Portaal Check Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ging op zoek naar een simpele bureaustoel… en eindigde met het gevoel dat mijn hele kantoor een make-over nodig had. Portaal Check heeft echt alles: van stoelen die comfortabeler zitten dan... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

ik had op korte termijn cartridges nodig voor mijn laserprinter van HP . tijdens het zeer vriendelijke telefoongesprek kreeg ik te horen dat er diverse opties waren , waar ik uit kon kiezen . dit gaf... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Door mijn onbekendheid met infraroodpanelen heb ik enkele malen om advies gevraagd. Die kwam snel, onderbouwd en zonder problemen. Steeds heel vriendelijk. Ik heb mijn werkplek-panelen al in gebruik... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de fournitures de bureau

Écrit par l'entreprise

Creëer een prettige werkomgeving met Portaal Check! Wij begrijpen dat een goede werkomgeving essentieel is voor de productiviteit en tevredenheid van jouw werknemers. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan kantoorartikelen, ergonomisch kantoormeubilair, klimaatbeheersing en ziektepreventie producten. Van printpapier en inktcartridges tot aan bureau’s en bureaustoelen. Wij bieden ook oplossingen voor klimaatbeheersing, zoals infraroodverwarming, airco’s en ventilatoren. Daarnaast hebben wij diverse ziektepreventie artikelen in ons assortiment, zoals luchtreinigers en co2 meters. Wij begrijpen dat niet alle kantoorartikelen even spannend zijn, maar wel noodzakelijk zijn voor een goed functionerend kantoor. Daarom bieden wij ook de beste deals voor deze ‘saaie’ kantoorartikelen. Bestellen bij ons is gemakkelijk en snel, maar als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het maken van de juiste keuzes, bel ons dan gerust op +31 (0)75 647 57 47. Bij Portaal Check hoef je niet door een keuzemenu heen te navigeren. Je krijgt direct persoonlijk contact met een van onze medewerkers die je graag verder helpen. Ervaar het zelf en bel ons vandaag nog!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Dit bedrijf heeft een uitstekende service, zowel voor als na de levering.

Kwamen hun afspraken na, duidelijke website, gemakkelijk bestellen, snel geleverd, goed verpakt.
Het belangrijkste was dat ik na 3 dagen door het bedrijf werd gebeld om te vragen of de installatie gemakkelijk was gegaan en alles naar behoren werkte en of ze nog iets voor mij konden betekenen, dat is top service !

27 novembre 2023

Beste Ericjan,

Dit zijn nou de verhalen waar wij het voor doen. Blije klanten, daar worden wij nou eenmaal gelukkig van. Wij willen je bedanken voor je vertrouwen en zien je uiteraard graag terug in de toekomst!

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede afhandeling.

Geven acties aan, maar toch opletten of ze daardoor wel goedkoop zijn. Met BTW en verzendkosten (waarover ook BTW) is dit niet zo.
Afhandeling is goed! Levering is goed. En service is goed. Dat wat besteld was bleek niet naar tevredenheid. Mocht teruggestuurd worden. Het geldbedrag (- verzendkosten) snel retour.

23 novembre 2023

Beste Helma,

We willen je bedanken voor het feit dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven. Wij staan open voor alle vormen van feedback. Dit is tenslotte hoe je je kunt ontwikkelen.

Retouren zijn onderdeel van de klantrelatie, wij handelen dit netjes af. We zien je namelijk graag terug in de toekomst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en ik werd telefonisch…

Snelle levering en ik werd telefonisch benaderd met de vraag of ik de producten in goede orde had ontvangen

9 novembre 2023

Beste Lianne,

Bedankt! Dit soort reviews geven ons de motivatie om door te groeien. Wij bellen alle klanten persoonlijk op, dit is het minste wat wij kunnen doen. Kleine moeite grote waardering. Wij zien je graag terug in de toekomst!

TOP!

Goed antwoord op vragen, maat advies op verzoek.
Snelle levering. Bedankt

8 novembre 2023

Beste klant,

Wij zijn ontzettend blij met jullie! Wij zien jullie dan ook graag terug in de toekomst. Bedankt voor het vertrouwen. Één ding is zeker, jullie zitten er warmpjes bij deze winter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle leveren en goed contact

Wij hadden een bestelling geplaatst, deze is netjes na gebeld of alles goed was aangekomen. Ook werd de bestelling snel geleverd. Inmiddels is er weer contact over onze volgende bestelling.

7 novembre 2023

Beste Guylaine,

Bedankt voor je mooie review! We bouwen graag aan een klantrelatie. Persoonlijk contact en alles tot in de puntjes verzorgen is hierbij een belangrijk onderdeel. Wij willen je bedanken voor het vertrouwen en zien je graag terug in de toekomst!

Toppers

Vaste klant hier. Nooit problemen gehad, alles netjes en op tijd.

3 novembre 2023

Beste Steven,

Ontzettend bedankt voor deze fijne woorden! Je benoemt twee belangrijke peilers, netjes en op tijd. Het is dan ook fijn om te horen dat het is bevallen. Wij willen je bedanken voor het vertrouwen en zien je graag terug in de toekomst!

Beste J. Manders,

Bedankt voor het vertrouwen! Dit geeft ons extra motivatie, wij zijn erg tevreden over de gang van zaken en zien je graag terug in de toekomst.

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende ervaringen en fijn om mee samen te werken

We hebben met Portaalcheck de leverancier gevonden die echt luistert naar de klant en er alles aan doet om je te ontzorgen. We hadden specifieke wensen waar PortaalCheck voor openstond en heeft kunnen realiseren. Ze denken met ons mee en komen met oplossingen die voor ons werken.

4 septembre 2023

Beste Ad,

Bedankt voor deze fijne woorden! We nemen graag werk uit handen, meedenken met de klant is hierin ontzettend belangrijk. Het is daarom goed om te horen dat jullie erg tevreden zijn. Een begin van een mooie zakenrelatie.

We zien je graag terug in de toekomst!

Snelle service

Een goede en snelle afhandeling van het product, met aanvullend heel veel informatie!

3 septembre 2023

Beste klant,

We blijven het zeggen, maar niemand heeft zin om onnodig te wachten op zijn bestelling. Ondanks dat het in de wereld van vervoerders lastig is om garanties te geven doen wij er alles aan onze bestellingen tijdig af te leveren.

We zien je graag terug in de toekomst!

Scherpe prijs

Scherpe prijs, en onverwacht een belletje met de vraag of alles goed was gegaan.

Goeie service dus!

19 juillet 2023

Beste Dennis,

Bedankt voor je mooie review! Hier doen wij het voor! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen je bedanken voor het vertrouwen in Portaal Check. We zien je graag terug in de toekomst.

Noté 2 sur 5 étoiles

Een deel van de bestelling die uit 2…

Een deel van de bestelling die uit 2 delen bestond werd op het factuuradres afgeleverd en niet op het verzendadres en dat was niet de bedoeling, verder werd de bestelling netjes afgehandeld.

13 juillet 2023

Beste Hendrik,

Bedankt voor je feedback! Leren doen wij graag en mede dankzij deze feedback kunnen we ons in de toekomst beter behoeden op deze fout.

Fijn om te horen dat de rest van de bestelling netjes is afgehandeld. Wij willen je bedanken voor het vertrouwen en begrip. Wij zien je dan ook graag terug in de toekomst!

Super!!

Snelle levering, goede communicatie. Ook check achteraf of alles naar wens was. Kortom: zeer professioneel en helemaal top!

7 juillet 2023

Beste Martin,

Bedankt voor je mooie review! Mede dankzij klanten zoals jij kunnen wij doorgroeien. Wij bedanken voor je vertrouwen in Portaal Check en zien je graag terug in toekomst!

Afgebroken armleuning

Er werd geluisterd naar mijn issue, vervolgens geevalueerd wat nodig was en ten slotte ben ik met een simpele oplossing toch uitstekend geholpen.

25 mai 2023

Beste Rik,

Bedankt! Technische probleempjes zijn helaas niet altijd te voorkomen. Het is dan aan ons de taak dit zo spoedig mogelijk en efficiënt op te lossen. Wij zijn blij met de positieve uitkomst. Bedankt voor het vertrouwen in Portaal Check! We zien je graag terug in de toekomst.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne service en goed product

Goede hulp gekregen bij het maken van een keuze tussen verschillende bureaus. Na het bestellen al heel snel en netjes verpakt geleverd. Eenvoudige montage en ziet er top uit! Aanrader!

19 mai 2023

Beste klant,

Hier doen wij het voor! Ontzettend fijn om te horen dat het bureau bevalt. Wij willen je bedanken voor het vertrouwen in Portaal Check en zien je graag terug in de toekomst!

Noté 5 sur 5 étoiles

betrouwbaar en zeer snelle en correcte hulp , heel klantvriendelijk …

dit gaf mij een zeer betrouwbaar en vertrouwd gevoel , omdat in de meeste gevallen bij andere bedrijven je vaak dingen worden opgedrongen . sterker nog voor de helft van de reguliere prijs ontving ik de dag erop dezelfde cartridges . top

26 avril 2023

Beste klant,

Wij willen je bedanken voor het vertrouwen in Portaal Check! Het doet ons erg goed om dit te lezen. Meedenken met de klant vinden wij erg belangrijk. Tot in de toekomst!

Duidelijk advies

Duidelijk advies, snelle bezorging. Goeie support. Heerlijke burostoel :-))

16 avril 2023

Beste klant,

Super bedankt! Ontzettend fijn om te horen dat de bureaustoel bevalt. Wij zien je graag terug in de toekomst! Voor nu veel zit plezier.

Een bedrijf met service

Een bedrijf met service, het bestaat echt! Een verademing in deze wereld. DHL had bepaalde dingen niet helemaal goed gedaan maar alles werd tot in de puntjes opgelost! Super! Wij komen zeker terug!

24 mars 2023

Beste Jolanda,

Super bedankt! Wat ontzettend fijn om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Ook wij vinden het vervelend als iets niet loopt zoals verwacht, een correcte oplossing en meedenken met de klant is voor ons dan meer dan logisch. Wij willen je bedanken voor het vertrouwen in Portaal Check. We zien je graag terug!

Correct geleverd

Snel en correct geleverd.

23 mars 2023

Beste Peter,

Bedankt voor je vertrouwen in Portaal Check. Wij waarderen dit enorm! Wij zien je graag terug in de toekomst.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hebben mijn mailadres op illegale…

Hebben op illegale wijze mijn mailadres verkregen. Kan me niet uitschrijven voor de nieuwbrief. waardeloos bedrijf zonder moreel besef wat winst maken belangrijker vind dan privacy.

16 mars 2023

Beste Joris,

Wat vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Onze excuses dat je vanuit ons ongevraagde mail hebt gehad. Wij willen je vragen om je gegevens te mailen naar webmaster@hetportaal.com. Wij zullen je dan per direct uit ons bestand halen.

Het uitschrijven kan onderaan de mail. Wij horen het ook graag als dit niet naar behoren functioneert. Stuur ons een mail en wij pakken het direct op! Wij hopen dat we deze slechte ervaring kunnen wegnemen.

Onze excuses voor het ongemak.

Team Portaal Check

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus