Portaal Check Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

ik had op korte termijn cartridges nodig voor mijn laserprinter van HP . tijdens het zeer vriendelijke telefoongesprek kreeg ik te horen dat er diverse opties waren , waar ik uit kon kiezen . dit gaf... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Door mijn onbekendheid met infraroodpanelen heb ik enkele malen om advies gevraagd. Die kwam snel, onderbouwd en zonder problemen. Steeds heel vriendelijk. Ik heb mijn werkplek-panelen al in gebruik... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben met Portaalcheck de leverancier gevonden die echt luistert naar de klant en er alles aan doet om je te ontzorgen. We hadden specifieke wensen waar PortaalCheck voor openstond en heeft kunnen... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de fournitures de bureau

Écrit par l'entreprise

Creëer een prettige werkomgeving met Portaal Check! Wij begrijpen dat een goede werkomgeving essentieel is voor de productiviteit en tevredenheid van jouw werknemers. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan kantoorartikelen, ergonomisch kantoormeubilair, klimaatbeheersing en ziektepreventie producten. Van printpapier en inktcartridges tot aan bureau’s en bureaustoelen. Wij bieden ook oplossingen voor klimaatbeheersing, zoals infraroodverwarming, airco’s en ventilatoren. Daarnaast hebben wij diverse ziektepreventie artikelen in ons assortiment, zoals luchtreinigers en co2 meters. Wij begrijpen dat niet alle kantoorartikelen even spannend zijn, maar wel noodzakelijk zijn voor een goed functionerend kantoor. Daarom bieden wij ook de beste deals voor deze ‘saaie’ kantoorartikelen. Bestellen bij ons is gemakkelijk en snel, maar als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het maken van de juiste keuzes, bel ons dan gerust op +31 (0)75 647 57 47. Bij Portaal Check hoef je niet door een keuzemenu heen te navigeren. Je krijgt direct persoonlijk contact met een van onze medewerkers die je graag verder helpen. Ervaar het zelf en bel ons vandaag nog!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Altijd alle hulp alsik iets moet hebben…

Altijd alle hulp alsik iets moet hebben en het niet kan vinden, altijd wel een oplossing

2 avril 2026

Beste Gaby,

Bedankt! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor het vetrouwen en we zien je graag terug in de toekomst.

Noté 5 sur 5 étoiles

“Portaal Check: voor als je bureau meer stijl nodig heeft dan jij op maandagochtend”

Ik ging op zoek naar een simpele bureaustoel… en eindigde met het gevoel dat mijn hele kantoor een make-over nodig had. Portaal Check heeft echt alles: van stoelen die comfortabeler zitten dan mijn bank thuis tot bureaus waarbij je spontaan productief lijkt (of dat denk je tenminste).

Bestellen ging soepel, en voor ik het wist zat ik als een CEO achter mijn nieuwe bureau — alleen zonder het salaris helaas.

De stoel? Zo lekker dat ik bijna vergat dat ik moest werken.
Het bureau? Stevig genoeg om al mijn “belangrijke” koffiekopjes te dragen.

Kortom: aanrader voor iedereen die professioneel wil lijken, zelfs als je gewoon stiekem YouTube kijkt onder werktijd 😉

6 mars 2026

Beste Mido,

Bedankt voor je ontzettend leuke review! We zijn blij dat we jullie keer op keer mogen ondersteunen. Bedankt voor het vetrouwen en we zien je graag terug in de toekomst.

Betrouwbaar bedrijf

Betrouwbaar bedrijf, prettig contact met de medewerkers en staan altijd voor je klaar. Ik raad hen ten zeerste aan!

30 janvier 2026

Beste Frederique,

Bedankt! We waarderen dat je de tijd hebt genomen een review te plaatsen. We zien je graag terug in de toekomst.

snelle levering

16 octobre 2025

Beste Michel,

Bedankt voor de review! We waarderen het enorm. Snelheid vinden wij belangrijk, niemand heeft tenslotte zin om te wachten.

We zien je graag terug in de toekomst.

Keurig op tijd afgeleverd

Keurig op tijd afgeleverd

16 octobre 2025

Beste Peter,

Bedankt! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Bedankt voor het vertrouwen en tot in de toekomst.

Prima service

Vriendelijk geholpen en snel geleverd....

3 janvier 2025

Beste Frank,

Bedankt voor je review! We waarderen het enorm. Bedankt voor het vertrouwen en we zien je graag terug in de toekomst.

Een aanrader!!!

Ik heb 2 dozen Guylian van 500 gram besteld. De levering verliep goed. Keurig afgeleverd. Goede service. Een aanrader. Volgende keer weer.

19 décembre 2024

Beste Robby,

Bedankt voor de eerlijke review! We doen ons uiterste best alles naar wens af te leveren. Helaas lukt dit niet in alle gevallen.

Portaal Check is een wederverkoper van kantoorartikelen en facilitaire producten. Wij leveren de producten precies zoals we ze van onze leverancier ontvangen. Houd er rekening mee dat we geen gespecialiseerde webshop zijn voor kerstgeschenken en vergelijkbare artikelen. Dit betekent dat producten mogelijk niet zijn verpakt zoals je dat gewend bent.

PS: Bedankt voor het aanpassen van de review, we blijven graag transparant en laten ons originele antwoord staan.

Prima communicatie!

Hoewel een van de producten later geleverd werd, maar dit wel netjes voor het verstrijken van de levertermijn gemeld is erg tevreden over de communicatie en orderafhndeling.

5 décembre 2024

Beste Luna,

Bedankt voor je mooie woorden! De wereld van transport laat ons af en toe in de steek, vertragingen zijn hier het gevolg van. Transparantie vinden wij dan ook erg belangrijk. We zien je graag terug in de toekomst.

Noté 1 sur 5 étoiles

Doodziek van die gasten met die…

Doodziek van die gasten met die honderden emails die ze continu sturen. Elke keer schrijf ik me weer uit maar helaas. Portaal Check is nog ergens dan SPAM. Deze gasten mailen gewoon elke dag. Ga lekker een ander lastig vallen.

29 novembre 2024
Avis spontané

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je e-mail. Wat jammer om te horen dat je het zo hebt ervaren. We willen graag verduidelijken dat wij niet dagelijks een nieuwsbrief versturen; dit gebeurt meestal om de week en soms wekelijks. Wel erkennen we dat de frequentie in het verleden te hoog lag, en daarom hebben we dit aangepast en teruggebracht.

Het probleem met de uitschrijffunctie is nieuw voor ons. We hadden het fijn gevonden om hierover eerder contact te hebben gehad, zodat we het direct hadden kunnen oplossen. Wij zijn een startende onderneming en geloven in transparantie. Als er iets niet goed gaat, erkennen we dat eerlijk en staan we open voor verbetering.

We willen graag dubbelchecken of de uitschrijving inmiddels is geslaagd, zodat we kunnen garanderen dat je in de toekomst geen nieuwsbrieven meer zult ontvangen. Hiervoor hebben we je gegevens nodig. Je kunt ons bereiken via webmaster@hetportaal.com. We zien je reactie graag tegemoet.

Onze excuses voor het ongemak, en bedankt dat je ons van deze feedback op de hoogte hebt gesteld.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, klantgericht en snelle levering.

14 novembre 2024

Beste Gerard,

Bedankt! Dat zijn drie belangrijke peilers, fijn dat het is bevallen. We zien je graag terug in de toekomst.

Zeer tevreden.

Goede ervaringen en ook altijd snelle levering een aanrader top.

Réponse de Portaal Check

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te geven. Fijn te lezen dat je goede ervaringen hebt en dat je ons aanraad. We zien je graag terug in de toekomst, bedankt voor het vertrouwen.

De bereikbaarheid en vriendelijke

De bereikbaarheid en vriendelijke, persoonlijke aanpak werd zeer op prijs gesteld.

Réponse de Portaal Check

Bedankt voor je review. Goed te horen dat je tevreden bent over ons bedrijf. We zien je graag terug!

Noté 5 sur 5 étoiles

Er is goed geluisterd naar de wensen…

Er is goed geluisterd naar de wensen v.w.b. de stoelen. Een stoel voldoet in eerste instantie niet aan de wensen maar dat is prima opgelost en nu zijn beide stoelen naar onze wens. Vriendelijk en geduldig telefonisch te woord gestaan.

Beste Nicoline,

Bedankt voor je mooie woorden. Meedenken met onze klanten doen we graag. Goed te horen dat je tevreden bent met de bureaustoelen. We zien je graag terug in de toekomst.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, goede service. Snelle reactietijd bij eventuele vragen en fijn dat er meegedacht wordt.

18 juillet 2024

Beste Toine,

Wij willen je bedanken voor het vertrouwen! Ontzettend leuk om deze review te lezen. We zien je graag terug in de toekomst.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne overzichtelijke site en snelle…

Fijne overzichtelijke site en snelle levering

5 juillet 2024

Beste B vd Poll,

Hier doen we het voor! Ontzettend bedankt dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven. We willen je bedanken voor het vertrouwen en zien je graag terug in de toekomst.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel vriendelijk en snelle levering…

Heel vriendelijk en snelle levering gezien de afstand

27 juin 2024

Beste Bjron,

Wat leuk om te horen! We doen ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk uit te leveren, en het is geweldig om te zien dat dat ook lukt! Bedankt voor je vertrouwen in Portaal Check. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Netjes geleverd

Netjes geleverd. Wel 1 dag later maar weet niet aan wie dat ligt. Product en leverancier voldoen in elk geval

4 juillet 2024

Beste Diana,

Ontzettend bedankt voor je geweldige review! We doen altijd ons uiterste best om ervoor te zorgen dat bestellingen op tijd worden geleverd. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus