Vi träffade en trevligt ung försäljare (tror heter Noel) som va väldig hjälpsam och kunnig att presentera produkterna som vi köpte (en skrivare och en diskmaskin) Med en så bra personal ska ni vara... Voir plus
Vi köpte en dammsugare, fick väldigt mycket hjälp av Cassandra och hennes kollega som jobbade men jag kommer inte ihåg hans namn. Väldigt bra på sitt jobb!! hjälpsam och trevlig personal!!! Hade väld... Voir plus
Dialoggatan 2, 141 75, Huddinge, Stockholm, Suède
Vänligt och effektivt bemötande. Snabbt och enkelt med betalning och leverans.

Réponse de POWER.se - Heron City
Bra service och trevlig personal och inte minst superbra priser!

Réponse de POWER.se - Heron City
Personal som tog hand om oss var väldigt trevlig och kunnig

Réponse de POWER.se - Heron City
Otroligt bra personalen hälsade och var hjälpsamma genom hela butiken Hon som sen hjälpte mig att välja produkt hjälpte till hela vägen till betalning fick mig att köpa tillbehör hon gjorde det mjukt så det kändes mer som rådgivning än uppsälj. Jag kommer tillbaka till den butiken igen

Réponse de POWER.se - Heron City
Trevlig kunnig engagerad personal. Både ute i butik och i kassan.

Réponse de POWER.se - Heron City
När man köper varor online för avhämtning, är det bra om personalen hittar varan . Nu fick de plocka från hyllan , efter mycket letande och byte av kassor. Fick trots allt varan tillslut!

Réponse de POWER.se - Heron City
Hej! Han som sålde dammsugaren till mig var bra men är ändå mycket besviken på er då vi gjort andra stora köp hos er tidigare och det var först nu din kollega frågade om vi ville bli medlemmar hos er? Ingen har frågat tidigare väldigt dåligt när vi gjort köp hos er och hade idag kunnat bygga på poäng.
/ Annica

Réponse de POWER.se - Heron City
Det var otydlig med kvitto och detalje jag fick kvitto men ingenting om reverans dag bekräfftade inte 8 dag har gått jag fick inte info om hur jag ska göra.

Réponse de POWER.se - Heron City
Inte bra bähever köpa diskmaskinen men litar inte ALS på er längre

Réponse de POWER.se - Heron City
Vi träffade en trevligt ung försäljare (tror heter Noel) som va väldig hjälpsam och kunnig att presentera produkterna som vi köpte (en skrivare och en diskmaskin) Med en så bra personal ska ni vara räd om.
Vi är en äldre par som fick bra hjälp.
Med vänlig hälsning,

Réponse de POWER.se - Heron City
Jag tecknade i oktober 2025 ett mobilabonnemang hos Halebop via butiken, som levereras i Telias nät. Tre månader senare fungerar det fortfarande inte som det ska – och ingen tar ansvar.
Redan från start gavs missvisande information om operatören. I butiken framställdes det som att Halebop i princip är samma sak som Telia, men när problem uppstår hänvisas jag fram och tillbaka mellan aktörerna. Butiken skyller på Halebop, Halebop hänvisar tillbaka till butiken – och jag som kund lämnas helt utan lösning.
Jag har genomfört omfattande felsökning, haft upprepade kontakter med kundtjänst och även varit i kontakt med Apple Support. Jag har fått flera eSIM samt ett fysiskt SIM-kort – utan resultat.
Tjänsten fungerar fortfarande inte tillförlitligt i min bostad. I vissa delar, kan jag varken ringa eller skicka SMS. Detta är helt oacceptabelt för en grundläggande tjänst som telefoni.
Det mest anmärkningsvärda är dock bristen på ansvarstagande. Ingen tar ägarskap över problemet, och jag har som kund fastnat i en utdragen och ineffektiv process utan lösning.
Min tydliga rekommendation: undvik att teckna abonnemang via denna butik.