POWER.dk - Glostrup Avis

4 832
TrustScore 4 sur 5

Hovedvejen 197, 2600 Glostrup, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget kompetent og professionel hjælp/vejledning får man hvis man er så heldig at blive supporteret af Matias hos Power Glostrup’s support Med et imponerende overblik, humor og ro - supporterer han f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne rose Glostrup medarbejderen Viktor/victor!! Jeg skulle ind og købe en iPad, jeg havde mine to drenge med - havde ikke regnet med at de havde ultra meget krudt i bagen (naiv? Lidt ja) men... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er virkelig glad for denne håndholdte ventilator. Den er let, nem at have med i tasken og giver en overraskende kraftig luftstrøm i forhold til størrelsen. Batteriet holder længe, og den er n... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

No information properly given... medarbejdere were very confusing...not impressive...I had to wait for long to get what I wanted ..power did not provide installation details ...installation is very ve... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(4 832)

32 977 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

En super opvaskemaskine til prisen +…

En super opvaskemaskine til prisen + nemt at bestille den på nettet
Selve afhentningen var noget besværlig og der kunne I helt klart gøre det noget nemmere for kunden - betalingen burde kunne klares ude ved selve afhentningen og ikke ‘dybt’ inde i butikkens hvidevarerafdeling🙁🙁

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om opvaskemaskinen og den nemme bestilling.

Det er samtidig ærgerligt, at afhentningen i Glostrup føltes besværlig. Din feedback om, at betalingen burde kunne klares tættere på udleveringen, er både relevant og nyttig, og den tager vi med videre.

Vi sætter pris på, at du gjorde opmærksom på både det, der fungerede godt, og det, der kunne være nemmere. Det er med til at gøre oplevelsen bedre fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fuldt ud tilfreds venlig og smilende…

Fuldt ud tilfreds venlig og smilende betjening 😊

Hej John,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du havde en fuldt ud tilfredsstillende oplevelse med venlig og smilende betjening i Glostrup. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Sanke oil sælgere

Jeg købte et løbehjul online hos Power med forventet levering på 2-5 dage. Jeg mødte op i Power-butikken med kvitteringen, da varen skulle leveres til Ishøj, men det var ikke sket.

Personalet kunne ikke engang finde ordren i deres system som klar til udlevering. De sendte mig videre til Power i Glostrup, hvor de angiveligt havde 4 stk. på lager.

Da jeg ankom til Glostrup, nægtede medarbejderen at udlevere løbehjulet, selvom de havde varen på lager og havde modtaget mine penge. Begrundelsen var, at varen “skulle til Ishøj”. På deres egen ordre stod der nu levering om ca. 10 dage – altså samlet 15 dage efter købet, hvilket er langt over de lovede 2-5 dage.
Jeg fik tilbudt at få pengene tilbage, så jeg kunne købe varen igen i butikken – men så ville tilbuddet på 1.100 kr. være væk.
Det er fuldstændig uacceptabel behandling. Når Power har taget imod betalingen og har varen på lager, bør de naturligvis udlevere den – uanset om den er købt online eller i butikken. At trække sagen i langdrag, ændre leveringstider og true med at fjerne rabatten føles både useriøst og direkte vildledende.
Jeg kan på ingen måde anbefale at købe online hos Power. Som forbruger skal man ikke finde sig i sådan en behandling, når man har betalt for en vare, de har på lager. Det grænser til dårlig handelsskik.
Lige før det ligger til en Politi anmeldse

10 juillet 2026
Avis spontané

God betjening

Hej Anne-marie,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du har fået god betjening i Glostrup, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er virkelig glad for denne…

Jeg er virkelig glad for denne håndholdte ventilator. Den er let, nem at have med i tasken og giver en overraskende kraftig luftstrøm i forhold til størrelsen. Batteriet holder længe, og den er nem at oplade.

Den har været perfekt på varme dage, både når jeg er ude, på arbejde eller på farten. Den larmer heller ikke særlig meget, hvilket er et stort plus.

Alt i alt et rigtig godt produkt til en god pris. Jeg kan varmt anbefale den til alle, der gerne vil have lidt ekstra køling om sommeren.

Hej Anna,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at den håndholdte ventilator lever op til forventningerne og fungerer så godt i hverdagen, især på varme dage.

Det glæder os også, at du fremhæver både luftstrøm, batteritid og det lave støjniveau. Det er netop den slags oplevelse, vi gerne vil give.

Proff. Betjening

Let at finde.
Prof. Betjening.

Hej Erik,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at det var let at finde frem, og at oplevelsen i Glostrup var professionel hele vejen igennem. Det sætter vi stor pris på.

Sød betjening og gode informationer

Sød betjening og gode informationer

Hej Dorthe,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik sød betjening og gode informationer i Glostrup.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget kompetent og professionel…

Med et imponerende overblik, humor og ro - supporterer han flere kunder på en gang! Tak for hjælpen 👍 godt gået - rigtig go vind til dig

Avis spontané

Hej Benedicte,

Tusind tak for de flotte ord og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik kompetent og professionel hjælp i Glostrup, og at oplevelsen blev løftet af både overblik, ro og godt humør.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en vare via Click&Collect

Jeg bestilte en vare via Click&Collect. Det plejer at gå hurtigt. Dog intet skete efter 3 timer.
Jeg var lige i nærheden af butikken, så valgte jeg at selv finde varen på hylden.

Hej Ludwik,

Tak for din feedback. Det er ikke den oplevelse, man skal have med Click & Collect, og jeg forstår godt, at det er frustrerende at vente i flere timer uden en opdatering, for så selv at finde varen på hylden. 😊

Din oplevelse med både afhentningsprocessen og den manglende information er taget videre til butikken, så de kan gennemgå deres rutiner omkring klargøring og opfølgning. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og din feedback bliver brugt til at forbedre oplevelsen fremover. 🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en god oplevelse og jeg vil…

Det var en god oplevelse og jeg vil gerne give jer et stort 5 tal VH Lars

5 juillet 2026

Hej Lars,

Tusind tak for de flotte ord og for det store 5-tal.

Det er en fornøjelse at læse, at du havde en god oplevelse hos POWER Glostrup. Den slags feedback betyder meget for os.

Hurtigt og nemt.

3 juillet 2026

Hej Torben,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at det hele var hurtigt og nemt.

Venligheden

Venligheden

6 juillet 2026

Hej Adnane,

Tak for de 4 stjerner og de venlige ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Glostrup blev mødt med venlighed. Det sætter vi stor pris på.

Power er bare super gode

Power er bare super gode

2 juillet 2026

Hej Søren,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en så god oplevelse hos POWER Glostrup.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Noté 4 sur 5 étoiles

God service lidt meget opsalg men undre…

God service lidt meget opsalg men undre mignover at deres tilbehør er så meget dyrere end deres konkurrenter på F.eks stands ø, vægophæng, kabler etc ca.3-4 gange pris

6 juillet 2026

Hej Mikkel,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er godt at høre, at du oplevede god service i Glostrup, også selv om du samtidig synes, at der var lidt meget opsalg.

Når det gælder priser på tilbehør, kan de variere afhængigt af mærke, kvalitet og model, men jeg forstår godt, at det kan vække undren, hvis forskellen opleves så stor.

Vi sætter pris på, at du deler den oplevelse, og din feedback er værdifuld.

Hej Mogens,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at oplevelsen i Glostrup var både hurtig og faglig.

Noté 3 sur 5 étoiles

Lang leveringstid

Den tlf jeg gerne ville have havde I ikke hjemme. Der var en i Holbæk afdelingen. Sagde ja tak til at gerne ville købe den i den naive tro, at I så ville få den fra Holbæk hjem til mig. Det var ikke tilfældet så nu venter jeg spændt til den 14. Juli, hvor jeg meget håber, at den kommer. I har skrevet, at min garanti gælder fra den dag jeg bestilte. Men det må være en fejl ? Den gælder vel først fra den dag, jeg får den nye tlf. Havde jeg vidst jeg skulle vente 3 uger havde jeg nok købt et andet sted.
Jeres medarbejder var sød og hjælpsom. Så det skal hun have ros for.

I øvrigt mærkeligt at bede mig lave en anmeldelse når jeg slet ikke har fået varen endnu ?

26 juin 2026

Hej Sanne,

Tak for din anmeldelse og for den nuancerede feedback.

Det er forståeligt, at ventetiden føles lang, især når forventningen var, at telefonen kunne skaffes hurtigere hjem. Det er samtidig godt at høre, at du fik en venlig og hjælpsom oplevelse i butikken i Glostrup.

Med hensyn til garantien gælder den som udgangspunkt fra købsdatoen, men hvis leveringen tager længere tid end normalt, træder garantien i kraft, når produktet er blevet udleveret. Det registreres af transportfirmaet og POWER.

Det giver også god mening, at en anmeldelsesinvitation før modtagelse af varen virker lidt mærkelig, når forløbet endnu ikke er afsluttet.

Tak igen for både ros og ærlig feedback. Den slags er værdifuld.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering. Installatøren var meget venlig og klarede jobbet på ingen tid

4 juillet 2026

Hej Gudrun,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med både service, hurtig levering og en venlig installatør.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse og hjælp til det jeg…

God oplevelse og hjælp til det jeg skulle købe

4 juillet 2026

Hej Kirsten,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik den hjælp, du havde brug for i Glostrup.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hej Ulrik,

Tusind tak for de flotte ord! Det er en fornøjelse at høre, at du altid oplever hurtig og super service hos os.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Fin pris på komfuret

Fin pris på komfuret

3 juillet 2026

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fandt en fin pris på komfuret, og vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus