L'entreprise a répondu
Det var virkelig en god oplevelse og ikke mindst kundeservice at handle hos Postify! Jeg bestilte to plakater i ramme, men den ene var stødt i kanten under forsendelsen. Samtidig havde jeg fortrudt st... Voir plus
L'entreprise a répondu
Postify har ikke bare solgt mig plakater men også givet mig muligheden for helt selv at vælge billeder som har gjort jeg kan indrette lige som jeg ønsker det. 5 store stjerne herfra
L'entreprise a répondu
Jeg købte en plakat og den blev sendt hurtigt og kom hurtigt, så det var jo godt🤩Men trykket på plakaten var ikke helt skarpt.
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Hurtig afsendelse og god kvalitet. Meget tilfreds.

Réponse : Postify
Min bestilling kom til tiden. Plakaten er i virkelig god kvalitet og er virkelig flot.

Réponse : Postify
Flotte produkter og hurtig levering.

Réponse : Postify
Jeg har endnu ikke modtaget min pakke, eller besked om, at den er sendt. Det er en uge siden jeg bestilte.

Réponse : Postify
Rigtig flotte produkter og fin tid på levering. Ikke sidste gang jeg handler der.

Réponse : Postify
Hurtig ekspedition som var fremme dagen efter. Produktet jeg modtog, var også var også i flot stand.

Réponse : Postify
Postify leverer helt fantastiske plakater og rammer i topkvalitet! Designet er lækkert, printet er knivskarpt, og rammerne er virkelig solide og stilrene. Alt kom hurtigt og pænt indpakket – man kan virkelig mærke, at der er kælet for detaljen. Kan varmt anbefales

Réponse : Postify
Fantastisk oplevelse, gode produkter og hurtig ekspedition - desværre var to ud af 5 rammer beskadiget i transporten,
Enestående behandling af Frederik som straks sendt to nye produkter afsted der blev modtaget uden beregning allerede næste dag.
Tak for det 😊

Réponse : Postify
Hurtig levering. Billedet/plakat var ikke helt den kvalitet jeg havde håbet, men konfirmanden blev glad.

Réponse : Postify
Det sku god service, jeg skrev en mail til dem om personlig plakat. OG DET BLEV BARE GODT!! DET KAN DE SKU FINDE UD AF!!!!!

Réponse : Postify
jeg bestilte 3 rammer billederne er lige hvad jeg havde forventet, kvalitetten er i top og hurtig levering! vil anbefale alle at købe fra postify, jeg er 110% tilfreds

Réponse : Postify
Helt fantastisk kundeservice og købsoplevelse. Kan klart anbefales til alle andre der overvejer at købe plakater og andet.

Réponse : Postify
Blev kontaktet af Postify efter ordreafgivelse. De vurderede, at billede, som skulle forstørres havde et uheldigt størrelsesforhold mellem billede og tilvalgt ramme.
I bund og grund kan man ikke forvente andet end, at Postify fremstiller det, som bestilles på hjemmesiden, men kvalitet og kundens tilfredshed vægter højt - Stor ros herfra!