L'entreprise a répondu
Havde bestilt online, alt var klar 👍men “sælgeren” ville snakke og forsøge at lave mer` salg. Stik en finger i jorden og fornem kunden om bare vil hente og ikke snakke
L'entreprise a répondu
Efter aflyst køb blev varen alligevel leveret og nu kan jeg ikke komme af med den. Den står ved min dør. Trods adskillige opringner ingen reaktion.
L'entreprise a répondu
Bestilte en vare til levering i butikken (Køge) fra deres fjernlager. Den var der efter 3 hverdage, ved afhentning var der superservice og hjælpsomhed med at få varen sat i min bil. Kun roser herf... Voir plus
Gammel Lyngvej 23B, 4600, Køge, Danemark
Demande des avis aux clients
Fik skiftet min iPhone beskytter på min iPhone 15 pro mens jeg ventede i butikken. Ca 15 minutter.

Réponse de POWER.dk - Køge
Nu skal i simpelthen holde op med dette spørgeri, hvergang man har købt en lille dims.

Réponse de POWER.dk - Køge
Vi ventede indtil det blev vores tur. Kunne det gøres bedre med et nr. system så vi kendte vores plads i rækken? Der var kun 1 medarbejder denne dag til at ekspedere og parret foran os havde meget der skulle klares. Vores servicemand var meget kompetent og vidende så Hurra for ham han gjorde det godt

Réponse de POWER.dk - Køge
Flink og lyttende medarbejder. Fik det, jeg skulle have

Réponse de POWER.dk - Køge
Jeg skulle bruger nethandel på 5 m og noget info om undertekster på TV. Hurtig og ingormativ betjening 😊.

Réponse de POWER.dk - Køge
Blev orienteret undervejs, levede op til mine forventninger 😉

Réponse de POWER.dk - Køge
Fra køb til levering, alt som oplyst og overholdt, kan ikke gøres bedre.

Réponse de POWER.dk - Køge
Super god service. De havde ikke den varer jeg ønsket, men fik en dyre varer af samme mærke til samme pris som den jeg ønsked. Kan kun sige.. Fuld tilfredshed fra min side.

Réponse de POWER.dk - Køge
Varer var på butikkens lager og en veloplagt sælger hjalp igennem hele processen. Jeg kom hjem med lige det jeg skulle bruge. En kæmpe fornøjelse at handle i power Køge.

Réponse de POWER.dk - Køge
Synes at jeres prismatch er blevet “en tynd kop te” der er jo stort ingen I vil matches med.

Réponse de POWER.dk - Køge
Venlig og kompetent betjening ved kassen.
Ellers anonym ageren (ingen ageren fra) ledigt servicepersonale.

Réponse de POWER.dk - Køge
Meget lang ventetid ved fjernsynsafdelingen hvor der var 4-5 medarbejdere som tydeligt stod og småsnakkede om alt andet end arbejde. Lidt irriterende de ikke kunne hjælpe da de alligevel ikke lavede noget fordi “det ikke var deres afdeling” - ellers et fint besøg

Réponse de POWER.dk - Køge
Hurtig levering og udførlig information gennem hele forløbet.