten känns mitt serum silkeslent men pipetten droppar lite segt

3 septembre 2026

Hello Marie,

Tack för att du delar med dig! Vad härligt att höra att serumet känns silkeslent efter kvällsrutinen. Vi uppskattar också att du uppmärksammar pipetten – vi tar med oss din feedback och ser över hur vi kan förbättra upplevelsen.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre

sval men hackig

efter tvätten rullar jag över kindbenen essensen känns sval men kulan hackar lite

28 août 2026

Hello John,

Tack för att du delar med dig! Vad härligt att höra att essensen känns sval och behaglig efter tvätten. Vi uppskattar också din feedback om att kulan hackar lite och tar med oss det vidare.

Tack för att du berättar om din upplevelse!

klibbigt på hakan

efter några dagar känns serumet klibbigt på min haka längre än väntat

21 août 2026

Hello Eric,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att du har gett serumet några dagar och uppskattar att du berättar att det känns klibbigt på hakan längre än väntat. Din feedback är värdefull för oss och hjälper oss att förstå hur produkten upplevs i praktiken.

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension!

pipetten känns plastig

jämfört med mitt gamla serum känns pipetten rätt plastig i handen

13 août 2026

Hey Riley,

Tack för att du delar med dig. Jag förstår vad du menar, särskilt om du är van vid en annan typ av pipett. Vi tar med oss din feedback kring känslan och materialet, eftersom även sådana detaljer påverkar helhetsupplevelsen.

pipetten droppar segt

torra kinder på morgonen, jag får fukt men pipetten droppar segt

12 août 2026

Hey jean,

Tack för att du delar med dig. Skönt att höra att du ändå får den fukt du behöver, även om pipetten känns lite seg och droppar långsamt. Vi uppskattar verkligen att du lyfter det, eftersom den typen av detaljer gör stor skillnad i den dagliga användningen.

sval rullkula

rullkulan känns sval mot kinden, jag gillar den lilla kicken

20 août 2026

Hello Eliza,

Vad härligt att höra! Den svala känslan från rullkulan kan verkligen ge den där lilla extra kicken, särskilt på morgonen. Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Vänliga hälsningar

lätt känsla, pipetten kladdar lite

efter några dagar känns min hud mjukare, kopparpeptidessensen sjunker in snabbt men pipetten blir kladig

16 août 2026

Hello Marie,

Tack så mycket för att du delar med dig. Vad roligt att höra att huden redan känns mjukare efter några dagar och att kopparpeptidessensen absorberas snabbt. Vi uppskattar också din feedback om pipetten och tar det vidare som värdefull input.

Mild och skön rengöring

Jag har väldigt torr hy på vintern och ville testa en ny rengöring som inte stramar. Den här ansiktsrengöringen med hyaluronsyra är fantastisk. Den löddrar lagom mycket och tar bort smuts effektivt utan att lämna den där obehagliga, torra känslan efteråt. Huden känns mjuk och återfuktad direkt. Flaskan har dock en pump som ibland kan vara lite trög och doserar lite för mycket produkt på en gång om man trycker för hårt. Förutom det är det en underbar produkt som jag definitivt kommer köpa igen.

3 août 2026

Hej Philip,

Tack så mycket för att du delar med dig av din upplevelse. Vad roligt att höra att rengöringen fungerar så bra för din torra hud och att den lämnar huden ren, mjuk och återfuktad utan den där stramande känslan. Det gläder oss också att du tycker så mycket om produkten att du planerar att köpa den igen.

Tack även för din feedback om pumpen. Vi uppskattar att du uppmärksammar oss på det och tar med oss det i vårt fortsatta arbete.

Med vänliga hälsningar

My skin has been glowing ever since I…

My skin has been glowing ever since I started using these! the formula feels so lightweight, absorbs super fast, plus packaging is super cute.

29 juillet 2026

Hej Aerion,

Tack så mycket för dina fina ord! Vad roligt att höra att din hud har fått så mycket lyster sedan du började använda produkterna. Vi är glada att du uppskattar den lätta känslan, att de absorberas snabbt och att du dessutom gillar förpackningen.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Med vänliga hälsningar

Got a mix of Swedish skincare and…

Got a mix of Swedish skincare and makeup staples and every single product exceeded my expectation. Super gentle in my skin, lovely packaging, and fast delivery too.

25 juillet 2026

Hej Julieta,

Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du blev positivt överraskad av alla produkter och att de känns skonsamma mot huden. Vad roligt att du också uppskattar förpackningarna och att leveransen gick snabbt.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det betyder mycket för oss.

Med vänliga hälsningar

Good products with fair prices

Good products with fair prices. Shipping was quick everything arrived on time.

28 juillet 2026

Hej Asif,

Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkterna och priserna. Vi uppskattar också att du lyfter fram den snabba leveransen och att allt kom fram i tid.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.