Mangelfuld betjening hvor medarbejdere bare står i baglokalet og snakker privat. Varer der hænger på forkerte pladser, så man som forbruger tror at varen koster ét, men så viser sig at være væs... Voir plus
L'entreprise a répondu
Denne går specifikt til Rasmus N fra Power i Køge! Manden er en fantastisk kombi af dygtig, stor kendskab til TV, behagelig, hjælpsom, ordentlig, tålmodig og bare helt igennem en mand føler sig tryg h... Voir plus
L'entreprise a répondu
bestiller et køleskab online, det er på lager... super... får en besked på sms, ja, det er der desværre ikke alligevel.... 30 min. senere... vi har det... jeg aflyser det andet jeg havde bestilt hos k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi ventede indtil det blev vores tur. Kunne det gøres bedre med et nr. system så vi kendte vores plads i rækken? Der var kun 1 medarbejder denne dag til at ekspedere og parret foran os havde meget der... Voir plus
Gammel Lyngvej 23B, 4600, Køge, Danemark
Demande des avis aux clients
Gik ind og snakkede med en sælger som bestemt hørte hvad jeg ville have og hvad min ide var, jeg synes selv jeg fik en fed pakke med stort og godt tv, fed soundbar og 2 airfryer og til en mega fed pris 🤩

Réponse de POWER.dk - Køge
Hurtigt nemt klargjort til afhentning en halv time efter bestilling.

Réponse de POWER.dk - Køge
Fin service i butikken. Da varen skulle hentes ventede vi 1/2t. Da indgangen var spærret af en lastbil. Ikke særlig imødekommende.

Réponse de POWER.dk - Køge
Mig og min kone skulle ned at købe et TV forleden, vi tjekket hvor det var på lager og det var det i Power i køge, så vi bestilte det til click and collect og fik så besked lidt senere på det kunne afhentes, så vi kørte fra Glostrup til Køge og tog et gammelt TV med, som man kunne få 500 kroner i besparelse ved at købe dette fjernsyn. Da vi ankommer, går de ud og kigger efter den vare vi har bestilt men den er der ikke, vi bliver lettere frustreret og irrriterret og siger det kan simpelthen hen ikke være rigtig, vi prøver at aftale med dem at så må de komme og leverer det selv til os uden en ekstra regning, her får vi afvide det ikke er hans afdeling. Simpelthen så ringe service at vi bruger over en time på at tage derned og får børnene passet i mens og så har de slet ikke den vare på lager vi havde fået vi kunne afhente . Usmageligt.

Réponse de POWER.dk - Køge
Vi fik den hjælp, vi havde brug for og en meget smilende og høflig betjening

Ventetid😡
Jeg ventede i næsten tre kvarter til der var en ekspedient der havde tid.
Jeg synes det er lidt dårligt gjort overfor os kunder, blandt andet at der står tre fire ekspedienter op ved kassen hvor alle de tre absolut ikke var aktiv så derfor er der ikke de stjerner der plejer at være

Réponse de POWER.dk - Køge
Efter lidt søgen fandt det hvad jeg havde bestilt

Réponse de POWER.dk - Køge
Alt gik forventet. Min click og collect var klar som aftalt og personalet var søde og hjælpsomme ⭐️🙌

God og venlig betjening
Kunne svare på de spørgsmål jeg havde
De havde de ting hjemme jeg ville købe.

Réponse de POWER.dk - Køge
Fik besked om at varen var klar til afhentning og selve afhentningen gik hurtigt og prpblemfrit.

Réponse de POWER.dk - Køge
Havde bestilt en vaskemaskine, en tørretumbler og en skabsfryser til levering og montering. Fik at vide at alt var på lager, men de afleverede ikke fryseren, så skal nu bruge en ekstra fridag på det. Er meget utilfreds.

Réponse de POWER.dk - Køge
Denne gang fik jeg en rigtig god betjening, efter jeg blev hacket via min mobil, de hjalp mig med et virus program, og kørte det ind for mig.