Meget kompetent og professionel hjælp/vejledning får man hvis man er så heldig at blive supporteret af Matias hos Power Glostrup’s support Med et imponerende overblik, humor og ro - supporterer han f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg vil gerne rose Glostrup medarbejderen Viktor/victor!! Jeg skulle ind og købe en iPad, jeg havde mine to drenge med - havde ikke regnet med at de havde ultra meget krudt i bagen (naiv? Lidt ja) men... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er virkelig glad for denne håndholdte ventilator. Den er let, nem at have med i tasken og giver en overraskende kraftig luftstrøm i forhold til størrelsen. Batteriet holder længe, og den er n... Voir plus
L'entreprise a répondu
No information properly given... medarbejdere were very confusing...not impressive...I had to wait for long to get what I wanted ..power did not provide installation details ...installation is very ve... Voir plus
Hovedvejen 197, 2600, Glostrup, Danemark
Demande des avis aux clients
En super opvaskemaskine til prisen + nemt at bestille den på nettet
Selve afhentningen var noget besværlig og der kunne I helt klart gøre det noget nemmere for kunden - betalingen burde kunne klares ude ved selve afhentningen og ikke ‘dybt’ inde i butikkens hvidevarerafdeling🙁🙁

Réponse de POWER.dk - Glostrup
Jeg købte et løbehjul online hos Power med forventet levering på 2-5 dage. Jeg mødte op i Power-butikken med kvitteringen, da varen skulle leveres til Ishøj, men det var ikke sket.
Personalet kunne ikke engang finde ordren i deres system som klar til udlevering. De sendte mig videre til Power i Glostrup, hvor de angiveligt havde 4 stk. på lager.
Da jeg ankom til Glostrup, nægtede medarbejderen at udlevere løbehjulet, selvom de havde varen på lager og havde modtaget mine penge. Begrundelsen var, at varen “skulle til Ishøj”. På deres egen ordre stod der nu levering om ca. 10 dage – altså samlet 15 dage efter købet, hvilket er langt over de lovede 2-5 dage.
Jeg fik tilbudt at få pengene tilbage, så jeg kunne købe varen igen i butikken – men så ville tilbuddet på 1.100 kr. være væk.
Det er fuldstændig uacceptabel behandling. Når Power har taget imod betalingen og har varen på lager, bør de naturligvis udlevere den – uanset om den er købt online eller i butikken. At trække sagen i langdrag, ændre leveringstider og true med at fjerne rabatten føles både useriøst og direkte vildledende.
Jeg kan på ingen måde anbefale at købe online hos Power. Som forbruger skal man ikke finde sig i sådan en behandling, når man har betalt for en vare, de har på lager. Det grænser til dårlig handelsskik.
Lige før det ligger til en Politi anmeldse
Jeg er virkelig glad for denne håndholdte ventilator. Den er let, nem at have med i tasken og giver en overraskende kraftig luftstrøm i forhold til størrelsen. Batteriet holder længe, og den er nem at oplade.
Den har været perfekt på varme dage, både når jeg er ude, på arbejde eller på farten. Den larmer heller ikke særlig meget, hvilket er et stort plus.
Alt i alt et rigtig godt produkt til en god pris. Jeg kan varmt anbefale den til alle, der gerne vil have lidt ekstra køling om sommeren.

Réponse de POWER.dk - Glostrup
Med et imponerende overblik, humor og ro - supporterer han flere kunder på en gang! Tak for hjælpen 👍 godt gået - rigtig go vind til dig

Réponse de POWER.dk - Glostrup
Jeg bestilte en vare via Click&Collect. Det plejer at gå hurtigt. Dog intet skete efter 3 timer.
Jeg var lige i nærheden af butikken, så valgte jeg at selv finde varen på hylden.

Det var en god oplevelse og jeg vil gerne give jer et stort 5 tal VH Lars

Réponse de POWER.dk - Glostrup
God service lidt meget opsalg men undre mignover at deres tilbehør er så meget dyrere end deres konkurrenter på F.eks stands ø, vægophæng, kabler etc ca.3-4 gange pris

Réponse de POWER.dk - Glostrup
Den tlf jeg gerne ville have havde I ikke hjemme. Der var en i Holbæk afdelingen. Sagde ja tak til at gerne ville købe den i den naive tro, at I så ville få den fra Holbæk hjem til mig. Det var ikke tilfældet så nu venter jeg spændt til den 14. Juli, hvor jeg meget håber, at den kommer. I har skrevet, at min garanti gælder fra den dag jeg bestilte. Men det må være en fejl ? Den gælder vel først fra den dag, jeg får den nye tlf. Havde jeg vidst jeg skulle vente 3 uger havde jeg nok købt et andet sted.
Jeres medarbejder var sød og hjælpsom. Så det skal hun have ros for.
I øvrigt mærkeligt at bede mig lave en anmeldelse når jeg slet ikke har fået varen endnu ?

Réponse de POWER.dk - Glostrup
Super god service og hurtig levering. Installatøren var meget venlig og klarede jobbet på ingen tid