God pris og hurtig svar på click and collect. Det er mærkeligt at man skal ind i butikken og vente på en medarbejder, der prøver at lave mersalg før man kan betale og derefter igen vente ved vare... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kundeservice med AI produceret svar var nok den bedste oplevelse. I butikken var den første sælger kun interesseret i at sælge en AEG vaskemaskine og da vi heller ville købe en Miele på tilbud, var... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fin opmærksomhed for kunder, der kommer ind i butikken. Blev set med det samme og fik proffesionel betjening og god information omkring mine spørgsmål af Philip. Jeg giver jer 5 stjerner for denne o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestillingen online var let nok, men produktbeskrivelsen var ikke eksisterende. Kun en "mini reklame" for dem der havde lavet produktet og deres kvalitet. Og ved afhentningen var der ingen til at udl... Voir plus
Klampenborgvej 215A, 2800, Kongens Lyngby, Danemark
Demande des avis aux clients

Réponse de POWER.dk - Lyngby
Jeg fik hjælp af Silas. Hurtig og nem betjening, rigtig god service😆

Réponse de POWER.dk - Lyngby
Fin opmærksomhed for kunder, der kommer ind i butikken.
Jeg giver jer 5 stjerner for denne oplevelse.

Réponse de POWER.dk - Lyngby
Vi kan ikke komme udenom, at POWER, ihvertfald den i Lyngby, er en rodebutik, med for få ansatte.
Jeg har i forvejen bestilt et outlet produkt, der skulle ligge klar. Den ene stakkels ekspedient der "havde" computetafd., styrtede rundt og ledte efter noget til kunden der var nummer to foran mig. Det er åbenbart kun den ene person der kan passe den afdeling. Efter en tyve minutters tid, har han fundet det. Næste kunde er hurtigt klaret. Men min outlet tablet kan han altså ikke finde. Han tilbyder et væsentligt dårligere men nyt produkt, til en god pris og jeg hopper med.
Dagen efter tropper jeg op i POWER igen, denne gang i supportafd, der åbenbart også kun kan bestyres af en person. Her venter vi dog kun ti minutter og returneringen var problemløs.
Så der er egentlig god service, når man først kommer frem til disken....meeeen der er absolut i tet styr på bestilte varer.

Réponse de POWER.dk - Lyngby
Helt eminent dårlig service og viden om deres produkter. Hvad der skulle have været en helt simpel handel endte ud i et mareridt for mig. Jeg bestiller en outlet gaming laptop på click&collect hvor der stod den var klar inden for 30 min.. Jeg venter i 2 timer og får endelig beskeden at nu er den klar. Jeg henter den og får at vide der ikke er strøm adapter med til den så den skulle jeg købe ekstra. De valgte én til mig som jeg købte med hjem. Jeg spurgte medarbejderen om den var nulstillet. Svaret var klart JA. Da jeg kommer hjem finder jeg ud af at laptoppen ikke er nulstillet, så den var altså ikke klar. Men låst og ubrugelig. Jeg må kører hele vejen fra Amager til lyngby for anden gang samme dag, da jeg skal bruge pcen til mit studie haster det. Ringe til dem kan man jo ikke. Vi får løst det med nulstillingen. Så kommer jeg hjem igen og finder så ud af jeg har fået den forkerte adapter med som ikke er stærk nok til at holde pcen igang. Den aflader simpelhen fordi den kun er på 65w. Pcen har behov for 240w. Jeg kører hen til en anden power og får pengene retur for den ubrugelige adapter dog med slutresultatet at de ikke engang kan give mig en adapter der virker. Så nu står jeg med en dyr laptop der ikke kan bruges fordi den mangler strøm. Så har selv måttet punge ud for en bestilling af sådan en hos en af jeres konkurrenter. Efter min mening kan man ikke sælge en halv løsning og slet ikke til den slags penge. Power har nu forvoldt mig mange problemer både ift. Al den tid jeg har brugt på det samt transportomkostninger mm. og stort set ingen hjælp og kompensation fået. Jeg ved nu jeg ikke skal handle hos Power mere. Trist at service er så stor en mangelvare hos jer og at man ikke sætter sine kunder højere. Tag dog ansvar!

Réponse de POWER.dk - Lyngby
Generel en god oplevelse. Fedt at medarbejder var opmærksom på mine my power point, og foreslår at bruge dem til at betale min vare med.

Réponse de POWER.dk - Lyngby
Godt produkt, hurtig levering, venligt personale. Jeg kan virkelig godt lide det.

Réponse de POWER.dk - Lyngby
Den bestilte vare kom som lovet så fuld tilfreds.

Réponse de POWER.dk - Lyngby
Click and Collect Kaos - Jeg bestilte et TV via Click & Collect, så jeg hurtigt kunne hente varen. Da jeg ankommer til butikken - Efter jeg har modtaget SMS om, at varen er klar til afhentning - Må jeg forstå, at det kun er personalet i TV-afdelingen, der må udlevere mit TV (Forventeligt med forhåbningen om mersalg). Der er dog 40 mins kø til TV-salgspersonalet, da blot er to på arbejde en søndag. Da vi endelig får fat i sælgeren påstår han, at det er fordi kassedamerne ikke må løfte et TV (Det er 32" og vejer ikke alverden, og de kommer løbende slæbende på støvsugere, som vejer mere - Og det er heller ikke arbejsdreglerne fungerer). Herefter kan han så ikke finde TV'et, hvilket tager yderligere c. 15 min. Og da vi kommenterer på, at det ikke var hvad vi havde regnet med tidsmæssigt, når vi bestiller Click & Collect, så blev sælgeren fornærmet, og mente, at TV jo ikke var noget man købte hver dag, og derfor var deres process præcis, som den skulle være.
Alt i alt en dårligt oplevelse, og væsentligt mere besværligt og tidskrævende end hos deres primære konkurrent.

Réponse de POWER.dk - Lyngby
Jeg vil gerne give jer feedback på en desværre ret skuffende kundeoplevelse i forbindelse med mit køb af et lærred hos jer.
Ved bestillingen fremgik det, at leveringstiden til butik ville være 2-5 dage. I praksis gik der dog omkring 14 dage, før varen var klar, og undervejs var jeg selv nødt til at følge op for at få en status. Det er væsentligt længere end den leveringstid, der blev oplyst ved købet, og jeg havde forventet, at I som minimum selv ville informere om forsinkelsen.
Da vi efterfølgende kom ind i butikken for at hente lærredet, blev oplevelsen desværre ikke bedre. Der var ingen, der tog imod eller betjente de ventende kunder. Vi stod omkring 5-6 kunder og ventede, mens den medarbejder, der var i området, havde travlt med at sætte varer på plads frem for at hjælpe køen.
Først da jeg selv henvendte mig ved kassen, fik jeg at vide, at lærredet kunne afhentes ude ved lageret. Det havde været en stor hjælp, hvis dette var blevet kommunikeret tydeligt fra starten, så vi ikke havde stået og ventet unødigt.
Samlet set har forløbet været præget af en markant længere leveringstid end lovet, manglende opfølgning og en utilfredsstillende serviceoplevelse ved afhentningen.
Jeg håber, I vil tage feedbacken til jer og se nærmere på både kommunikationen omkring leveringstider og betjeningen i butikken. Som kunde bør man kunne forvente, at den oplyste leveringstid nogenlunde holder – eller at man bliver informeret ved forsinkelser – samt at der er en tydelig og ordentlig proces, når varen skal afhentes.

Réponse de POWER.dk - Lyngby
Al for meget mersalg. Oplevelse af at hvis avancen er lav så prioriteres kunden ikke. Oplevelse af at rådgivningen er avance fokuseret og derfor ikke troværdig. Men fint produkt og fint overblik på kunde kontoen på website.

Réponse de POWER.dk - Lyngby
Det var en rigtig dårlig oplevelse søndag formiddag i Power, Lyngby. Jeg havde bestilt en vare og gik til “kassen” fir st betale og afhente produktet. I kassen stod 3 meget unge piger og talte sammen og da jeg ankom hilste jeg, men det eneste svar jeg fik var: “Hvad er telefonnummeret..?” Ingen hilsen overhovedet. Det kan godt være lørdag aften blev sen, men at være så kundefjendsk, hører ingen steder hjemme. Efter betaling og vareudlevering var der heller ingen “farvelhilsen”, men måske jeg bare stiller for store krav til kundebetjening/-service 😩
Varen kunne være købt andet sted, så det må læren til næste indkøb…

Réponse de POWER.dk - Lyngby
Venlig og professionel medarbejder som hoppede og sprang for os, selv om han havde brækket ben og krykke.