L'entreprise a répondu
Det er faktisk en positiv og negativ feedback. Vi har reserveret et køleskab på nettet i Haderslev butik. Det var ret hurtit svaret om køleskabet er klar for os. I Hadersev butik ved reception vi har... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har netop købt mit Garmin Fenix 7x pro. Solar ur, som jeg var så heldig at få til en rigtig god pris, og jeg har allerede fået en rigtig god fornemmelse af købsoplevelsen. Bestillingen var let, og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super service i Haderslev. MIn søn købte et rat/pedaler til 779 kr i søndags. Mandag er det på tilbud til 629 kr. Jeg siger til sælger, at det synes jegvar lidt misvisende, da der intet stod online o... Voir plus
Nordhavnsvej 2, 6100, Haderslev, Danemark
Tare mult ne-au ajutat persoanele care lucrează cu clienții să ne cumpărăm produsele dorite.

Réponse de POWER.dk - Haderslev
Ekspedienten var for pågående det tog alt for lang tid han blev ved med at spørge og til sidst sagde jeg bare nej for jeg kunne ikke rumme mere. Er det den måde I ekspedere kunderne på kommer jeg ikke igen.
Vi kørte fra Vejle for at hente vores click & collect ordre, og selve afhentningen gik fint. Det, der trak oplevelsen ned, var dog den meget vedholdende mersalgssnak ved kassen.
Efter vi havde sagt nej tak til et tilbud om OK-el og forklaret, at vi lige er flyttet og allerede har samlet vores løsninger ét sted, blev der stadig spurgt videre flere gange. Det kom til at føles lidt pressende, især fordi vi egentlig bare ønskede at hente vores vare og komme videre.
Jeg forstår godt, at medarbejderne skal spørge ind til forskellige tilbud, men det ville være rart, hvis et nej blev respekteret lidt hurtigere. Alt i alt en okay oplevelse, men mersalget fyldte desværre mere end nødvendigt.

Réponse de POWER.dk - Haderslev
Gode priser, gode produkter og venligt personale. Nemt at bestille online, til afhentning. Via kundeservice forlænget afhentning 👏🏻

Réponse de POWER.dk - Haderslev
Fantastisk service og hjælpsom personale, som løser enhver problemstilling.

Réponse de POWER.dk - Haderslev
Power Haderslev. Kun 4 stjerner forbi der er altid plads til forbedringer. Bestilte til afhentning via nettet som fungerede næsten som beskrevet. 30 minutter til afhentning blev dog 45 minutter men hva' så meget haster det jo heller ikke. Det er helt klart at jeg vil bestille igen.

Réponse de POWER.dk - Haderslev
Vi fik en vældig god betjening af en flink ung mand der var inde i det han solgte plus meget mere

Réponse de POWER.dk - Haderslev
bestiller 2 tørretumblere, fravælger ALT ekstra forsikring o.l.
Kommer for at hente maskiner og bliver nærmest krydsforhørt vedr. forsikringer, ekstra fødder og hvad ved jeg....
der er jo en grund til at alt er fravalgt og jeg skal kun hente mine maskiner, STOP det nu med alt det ekstra salg, der er p.... irriterende

Réponse de POWER.dk - Haderslev
Jeg har købt et tv med click and collect tvet virker perfekt men da jeg skulle hente det ned gjorde medarbejderen produktet fuldstændig fordi han vil have jeg skulle købe noget bedre og dyre

Fantastisk oplevelse!!!
Utrolig rar og kompetent sælger, med masser af baggrundsviden om de forskellige mærker og produkter ...
Og masser af tid - så man kunne træffe et oplyst valg.