Nödradio Produkterna verkar bra, motsvarar vad jag förväntat mig. Leveranstiden var lång vilket inte framgår i alla fall på ett tydligt sätt. Har vid ett tillfälle försökt få kontakt med Preppe... Voir plus

Produkterna verkar bra, motsvarar vad jag förväntat mig. Leveranstiden var lång beställningen gjordes 29/6 och varorna kom 25/7. Fick mail från proppen ganska omgående efter beställning med uppmaning... Voir plus

Johan på Prepped tog itu med med min frakt som fastnat. Då leveransen inte skulle hinna komma före jul köpte jag nya julklappar i helgen. Döm om min förvåning då jag idag på eftermiddagen fick ett med... Voir plus

Får delvis skylla mig själv då jag inte gjort tillräckligt med research, men detta är ännu ett dropshippingföretag. Gjorde beställningen så får man en spårningslänk från Kina så tar det 3 veckor innan... Voir plus

1. Magasin d'équipements sportifs d'extérieur

Välkommen till Prepped, butiken från norra Sverige där din beredskap är vår främsta prioritet! Vi grundades med en enad passion för att säkerställa din absolut största trygghet.

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

119 avis

A répondu à 52 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Det negativa är att jag ser att…

Det negativa är att jag ser att produkten skickas från andra sidan jordklotet, kina! Det var jag inte beredd på!

26 octobre 2024

Réponse de Prepped

Hej Dordi! För att kunna erbjuda ett brett sortiment med allt i shoppen tillgänglig 24/7 året om skickar vi vissa paket direkt från tillverkaren om vi ej har dessa varor i vårt lokala lager vid köptillfället. Hoppas att detta ger dig en djupare förståelse för vår lager och frakthantering!

Mvh Johan, Prepped

Jag har inte fått något

Jag har inte fått något

12 juillet 2024

Réponse de Prepped

Hej Abisamad! Vi har kontaktat dig via mail och reder nu ut vad som kan ha hänt med leveransen. Skulle det vara så att paketet kommit bort skickar vi ut ett nytt omgående, givetvis utan någon kostnad😊

Réponse de Prepped

Hej Benny! Tråkigt att du inte verkar nöjd med din order. Kom ihåg att du alltid kan returnera varan om du inte är nöjd. Skriv isåfall till kontakt@prepped.se så hjälper vi dig😊

Lätta och mindre lätta instruktioner

Lättförståelig manual hur hjärtstartaren fungerar.
Mindre bra att pads för mindre barn inte fanns med från början, när den sedan kom krävde ni fullt betalt. Inte snyggt. Att installera skåpet var medföljande manual inte helt lätt att följa. Även behörig elinstallatör som anlitades för strömförsörjning avseende värme i skåpet hade lite besvärligheter. Att sedan veta om det finns värme finns det frågetecken om. Ska även finnas möjlighet till att larm ska ljuda om skåpet öppnas. En omöjligt instruktion om hur få detta att fungera.

20 mai 2024

Réponse de Prepped

Hej Mats! Nu tror jag att du skriver en recension på fel profil. Vi har för närvarande inga hjärtstartare i vårt sortiment och ber dig därför undersöka närmre på vem du beställt denna ifrån och publicera din recension på deras sida istället!

/Mvh Johan, Prepped

Enkelt att beställa och en snabb och bra leverans. Produkterna jag köpte var nödsovsäckar. Små och kompakta, enkelt att ha med sig i t ex bilen. Dessbättre har jag inte behövt använda dem.

15 janvier 2024