Jeg har fået en fantastisk god behandling, så jeg har kun godt at sige om min oplevelse. Medarbejderen var yderst imødekommende, lyttende og ekstrem hjælpsom i forbindelse med mit køb af en IPhone... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gik i Power for at bestille en ny opvaskemaskine, og selvom jeg synes at jeg havde læst alt om den inden - så var ekspedienten, Christian Z, så serviceminded at han godt lige ville vise mig detaljen m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Service! Jeg har ikke oplevet andet end uovertruffen service i Power Odense. Hjælp, vejledning og ingen problemer med byt eller reklamation. Især den unge mand med briller, der oftest står i kassen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hej jeg er skuffet over power,i dag kører vi til odense for at høre hvordan det går med de høre tlf vi indleverede for snart 4 uger siden.de havde forresten sagt vi gik nye de er kun fra februar i år... Voir plus
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Danemark
Demande des avis aux clients
Flot butik med enormt udvalg.
God service med hjælpsom og smilende personale.
Brugbar forklaring omkring det produkt jeg spurgte ind til.
Prismatch uden problemer.
Handler helt sikkert her igen.

Réponse de POWER.dk - Odense
Helt elendig service i Power Odense. Først mente medarbejderen at en vare ikke var i butikken. Jeg måtte insistere på at han ledte igen, da den stod registreret på lager på hjemmeside. Barefter mååte jeg ikke prøve de udstillede ure. Jeg bestilte 2 ure hjem, men da jeg skulle hente dem havde de solgt det ene. Meget unge medarbejdere med meget lidt fokus på god service men meget fokus på mersalg.

Réponse de POWER.dk - Odense
God købsoplevelse, men udleveringen af det købte var ikke god. Power havde ikke formået at bruge mit rigtige telefonnummer, da man sendte meddelelse om, at varen kunne afhentes. Ikke tilfredsstillende.

Réponse de POWER.dk - Odense
Fin service i forhold til aflevering og serviceminded chauffør

Réponse de POWER.dk - Odense
Fik saftsuseme lov til at købe en Udstillings model af en Moto g86 power med cover og glass samt den sidste Moto g77 i grøn jeg føler mig som en hel million tak power🙂🙂

Réponse de POWER.dk - Odense
Fra bestillingen på nettet og til maskinen blev leveret, installeret og afprøvet har alt fungeret optimalt.
Stort ros til Power.

Réponse de POWER.dk - Odense
Jeg har ikke købt noget hos power- og bliver bombarderet med beskeder om ting jeg har bestilt- har forgæves forsøgt at ringe 🥴

Réponse de POWER.dk - Odense
Stjerne nr 4 er grundet lager-medarbejderen, der hjalp mig med at løfte vaskemaskinen op i bilen. Sælger oplyste mig ikke om at plastik var flækket på lågen, hvilket jeg opdagede ved udpakning. Ja, det er en udstillingsmodel, men alligevel. Han sagde at ventetid ville være 10-15 min, men der gik 30 min.

Réponse de POWER.dk - Odense
Vanvittig lang ventetid, trods enkel ombytning af defekt vare. Formildende omstændighed at varen blev ombyttet uden problemer.

Nemt og bekvemt
Man bestiller varen på nettet og henter efter et par dage butikken. I butikken var personaler meget venlig og forresten varen var den billiges i alle butikker.

Réponse de POWER.dk - Odense
Det var en god oplevelse, selvom at I ikke havde det produkt jeg kom efter, så fik jeg vejledning i et tilsvarende produkt, så jeg kom ikke tomhændet derfra.

Réponse de POWER.dk - Odense
Mega god kundeservice og vejledning. Kommer helt sikkert igen

Réponse de POWER.dk - Odense
Oprettede en click & collect men oplevede ikke at den var klar efter de 30 minutter.
Derudover lang kø i både support og ved kassen. Så et mindre køb endte med at være ret tidskrævende...

Réponse de POWER.dk - Odense
Jeg blev nødt til at returnere den indkøbte WIFI extender da den ikke kunne fungere sammen med vores hjemme netværk. Super venlig og imødekommende kundeservice.

Réponse de POWER.dk - Odense
Inden for de sidste 2 år, har vi købt en computer, printer, og robotstøvsuger. samt flere småting. Vi har altid fået en god og kompetent behandling. Derfor er vi tryg ved at handle her

Réponse de POWER.dk - Odense
En savoir plus sur les différents types d'avis.