Känslan av att personalen, var lite sega på att uppmärksamma mig som kund. Dom pratade med varandra istället, tills den ena sa att vi borde hjälpa kunden. Produkten jag köpte var mycket bra. Fick å... Voir plus
Enköpingsvägen 27, 177 38 Järfälla, Stockholm, SE
Hej! Jag vill gärna framföra mitt tack för den fina service jag har fått som ny kund hos Power. Hela processen, från abonnemangsteckning till aktivering, har varit smidig och professionell. Ja... Voir plus
Andra gången det blir problem med upphämtning av en produkt bokad online. Först hade personalen lagt undan fel version av datormusen. Sen tog det 15-20 minuter att vänta på att personal skulle rota... Voir plus
Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos POWER. Personalen var trevlig, hjälpsam och kunnig. Jag fick bra information om produkten och servicen var snabb och professionell. Allt fungerade smidigt frå... Voir plus
Enköpingsvägen 27, 177 38, Järfälla, Stockholm, Suède

Demande des avis aux clients
Trevligt bemötande fixade allt!
Det tog tid att fixa allt!
Annars nöjd👍

Réponse de POWER.se - Barkarby
Jag tycker att grabbar som tar hand om mobilabonnemang är luriga. De försöker sälja som jag förstår men inte på det sättet. Inte nöjd med kundservice från deras sida

Réponse de POWER.se - Barkarby
The staff was quite unresponsive and the billing staff as well the help expected and approach from the staff too bad , they seems to talking and enjoying there own friend company

Réponse de POWER.se - Barkarby
Kassa personalen i barkarby var väldigt hjälpsam och proffsig. En riktigt stjärna till Kristina⭐️

Réponse de POWER.se - Barkarby
Försäljaren är super bra, kompetent, har kunskap om ex. elektronik. Professionell och vänlig

Réponse de POWER.se - Barkarby
Hemsk kundservice från kassapersonalen. Ingen kö, men blir ignorerad i flera minuter. När man väl fick hjälp så var personalen få med ord och bjöd inte på ett enda leende. Det var en tråkig upplevelse.

Réponse de POWER.se - Barkarby
The person was more professional In explaining and calm

Réponse de POWER.se - Barkarby
Fick otrolig service av amanj, som var väldigt kunnig på alla olika arbetsområden och gav oss otrolig service

Réponse de POWER.se - Barkarby
Mycket trevlig och hjälpsam personal.
Fick även hjälp att lyfta in en tvättmaskin i bilen som vägde 76 kg då jag var nyopererad i en axel.

Réponse de POWER.se - Barkarby
Servicen på power var helt otrolig. Han hjälpte oss med allt om kameran, rekommenderade olika saker och hjälpte oss fixa ihop allt. Han var super trevlig jätte snäll och effektiv. 100 stjärnor till han! Produkten var också bra.

Réponse de POWER.se - Barkarby
Riktigt hjälpsam och omtänksam personal som hjälpte en man i nöd