Powerlift Nation leverer på alle punkter. De tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsrike produkter til gode priser. Bestillingen gikk knirkefritt, og leveringstiden var imponerende rask. Produktene levde... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har aldri opplevd en så fantastisk kundeservice ☺️🌼dem er helt fantastiske👍🏻fikk levering i postkassen samme dag som jeg bestilte,dem bryr seg om kundene og gjør ekstra bra innsats kommer til å han... Voir plus

Superfornøyd! 😀 Jeg har handlet fra Powerlift Nation ved flere anledninger, og har seriøst ingenting negativt å si om butikken. Her blir du møtt av en kundeservice som tar deg og dine henvendelser på... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fik vare sent, problemer med en leverance, det som var problemet har jeg stadigvekk ikke fået. Ikke ret godt

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires
  2. Service de fitness et nutrition
  3. Salle de gym
  4. Club d'haltérophilie

Écrit par l'entreprise

Powerlift Nation er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på alt innen trening. Vi tilbyr et bredt utvalg av treningsutstyr, kosttilskudd og treningsklær, tilpasset både nybegynnere og erfarne atleter. Vårt mål er å levere kvalitetsprodukter som hjelper deg å nå dine treningsmål.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

4,4

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Proff nettside lett og finne frem

Proff nettside lett og finne frem, god beskrivelse av produktene. Varene kom til rett tid.
Veldig fornøyd
Kjell fra Skien

20 novembre 2024

Hei Kjell,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss! Det er fantastisk å høre at du synes nettsiden er proff og enkel å bruke, og at produktene kom til rett tid.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og gleder oss til å sende deg flere pakker i fremtiden! 💪

Mvh,
Team PLN ⚡️

Fikk ikke min bestilling 😕😳 fikk…

Fikk ikke min bestilling 😕😳 fikk beskjed om at varen var utsolgt etter at dem tok imot penger 🤬

26 novembre 2024

Hei Roar,

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager virkelig situasjonen med den utsolgte varen og for at dette førte til en dårlig opplevelse for deg. Det var ikke vår intensjon, og vi forstår frustrasjonen din.

Vi sendte deg en e-post kort tid etter for å informere om dette og tilby en løsning. Vi ønsker selvsagt å gjøre opp for oss, så vi setter pris på om du kan kontakte oss på kontakt@powerliftnation.no, slik at vi kan rette opp dette for deg.

Vi setter stor pris på din forståelse, og vi vil gjøre vårt beste for å unngå slike situasjoner i fremtiden.

Fin, oversiktlig og rask

Fin oversiktlig nettside som gjør det enkelt å handle. Godt utvalg av gode produkter og rask levering. Her handler jeg igjen :)

18 novembre 2024

Hei Tobias,

Takk for hyggelig anmeldelse! Godt å høre at du er fornøyd med våre produkter og leveringstider.

Du er hjertelig velkommen til å handle igjen! 💪

Mvh Team PLN ⚡️

++ god verdi og rask levering

Hei Oliver,

Takk for hyggelig anmeldelse. Gøy å høre at du er fornøyd med både verdi og levering av produktene våre. 💪

Vi ser frem til å sende deg mer GOD VERDI fremover 😎

Mvh Team PLN ⚡️

Lynrask levering og god kundeservice!

Lynrask levering til Kongsberg, produkter av høy kvalitet. Rett og slett supert! 😊

6 novembre 2024

Hei Moa,

Tusen takk for hyggelig anmeldelse. Godt å høre at du var fornøyd med leveringen vår helt til Kongsberg! 💪

Håper du får gleden av produktene.

Mvh Team PLN ⚡️

Svært gode produkter Og rask…

Svært gode produkter Og rask leveringstid! Enkel side å finne frem også👍🏽 alt i alt en kjempe opplevelse!

Hei Daniel,

Takk for hyggelig anmeldelse. Gøy å høre at du hadde en god opplevelse, og er fornøyd med leveringstidene våre! 💪

Vi ser frem til å sende deg flere gode produkter!

Ny favoritt!

Helt supert utvalg produkter av høy kvalitet!
Dette er en butikk som kan sakene sine, og prioriterer kvalitet.

Gode tilbud, og upåklagelig kundeservice.
Dette er raskt blitt en ny favoritt!

Hei Tore,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en hyggelig anmeldelse. Veldig gøy å høre hvor fornøyd du er med oss.

Vi ser frem til å sende deg flere pakker fremover! 💪

Fantastisk fornøyd

Mottok i dag min første (og aldeles ikke siste) pakke fra Powerlift Nation, og jeg kan ikke annet enn å si at jeg er STORfornøyd! Bestillingen kom som forventet, raskt og godt pakket, med herlige produkter som også sto til forventningene. Anbefaler dette!

6 novembre 2024

Hei Tara,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en hyggelig anmeldelse, og at varene sto til forventning.

Som takk for å være en av de første til å skrive en anmeldelse, vil vi gjerne tilby deg en rabattkode på 25% som du kan bruke på ditt neste kjøp. Send oss gjerne en DM på Instagram så sender vi den over til deg.

Vi ser frem til å sende deg flere gode produkter i fremtiden! 💪