Nödradio Produkterna verkar bra, motsvarar vad jag förväntat mig. Leveranstiden var lång vilket inte framgår i alla fall på ett tydligt sätt. Har vid ett tillfälle försökt få kontakt med Preppe... Voir plus

Produkterna verkar bra, motsvarar vad jag förväntat mig. Leveranstiden var lång beställningen gjordes 29/6 och varorna kom 25/7. Fick mail från proppen ganska omgående efter beställning med uppmaning... Voir plus

Johan på Prepped tog itu med med min frakt som fastnat. Då leveransen inte skulle hinna komma före jul köpte jag nya julklappar i helgen. Döm om min förvåning då jag idag på eftermiddagen fick ett med... Voir plus

Får delvis skylla mig själv då jag inte gjort tillräckligt med research, men detta är ännu ett dropshippingföretag. Gjorde beställningen så får man en spårningslänk från Kina så tar det 3 veckor innan... Voir plus

1. Magasin d'équipements sportifs d'extérieur

Välkommen till Prepped, butiken från norra Sverige där din beredskap är vår främsta prioritet! Vi grundades med en enad passion för att säkerställa din absolut största trygghet.

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

119 avis

A répondu à 52 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Lite rörigt i samband.med köpet,men det…

Lite rörigt i samband.med köpet,men det löste sig till slut på bästa sätt. Men. Det som var avsett som julklapp blev med alla förseningar en födelsedagspresent. Det är ju också najs, men inte riktigt vad jag tänkt mig.
Suverän back up från Johan hjälpte upp.mitt humör och därför blir mitt samlade omdöme en stark 4a.

24 décembre 2023

Köpt en förpackning med 3 st i

Köpt en förpackning med 3 st i.
Har 2 i bilen och en med i båten. Så bra att man kan varna på fler områden, så man syns.
Gav mina barn varsin förpackning också.

3 avril 2024
Avis spontané

Jag har fortfarande inte fått…

Jag har fortfarande inte fått produkterna en vecka efter beställning. Meddelande och reklam drösar in på epost men INGA GREJER

20 avril 2024
Logo de Prepped

Réponse de Prepped

Hej Linda! Vänligen kontakta vår kundtjänst på kontakt@prepped.se så hjälper vi dig att se status på din order och spårar den åt dig😊

Fantastisk kundservice

Högsta betyg! Bla för magisk kundservice. Jag hade gjort en beställning men ångrade mej innan varorna kommit fram, eftersom hunden fick en saftig veterinärräkning pg av akutoperation (ska beställa varorna igen sen i sommar). Fick jättesnabbt mailsvar från en supertrevlig Johan som förstod och sa det var inga problem returnera och gjorde återbetalningen direkt dom fått tillbaka varorna (pausade betalningen på klarna) och önskade vår hund krya på sej. Kändes så personligt och en allmänt bra känsla. Jag återkommer och tack för det otroligt vänliga bemötandet 🙏🏽☺️. Ps: Vovven mår mkt bättre nu 🫠

8 avril 2024

Tidigare swerescue

Tidigare swerescue, snabb leverans, bra bemötande, varorna motsvarar förväntningarna. Köpte bilsovsäcken. Rekommenderar!

25 décembre 2023