POWER.dk - Frederiksberg Avis

3 468
TrustScore 4 sur 5

Falkoner Alle 21, 2000 Frederiksberg, DK

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Power Frederiksberg er altid kaotisk. Hvis du vil have hjælp til køb af en vare skal du stå i kø, og så har du højst sandsynligt stået i den forkerte kø og skal i stedet gå ned i modsatte ende. Så kan... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kom for at lave et køb, men blev overbevist om en bedre aftale af Omar, som var meget tålmodig og god til at forklare de tekniske fordele ved produktet. God oplevelse og følte os godt vejledt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Lang ventetid samt dårlig betjening. Med så mange på arbejde forventer man mere overskud fra sælgernes side samt et ønske om at skabe gode kundeoplevelser- Jeg blev ikke solgt en oplader til m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde fornøjelsen af at få hjælp fra Hashir - Frederiksberg centret. Jeg skulle købe en tablet for mit eget konsulentfirma. Han gav rigtig god rådgivning, var flink, imødekommende og meget se... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(3 468)

33 943 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Spend more than planned 🤣

Very nice consultant, helped us to choose good tv and answer all the questions we had.

21 juillet 2026

Hi Vilius,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at I fik god hjælp til at vælge det rigtige TV, og at alle jeres spørgsmål blev besvaret undervejs. Sådan en oplevelse sætter vi stor pris på at høre om.

Tak til Power for deres gode Support

Tak til Power for deres gode Support! Kom ind med et par ørertelefoner der var i udue. Men bag disken stod en stor og rar guttermand ved navn Alexander, som med et par kyndige tryk og lidt trolddom fik dem til at virke igen.

Den slags hæderlige folk skal man værne godt om.

16 juillet 2026

Hej Malene,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik god hjælp i Frederiksberg, og at dine ørertelefoner kom til at virke igen. Den slags oplevelser betyder meget, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.

God kundeservice af Support

Min computer virkede ikke, så tog jeg hen til Power FRB, som jeg altid gør og fik en stor hjælp af Danny og Oscar. De lyttede til mit problem, og fik løst min computer i løbet af få sekunder mange tak for den store hjælp!

19 juillet 2026

Hej Kis,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik hurtig og god hjælp i Frederiksberg, og at problemet med computeren blev løst med det samme.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mahdi var supertjekket og hjalp rigtig…

Mahdi var supertjekket og hjalp rigtig godt, havde et enkelt tvivls spørgsmål som han straks fik hjælp med af sin butikschef, super samarbejde super service, anbefaler gerne

22 juillet 2026

Hej Henrik,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse fra Frederiksberg.

Det er skønt at høre, at du fik så god hjælp, og at samarbejdet i butikken gjorde en positiv forskel. Den slags feedback betyder meget.

Tak for anbefalingen, og vi håber at se dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kom for at lave et køb

22 juillet 2026

Hej Ulf,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at I fik en god oplevelse i Frederiksberg, og at vejledningen gjorde det lettere at finde en bedre løsning, der passede til jeres behov.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele oplevelsen.

Svindelpræget forretning

Virkelig elendig oplevelse jeg havde hos Power i Frederiksberg centeret! Jeg blev meget hurtigt manipuleret af personalet til at lade mig overgå til et andet telefonselskab i forbindelse med køb af en computer. Ydermere, så betalte jeg for setup af computer, hvor de først efter betalingen informerede mig om, at de ikke kunne lave setup samme dag. Lige pludselig kunne de godt alligevel, og da jeg så kom for at hente computeren senere samme dag, så kunne de ikke gennemføre setup alligevel. Min største kritik her er, at de ikke starter med at sige de ikke kan gennemføre setup samme dag - det gør de først efter betalingen er gået igennem. Dette er et tydeligt salgstrick, da de med stor sandsynlighed ved, at kunden ikke vil købe setup, hvis de skal vente på, at det bliver gjort. Derudover blev jeg ikke informeret om hvad rabatten var, da jeg blev manipuleret til at overgå til et andet telefonselskab. De informerede heller ikke om fortrydelsesretten og hvad jeg skulle være opmærksom på, når jeg siger ja til at skifte telefonselskab. Informationen fik jeg først på mail efter jeg havde betalt. Igen, mangelfuld og upålidelig kundeservice, der bærer tydeligt præg af manipulative tricks, der kan forvirre kunden, så de kommer til at rode sig ud i en forhandling de ikke er interesseret i. Suspekt og svindelpræget forretning.

13 juillet 2026

God rådgivning og kundeservice

God rådgivning ift hvilke rabatter vi kunne få ved køb af ny iPhone. Hurtig betjening og flink og imødekommende medarbejder.

19 juillet 2026

Hej Maria,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er skønt at høre, at du fik god rådgivning om rabatterne, hurtig betjening og en imødekommende oplevelse i Frederiksberg-butikken. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Søde og kompetente mennesker!

20 juillet 2026

Hej Jalledrengen12,

Tusind tak for de flotte ord! Det er en fornøjelse at høre, at oplevelsen i Frederiksberg var præget af søde og kompetente mennesker.

Hej Anna,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du havde en hurtig og god oplevelse hos POWER Frederiksberg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt perfekt og rigtig god service

Alt perfekt og rigtig god service. Anbefales.

18 juillet 2026

Hej René,

Tusind tak for de flotte ord og for din anbefaling. Det er en fornøjelse at høre, at alt var perfekt, og at du fik rigtig god service.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af Frederiksberg⚡

I am glad

I am glad
Great service

17 juillet 2026

Hi Romon,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad, og at du har haft en god oplevelse med servicen i Frederiksberg.

Super god service

Super god service. Oscar og Danny hjalp med at fikse min computer, og de var begge meget venlige, professionelle og hjælpsomme. Kan klart anbefales :-)

18 juillet 2026

Hej kosmisk latte,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de varme ord.

Det er dejligt at høre, at du fik så god hjælp med din computer, og at oplevelsen med Oscar og Danny var både venlig, professionel og hjælpsom.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og din anbefaling betyder meget.

Gode ekspedienter

Hurtig og kompetent ekspedition. Behagelig atmosfære. Behagelig oplevelse.

12 juillet 2026

Hej Ove,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en hurtig, kompetent og behagelig oplevelse i Frederiksberg-butikken.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Virkelig kedelig oplevelse i…

Virkelig kedelig oplevelse i Frederiksberg centret, medarbejderne ville hellere tale med hinanden end betjente de købende kunder

16 juillet 2026

Hej Ane Marie Jørgensen,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig ærgerligt at høre, at du havde den oplevelse i Frederiksberg Centret, og at du ikke følte dig mødt med den hjælp og opmærksomhed, man skal kunne forvente 😊

Den slags service lever ikke op til det niveau, vi ønsker at give, og din feedback er derfor sendt videre til butikken, så de kan gennemgå oplevelsen og deres servicerutiner nærmere 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang 🤗

Så ringe 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

Så ringe ! Finder ud af at jeg er blevet snydt til at betale for en ydelse der hedder skærmbeskyttelse 12 mdr på regningen. Uden at blive informeret om denne og koster 799. Magen til frækhed! Super dårlig oplevelse! Og mangel på respekt overfor køber.

17 juillet 2026

Hej Martha,

Tak for din anmeldelse. Det er en meget dårlig oplevelse at opdage en opkrævning på 799 kr. for skærmbeskyttelse uden at være blevet informeret om det, og jeg forstår godt din frustration 😕💬

Din tilbagemelding om både opkrævningen og informationen i Frederiksberg-butikken er taget videre til butikken, så forløbet kan blive gennemgået nærmere.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Den slags feedback er vigtig og bliver brugt til at se på vores rutiner og information i butikken 😊🤝

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Lang ventetid samt dårlig betjening

Jeg blev ikke solgt en oplader til mit produkt, og jeg måtte forbi konkurrenten for at få hjælp.

Jeg fik fortalt at jeg ville så min faktura sendt på mail.
Den kom aldrig, så jeg måtte ringe til Powers kundeservice for at få min faktura.

Pinligt, altså.

15 juillet 2026

Hej der,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have i Frederiksberg, hverken når ventetiden bliver lang, hjælpen i butikken ikke er god nok, eller når en lovet faktura ikke bliver sendt som aftalt. 😊

Vi har taget din feedback videre til butikken, så de kan gennemgå både servicen i varehuset og deres rutiner omkring opfølgning og udsendelse af fakturaer. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på forløbet, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse næste gang. 🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt produkt og fremragende service

Jeg er meget tilfreds med både produktet og servicen. Dacota Ultraslim Flat TV-vægbeslag, er nemt at montere, Sælgeren Mikail var meget venlig, professionel og god til at kommunikere. Han svarede hurtigt på mine spørgsmål og gjorde købsoplevelsen nemt.

23 mai 2026

Hej Wen,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er dejligt at høre, at du er så tilfreds med både produktet og servicen, og at monteringen af vægbeslaget var nem. Det betyder også meget, at du fremhæver den gode og professionelle hjælp i butikken.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du får rigtig meget glæde af dit TV-setup.

Det er biligt!

Meget biligt

14 juillet 2026

Hej Reza,

Tak for de flotte 5 stjerner og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du oplevede priserne som meget billige. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Personalet i Frederiksberg cenyetet var…

Personalet i Frederiksberg cenyetet var meget behagelige og kompetente

14 juillet 2026

Hej Susanne,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at personalet i Frederiksberg var både behagelige og kompetente.

Noté 5 sur 5 étoiles

Great service by TAHA (sales)…

I had really great experience shopping at Power Fredriksberg. One of sales person named ‘TAHA’ was very kind, helpful and find the product we wanted. That’s why I will give 5 stars service for his work.

Bh,
Sunil

15 juillet 2026

Hi SUNIL,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse i POWER Frederiksberg, og at du fik venlig og hjælpsom service i butikken. Den slags feedback betyder meget.

Vi er glade for, at du fandt det, du søgte, og at besøget efterlod så godt et indtryk.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus