POWER.se - Eskilstuna Avis

2 670
TrustScore 4.5 sur 5

Albertina Nyströms väg 2, 632 22 Eskilstuna, Brottsta-Lundby, SE

1/ Att få möta en kunnig person och slippa opersonliga köp online, genom att min tekniska kunskap lider av ointresse. 2/ Att få handla fler saker av samma affär/personer därav blir en typ av rel... Voir plus

Köpte kaffemaskin 26/7. Fick betala fullt pris. Den var med på deras?kampanj som började 26/7 och skulle kostat 1 999:- mindre. När jag såg det åkte jag dit och fick tillbaka rabatten utan problem. My... Voir plus

Ali på Power i Tuna park, Eskilstuna är en riktig stjärna! Otroligt hjälpsam och kunnig, en säljare med otrolig fingertoppskänsla helt utan att kännas påtvingande. Vi fick toppenbra hjälp med såväl el... Voir plus

Jag köp enkelt och snabbt en del battling men jag fick inte bra information om hur ska fungera min delbetalning annars jag är väldigt nöjd med handlingar Tack Power🙂

1. Entreprise d'électronique

• Albertina Nyströms väg 2, 632 22, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Suède

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Eskilstuna

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(2 670)

15 629 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snabb service

20 avril 2026

Hej kund,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att du fick snabb service. Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Proffsig personal gjorde det lätt att…

Proffsig personal gjorde det lätt att köpa spis

Hej Karlsson,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att köpet av spisen blev enkelt och att upplevelsen i varuhuset var så bra.

Vi letade ny dammsugare

Vi letade ny dammsugare, vilket resulterade i en ny efter väldigt profsig info/demo av en duktig kille!
MEN. …… det slutade inte med dammsugaren! Vi informerades om olika erbjudanden som resulterade i två nya abonnemang på våra mobiltelefoner och även ett nytt bredband! Vi bytte från 3 till Telenor.
Detta gav oss en rabatt på ca 1200 :-
Dessutom var personals bemötande helt suveränt 🎼🎶👍

Hej Berndt,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att besöket ledde till så bra hjälp, tydlig information och ett så trevligt bemötande hela vägen.

Extra kul att ni dessutom hittade en lösning som passade er så bra på flera områden.

Trevlig personal.
Lätt att hitta det jag var ute efter.

18 avril 2026

Hej Annalena,

Tack för de fina orden.

Vad roligt att höra att det var lätt att hitta rätt och att upplevelsen i varuhuset var så bra.

eskilstuna

Smidigt och vänligt bemötande

20 avril 2026

Hej Faisal,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Eskilstuna var smidig och vänlig.

Philips ångstrykjärn

Har testat mitt ångstrykjärn en gång och det ser ut att fungera bra men manualen är mycket knapphändig vilket jag hade förväntat mig mer av.

Hej Olov,

Tack för omdömet.

Kul att strykjärnet verkar fungera bra redan från start.

Det är samtidigt värdefullt att höra att manualen upplevs som för knapphändig. På produktsidan finns det ofta mer information under Support, och där kan det även finnas en digital bruksanvisning.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Trevlig säljare

Trevlig säljare, kunnig och hjälpsam

17 avril 2026

Hej Birgitta,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt, kunnigt och hjälpsamt bemötande i varuhuset.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Trevlig personal
Lite tråkigt att det inte fanns någon symaskin att titta på men jag beställde en.

18 avril 2026

Hej Ingegerd,

Tack för din fina recension och för de vänliga orden om personalen i varuhuset.

Vad roligt att höra att du ändå hittade en symaskin att beställa, även om det hade varit ännu bättre om den funnits framme att titta på.

Vi uppskattar också din synpunkt. Den är värdefull för att göra upplevelsen i varuhuset ännu bättre.

Billig o Bra 👍

Billig o Bra 👍

17 avril 2026

Hej HAMZA,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du är nöjd med både våra priser och kvalitet.

Vi strävar alltid efter att erbjuda bra produkter till konkurrenskraftiga priser, så det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Inget egentligen.

Inget egentligen.

Hej Peter,

Tack så mycket för din fantastiska femstjärniga recension! Det värmer våra hjärtan att höra att allt gick bra med din upplevelse hos oss. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela dina positiva intryck.

Allt det bästa, Erik på POWER! ⚡

Kunnig och hjälpsam personal

Han gav oss bra råd och hjälpte oss med paketet ut till bilen

Hej Margot,

Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp i vår butik i Eskilstuna! Det värmer våra hjärtan att veta att personalen kunde ge dig bra råd och hjälpa dig hela vägen ut till bilen. Vi är stolta över vårt team som verkligen bryr sig om att ge den bästa servicen.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Sååå trevlig och hjälpsam personal

Sååå trevlig och hjälpsam personal! Glada positiva och duktiga

14 avril 2026

Hej Ros-Marie,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår personal i Eskilstuna! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde hjälpa dig på ett så trevligt och professionellt sätt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Smidigt och bra bemötande

Smidigt och bra bemötande

28 octobre 2025

Hej Janne,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du hade en smidig upplevelse och fick bra bemötande i vår butik i Eskilstuna. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Ditt positiva omdöme betyder mycket för oss och vårt team.

Tack igen för att du valde POWER och för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Trevligt bemötande i affären!

Trevligt bemötande i affären!
Men vi är missnöjda med att leveransen skjuts upp sent dagen innan!!!
En vecka fram!

3 avril 2026

Hej Eva,

Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att ni fick ett trevligt bemötande i butiken. Det värmer våra hjärtan att veta att våra medarbetare gjorde ett bra intryck.

Vi förstår verkligen att det är frustrerande när leveranser skjuts upp i sista minuten, särskilt när det blir en hel vecka framåt. Det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

För att få hjälp med din specifika leveranssituation och eventuell kompensation, kontakta gärna vår kundtjänst direkt så kan våra specialister hjälpa dig vidare.

Snabbt och smidigt.

Snabbt och smidigt.

14 avril 2026

Hej Håkan,

Tack så mycket för din positiva recension! Det är fantastiskt att höra att allt gick snabbt och smidigt för dig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en bra upplevelse, och det gläder oss att vi lyckades med det i ditt fall.

Kunnig och trevligt personal

Kunnig och trevligt personal

9 avril 2026

Hej Sarah,

Tack så mycket för din positiva recension! Det gläder oss enormt att höra att du upplevde vår personal som kunnig och trevlig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det betyder mycket att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Vi hoppas att vi får se dig igen snart!

Power

Ok tack för det

10 avril 2026

Hej NickFörst,

Vad kul att höra att du är nöjd! Tack så mycket för din fina recension och för att du valde POWER. Det betyder mycket för oss att du hade en bra upplevelse.

Lätt att hitta det jag sökte

Lätt att hitta det jag sökte
Trevlig personal.
Bra produkt!

8 avril 2026

Hej T,

Vad roligt att höra att du hade en så bra upplevelse i vår butik i Eskilstuna! Det är fantastiskt att du enkelt kunde hitta det du sökte och att vår personal var trevlig. Vi är också glada att du är nöjd med produkten du köpte.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss. Det betyder mycket för oss att veta att vi levererar den service och de produkter som våra kunder förväntar sig.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Allt gick superbra är nöjd

Allt gick su

Hej Mats,

Vad kul att höra att allt gick superbra och att du är nöjd! Det värmer våra hjärtan att veta att vi kunde leverera en bra upplevelse för dig. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss.

Ett bra bemötande och en suverän service

Ett bra bemötande och en suverän service

8 avril 2026

Hej Royne,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du fick ett bra bemötande och suverän service i vår butik i Eskilstuna. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Din positiva feedback betyder mycket för oss och motiverar hela vårt team att fortsätta leverera högkvalitativ service. Vi hoppas att vi får se dig igen snart!