Dejligt stort udvalg inden for de forskellige varegrupper. Personalet yder en god service overfor kunderne. Vi fik rigtig god vejledning omkring de hvidevarer vi købte. Lidt kritik: Vi købte en d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Blev i dag vejledt af Marius ifm. køb af hvidevarer. Suveræn sælger, med ekstrem stor viden om produkterne… Helt igennem en “klasse”oplevelse! Tak 👍
L'entreprise a répondu
Under hedebølgen ledte jeg efter en ventilator... alt var som det så ud UDSOLGT Så spurgte jeg power onlinechat og der igennem fik jeg den bedste service og bestilling. 1 time efter fik jeg besked at... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fine produkter og fine priser. Vi oplevede dog et noget omstændigt system ved afhentning i Click og Collect i Odense - først stod vi i køen her i 10 min hvorefter vi blev bedt om at gå op i butikken... Voir plus
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Danemark
Demande des avis aux clients

Réponse de POWER.dk - Odense
Jeg har købt et Garmin ur til en super pris, jeg havde bestilt det som click og collect, det fortrød jeg, for jeg måtte stå en evighed inden jeg fik udleveret mit ur. ( Afd. i Rosengårdscentret).Så her er virkelig plads til forbedring.

Réponse de POWER.dk - Odense
Fik det forkerte kabel med hjem selvom jeg spurgte sælger i computer afdelingen om han var sikker. Nu skal jeg til age i butikken og bytte det.

Réponse de POWER.dk - Odense
Virkelig rar og kompetent medarbejder, meget saglig, i et let forståeligt sprog.

Réponse de POWER.dk - Odense
Bestil vare til click&collect, men det var ikke klar da jeg kom, selvom jeg havde fået besked om det var klar. Så var papkasser gået i stykker på det jeg fik, da jeg påtalte det, sagde de det var lige meget. Men synes ikke det så pænt, når man skal bruge det til en gave. Det var de ligeglade med.

Réponse de POWER.dk - Odense
Kom i power for at finde en mælkeskummer og blev betjent af en meget venlig og god betjening
Kan kun anbefale Power i Rosengårdscenteret

Réponse de POWER.dk - Odense
Manglende service og hjælpsom hed. Var derinde i fredags og mego go service. Lørdag var servicen væk.

Réponse de POWER.dk - Odense
Synes jeg går med en skuffelse, hvergang jeg har været i Power i Odense.
Det er tit, at de manger ting på hylderne og ofte er det udsolgt.
Der er altid en lang kø, når man skal til kassen, da der ofte er en, som står i kassen.
Medarbejderne i butikken er sjældent til den store hjælp, og kigger ofte på deres telefoner.
De gange hvor man vælger at tage i Power, ender man altid til sidst at gå i Elgiganten overfor.

Réponse de POWER.dk - Odense
Sælger siger den kan noget som den slet ikke kan :(

Réponse de POWER.dk - Odense
Nem bestilling af min vare og hurtig besked om udlevering. God og smidig proces ved betaling og udlevering.
Sælger nåede også lige at fjerne butiksalarmen på varen. ;)

Réponse de POWER.dk - Odense
Joh, der var mange mennesker men de formår alligevel at ekspedition går hurtigt samtidig med kundevendelighed. Og så okay hurtigt levering. Så all in all udmærket. Grund til er ikke er 5 stjerner er nu ikke så meget pga betjening, men mere selve butikken er lidt forvirrende at finde rundt i. Men det nok lige så meget mig den hænger på da jeg ikke trives store steder.

Réponse de POWER.dk - Odense
Power Odense, betjent af Magnus.
Utrolig hjælpsom og professionel i sin tilgang til at hjælpe os.
Kan klart anbefale at handle hos Power i Odense og specielt med Magnus.

Réponse de POWER.dk - Odense
Det var nemt at handle. Dog var der lang ventetid ved udlevering. Virkelig god service ved udlevering.

Réponse de POWER.dk - Odense
Jeg besøgte butikken i Odense og fik god vejledning og to ok tilbud på en emhætte og et TV. Vi aftalte at jeg ville sende en mail efter drøftelse med min hustru, hvis vi ønskede at acceptere tilbuddet. Samme aften sendte jeg to mails til de to medarbejdere hos Power om, at jeg accepterede tilbuddene. De næste to dage hørte jeg intet, og derfor kontaktede jeg kundeservice. En venlig medarbejder sendte en mail til butikken i Qdense. Jeg hørte fortsat intet, og jeg opsøgte derfor samme dag butikken i forbindelse med et andet ærinde i Odense. Her konstaterede to andre venlige medarbejdere i butikken, at intet var sat i værk for at få TV og emhætten bestilt hjem. Det tog de så hånd om, og jeg har hentet varerne. Jeg måtte betale for varerne allerede ved bestillingen fra Powers lager uden nogen sikkerhed for at varerne kom i min besiddelse. Dette samt Powers dårlige setup i forhold til at kommunikere med relevante medarbejdere gør, at jeg ikke kan give mere end 3 stjerner.

Réponse de POWER.dk - Odense
Der var rigtig meget personale i butikken, men de havde mest travlt med at snakke med hinanden. Og så kunne vi stå i en laaaaang kø ved kassen, hvor der så kun var én medarbejder. Helt tosset😆