Postify leverer helt fantastiske plakater og rammer i topkvalitet! Designet er lækkert, printet er knivskarpt, og rammerne er virkelig solide og stilrene. Alt kom hurtigt og pænt indpakket – man kan v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det var virkelig en god oplevelse og ikke mindst kundeservice at handle hos Postify! Jeg bestilte to plakater i ramme, men den ene var stødt i kanten under forsendelsen. Samtidig havde jeg fortrudt st... Voir plus
L'entreprise a répondu
Postify har ikke bare solgt mig plakater men også givet mig muligheden for helt selv at vælge billeder som har gjort jeg kan indrette lige som jeg ønsker det. 5 store stjerne herfra
L'entreprise a répondu
Jeg købte en plakat og den blev sendt hurtigt og kom hurtigt, så det var jo godt🤩Men trykket på plakaten var ikke helt skarpt.
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Noget af det smukkeste arbejde jeg har set med plakater i mit liv
min plakat var pakket i en æske så den nemt kunne indrammes, og pakken kom efter et par dage, det var en fin handel og en fin levering.
Lang ventetid på levering.
Rammen var defekt.
Sendte billede af den defekte ramme.
Fik hurtig svar, hvor jeg kunne vælge at få tilsendt en ny ramme eller kvitteret et beløb.
Valgte at få kvitteret et beløb men fik aldrig svar på min mail.
Så det medføre at der handler jeg ikke igen.
Flot tryk i kvalitetsmateriale, fin ramme.
Hurtig levering i solid emballage.
Køber gerne igen, bedste anbefaling!
Kom allerede efter kun to dage!
Super fine plakater.
Jeg er bare meget tilfreds og kan ikke finde noget som helst kritisabelt. Det virker.
God og lettilgængelig hjemmeside. Hurtig levering. Alt var godt.
Fantastiske plakater som blev godt indrammet i nogle pæne rammer. God service og god kommunikation.
Meget positiv oplevelse. Hjemmesiden er overskuelig og let at bruge, og jeg oplevede ingen problemer med at bestille.
Resultatet levede fuldt op til mine forventninger 👍🏼 Jeg vil helt sikkert bruge Postify.dk igen – klar anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Der blev reklameret med “bestil inden x antal timer” og pakken sendes i dag. Jeg bestilte og fik pakken 6 dage efter…. Udover det er plakaterne og især rammerne rigtig dyre. Kvaliteten kunne være bedre for de penge😐

Réponse : Postify
Modtag plakaterne ret hurtigt, kvaliteten er meget godt. Kan klart anbefales

Réponse : Postify
Min pakke er fin og plakaterne er også fine