Posh Living Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Köpt ny klädsel till vår soffa petition. Soffan lika skön efter 15 år, klädseln har hållit men blivit lite fläckig efter barn och hund. Så bra att enkelt kunna uppdatera den med ny klädsel istället fö... Voir plus

Handlade på Steninge. Trevlig personal vid beställningstillfället. Professionell och duktig. Åter till butiken efter någon vecka för att kolla om det fanns information om leverans dag. Säljaren skulle... Voir plus

Trevligt bemötande och stor servicegrad trots att jag köpte ett uställningsex för rabatterat pris. Andra butiker brukar överlåta allt som inslagning, hämtning och allt ansvar när man köper just utstä... Voir plus

Mycket trevlig och kunnig personal på kundtjänst som bidrog starkt till att jag valde att genomföra mitt köp. Jag är väldigt nöjd med soffan, som fanns i lager, så den är på plats nu i mitt vardag... Voir plus

1. Magasin de meubles
  2. Magasin d'ameublement et de décoration
  3. Décorateur d'intérieur
  4. Magasin de meubles de salon
  5. Magasin d'ameublement d'extérieur
  6. Magasin de canapés

À propos de Posh Living

POSH LIVING | STOCKHOLMS MÖBELBUTIK

Letar du efter inspirerande möbler och dekoration i högsta kvalitet och vill handla i en butik med fantastisk service? Då ska du besöka Posh Living! Vi siktar på att vara Sverige mest inspirerande butik och har förvandlat hus och lägenheter till drömhem sedan 2001. Under årens lopp har vi vuxit till att bli en av Stockholms mest etablerade destinationer för möbler, dekoration och inredningshjälp. Vi riktar oss såväl till privatpersoner som företag; både i Sverige och utomlands.

VI INREDER DIN VISION

“Bästa inredarna i Stockholm! Skickliga, professionella, kunniga, supertrevliga och levererar över förväntan. Löser alla eventuella problem som uppstår på ett snabbt och smidigt sätt med mycket hög tillgänglighet. De är helt enkelt grymma!”

— Malin, kund i Stockholm

Vi är specialiserade på att förverkliga din vision. Vår personal, som består av erfarna säljare, inredare och projektledare hjälper dig med allt från tyg- och materialval till färgsättning. Oavsett om du siktar på en mysig, skandinavisk atmosfär eller en chic, modern look, har vi expertis för att inreda din vision!

Bien

TrustScore 4 sur 5

84 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Försöker köpa Klädsel Petito 3-sits i…

Försöker köpa Klädsel Petito 3-sits i färgen
TRISTAN SAND på rea utan framgång. Kan inte komma vidare från steget Kassan > orden komplett!!!

Hur ska jag genomföra köpet?

23 août 2024

Hej Gabriel,

Vi har inte denna klädsel på någon REA, är du säker på att du försöker genomföra ett köp på poshliving.se ? Det finns dessvärre fejk-sajter som utger sig för att vara oss, som påstår att de säljer vårt sortiment med kraftiga rabatter, dock med andra domän-namn (inte .se på slutet). Vi varnar för dessa sajter på vår egen hemsida och de är polisanmälda av oss och vi uppmuntrar alla som råkat ut för dessa bedragare att också polisanmäla.

Om du är intresserad av att beställa en Petito-klädsel från oss så hjälper vi dig gärna! Ring oss på 08-23 51 55 eller maila oss på order@poshliving.se så ser vi till att slutföra er order.

Victor, Posh Living

Utmärkt kundtjänst av Sandra!

Utmärkt kundtjänst av Sandra!

13 juillet 2024

Hej Ninni,

Tack för det fina betyget - och vad roligt att du är nöjd med Sandras insats på vår kundtjänst!

Sen leverans

Beställde 2st. nya klädsel till Petito soffor v.24 och efter en vecka fick meddelande att leverans blir först v.35. med att tyget är slut. Lite väl för länge mellan beställning och leverans för standard produkter.

18 juin 2024

Hej Susan,

Tack för ditt omdöme!

Vi är ledsna att du drabbades av en försening. Vi och leverantören gör så gott vi kan för att våra kunder inte ska drabbas av förseningar.

Vi hoppas att du blir nöjd med din klädsel!

Önskar dig en superfin sommar!

Med vänlig hälsning,
Ann-Sofie, Posh Living

engagerad personal

bra sortiment i butiken, väldigt hjälpsam och engagerad personal som hjälpte mig ta ett bra beslut, som jag vad väldigt nöjd med!

19 juin 2024

Hej Nathalie,

Tack för högsta betyg och ett väldigt fint omdöme!

Ha en riktigt härlig sommar!

Med vänlig hälsning,
Annso, Posh Living

Jag upplever bra service och kunskap i…

Jag upplever bra service och kunskap i butiken och hyfsat snabba svar på mailen. Bra sortiment/produkter med kvalité.

28 mai 2024

Hej Katarina,

Tack för högsta betyg och ett fint omdöme! Vi önskar dig en trevlig sommar.

Allt gott!

Victor, Posh Living

Trevligt bemötande i butiken och bra…

Trevligt bemötande i butiken och bra leverans!

22 mai 2024

Hej Annika,

Tack för högsta betyg, och roligt att höra att du är nöjd med vårt bemötande och leveransen!

Supernöjd

Supernöjd

Peter Sandström

13 mai 2024

Hej Peter,

Vad kul att höra att du är supernöjd - och tack för högsta betyg!

Victor, Posh Living

Mycket trevligt bemötande vid köp i…

Mycket trevligt bemötande vid köp i butik.
Mycket hjälpsam och trevlig leverans.

11 avril 2024

Hej Pär,

Tack för ditt fina omdöme och så härligt att höra att ni var nöjda med ert besök hos oss och att leveransen också gick bra!

Superskön soffa och bra Service

Vi köpte soffa Lill och har inte ångrat oss en sekund, bra service i butiken och smidig leverans!

1 août 2023

Hej Emil,

Tack för ditt fina omdöme och högsta betyg! Lill är verkligen en favorit hos oss, kul att ni också gillar den.

Victor, Posh Living

Vi är så nöjda med hjälpen från Jimmie!

Vi är så nöjda med hjälpen från Jimmie!

19 avril 2024

Hej Joacim,

Tack för högsta betyg - vad roligt att ni är nöjda med hjälpen från Jimmie!

Victor, Posh Living

Så himla nöjd med inredningshjälpen…

Så himla nöjd med inredningshjälpen från Jimmy. Tusen tack!

10 avril 2024

Hej Elin,

Vad roligt att höra, tack så mycket för ditt fina omdöme och för högsta betyg!

Hej Lena,

Tack för högsta betyg - vi blir så glada att du uppskattar vår service. Vi gör vårt yttersta för att hålla en så hög servicenivå som möjligt och därför är det extra roligt att få dessa fina omdömen.

Victor, Posh Living

Mycket trevlig och kunnig personal

Mycket trevlig och kunnig personal. Smidig leverans

17 février 2024

Hej Helena,

Tack för dina fina ord och omdöme!

Victor, Posh Living

Design och personlig service!

Förutom mycket snygga möbler och inredningsdetaljer, alltid personlig och proffsig service.

4 avril 2024

Hej Karin,

Tack för ditt omdöme - så roligt att höra att du är nöjd med våra möbler och vår service!

Victor, Posh Living

Bra service i butiken av trevlig o…

Bra service i butiken av trevlig o kunnig personal. Vi gillar utbudet av inredning.

23 février 2024

Hej Håkan,

Kul att ni gillar vårt utbud av möbler och vår service! Tack för högsta betyg och fint omdöme

Grymt nöjd med B2B-tjänsten

Vi använde oss av POSH inredningstjänst till vårt kontor. Klockren hjälp från start till leverans. Det bästa med samarbetet har varit fingertoppskänslan för konceptet vi ville få till, de lyckades sätta vårt varumärke genom möblerna på ett grymt sätt.

4 avril 2024

Réponse de Posh Living

Tack Rasmus - det ska bli så kul att se resultatet på ert kontor nu när möblerna kommer på plats inom kort!

Bra mottagande o service

Bra mottagande o service. Bra kvalitetsmöbelkollektion

15 mars 2024

Hej Ola,

Tack för högsta betyg och ett fint omdöme! Kul att du är nöjd med vår insats och vårt sortiment.

Utmärkt

Mycket nöjda! Jimmie är supertrevlig och fantastiskt duktig. Under hela projektet flöt det på smidigt tack vare Jimmies lyhördhet, han tog snabbt fram flera förslagspaket i linje med våra önskemål och hjälpte till med prismatchning. Jimmie har dessutom upprätthållit smidig kommunikationen från början fram till efter leverans. Toppbetyg!

2 avril 2024

Hej Ali,

Tack för dina fina ord! Vi är så glada över att ni är nöjda med vår service och sortiment - kul med toppbetyg!