Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

En almindelig og brugervenlig hjemmeside, uden for meget tingeltangel; hvilket er et kæmpe plus herfra :) Jeg bestilte en t-shirt og blev vel-informeret hele vejen; både med afsending, personl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En super butik, som laver ting i super kvalitet. Deres flotte og bløde T-shirt i dejlig blødt design kan virkelig anbefales. De har super pasform, flot tryk i seje designs også er der tænkt på... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sikke en fantastisk service! Bestilte en t-shirt og den blev leveret på mindre end to døgn. Imponerende. Lækker kvalitet af trøjen og den var pakket fint ind, og så endda med en personlig hils... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt genial og personlig betjening! Det er bestemt ikke sidste gang at jeg bestiller hos Printbyorder, kvaliteten var i top og jeg modtog min vare inden for 48 timer efter bestilling. Samtidig blev... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements imprimés
  2. Grossiste en vêtements
  3. Service d'impression numérique
  4. Imprimeur
  5. Fournisseur de produits promotionnels
  6. Imprimeur en sérigraphie

Écrit par l'entreprise

Danmarks bedste Erhvervstrykkeri og engrossalg af tøj/beklædnings genstande. Vi tilbyder et bredt sortiment af ydelser, såsom DTG print, DTF print, Serigrafi/Screen print/Direkte tryk, Sublimations, brodering og meget andet. Vi sælger også de bedste brands og produkter til printvirksomheder, kunstnere, musikere og alle andre der skal have lavet deres eget merchandise. Skal jeres virksomhed have kvalitets reklameartikler eller arbejdstøj, af høj kvaliet til lave priser. Så står vi altid klar til at hjælpe jer med at få præcis det I ønsker.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Kanon god kundeservice og hurtig…

Kanon god kundeservice og hurtig levering 🤩

22 mai 2022

Hej Line,
Mange tak for den super fine anmeldelse, det betyder meget.
Håber at modtageren blev rigtig glad for sin Dirch t-shirt

Fantastisk SERVICE…

Fantastisk SERVICE…
Bestilte nogle T-shirt, som var på tilbud.
Ejer ringede og beklagede, at de T-shirt,der var tilbage ikke levede op til firmaets standard, men han havde tilladt sig, at sende dem der var i orden og nogle andre.
Hurtigt efter modtog jeg endvidere besked om, at en del af de penge jeg havde indbetalt var tilbageført.
I dag har jeg modtaget MEGET fine T-shirts, til meget favorabel pris.
En ejer der gør alt for at yde den bedste kundeservice, -endda meget små ordre .. og midt i at firmaet er ved at flytte adresse.
De bedste anbefalinger herfra..

7 février 2022

En kanon service

En kanon service. Skulle akut bruge en
Tshirt med print til et filmtema, et firma skulle køre . Mit køb blev fulgt til
dørs på den mest serviceminded måde.
Kan KUN anbefale dette firma, som jeg ønsker god vind fremover

4 septembre 2021

Sikke en fantastisk service

Sikke en fantastisk service!

Bestilte en t-shirt og den blev leveret på mindre end to døgn. Imponerende. Lækker kvalitet af trøjen og den var pakket fint ind, og så endda med en personlig hilsen. (Hvor er det overskudsagtigt, og hyggeligt at i tager jer tid til det).

En super god oplevelse, og jeg vil bestemt anbefale alle at handle hos jer, også fordi i støtter Psykiatrifonden.

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, så havde jeg gjort det. :)

7 juillet 2021

Hej Helle,
Sikken fantastisk anmeldelse - MANGE tak!

Jeg er glad for at høre, at kvaliteten og service var mere end god nok.
Der bør altid være tid til en personlig hilsen, men det vigtigste er bare, at vores kunder er tilfreds, det er alfa omega :-)

Super god service

25 juin 2021

Réponse : Printbyorder

Hej Michael, rigtig mange tak for den 5 stjernede anmeldelse og glad for du er tilfreds :)

Fantastisk

Hej . En fantastisk service, hurtig levering og en lille overraskelse i paķken så dejligt .Det handler jeg gerne igen.
Vh. Arne

19 juin 2021

Hej Arne,
Mange tak for den fantastiske anmeldelse. Vi glæder os til at se dig igen.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition
Super dejligt, at den vare man køber er pakket omhyggeligt ind og fed bonus at der var inkluderet en lille hilsen omkring at der går bidrag til indsats psykisk syge og udsatte🤩
Tusind tak for det💚

4 juin 2021

Hej Lone,
Mange tak for den meget fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget. Igen tak for at give os mulighed for at støtte et rigtig godt formål

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk fra start til slut!

Jeg bestilte en t-shirt og blev vel-informeret hele vejen; både med afsending, personlig hilsen og vedlagt vaskeanvisning.. Gotta love it!!

T-shirten er i lækker kvalitet, printet er fejlfrit og ja.. Min nørdede mand er mere end tilfreds; og jeg elsker ham for det!

Tak for kanon service :D

25 mai 2021

Hej Ditte,

Først MANGE tak, for den meget fine anmeldelse - det gør en rigtig glad :-D

Men endnu mere glad er jeg, at din nørdede mand er mere end tilfreds :-D

Suverænt

Wow, plakaten jeg bestilte var bedre i person. Ikke nok med at jeg får den i en standhaftig papkasse og en sikker indpakning af min plakat, der bestemt kunne holde turen med posten. Så er der også en personlig hilsen fra stifteren af firmaet, inklusiv en lille pose slik. Det er jo meget mere end det man forventer.

20 avril 2021

Hej Tobias,
Det er vigtigt for os, at vores kunders produkter ankommer i perfekt tilstand :) så er glad for at du også var tilfreds med indpakningen, for der er ikke noget værre end en plakat der er trykket eller lignede.
Vores kunder er det vigtigste og glad for den meget fine anmeldelse...
Mange tak :-)

Seriøst sted at handle

Seriøst sted at handle, god service

14 avril 2021

Hej Alex,
Rigtig mange tak for den rigtig fine anmeldelse. Det sætter vi pris på. Vi glæder os til at se dig igen

Kun roser til Printbyorder

Kun roser til Printbyorder

Det er selvfølgeligt ærgerligt når lagerbeholdningen ikke passer, men med ærlig og konstruktiv kundeservice forsvinder ærgrelsen som vingummibamser i min mavse :D

10 mars 2021

Hej Rene,
Ja, det var selvfølgelig lidt øv, at vores flytning til nyt kontor og status af lager gjorde der var nogle svipsere, men vi har også lært af det :-) Vi tror også kun at ærlig og god kundeservice er eneste måde at drive forretning på .

Men mange tak for 5 stjernes anmeldelse :-) Vi sætter meget pris på den

Noté 5 sur 5 étoiles

God service omkring at få den rigtig…

God service omkring at få den rigtig størrelse i T-shirts
God kvalitet i t-shirts og det der bliver” trykket”på t-shirten👍❤️

8 mars 2021

Hej Karina,
Jeg er meget glad for, at du til fuldt ud tilfreds med vores service og kvalitet på t-shirts/ print på dem.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er rigtig glad for de 2 tshirts jeg…

Jeg er rigtig glad for de 2 tshirts jeg har købt hos jer.Det er nogle rigtige flotte prints der er på begge to.Tak også for alle de gode mails.

Printbyorder kan jeg klart anbefale, også fordi man støtter Psykiatrifonden.

24 février 2021

Réponse : Printbyorder

Hej Karsten, først mange tak for den meget fine anmeldelse, det betyder meget. Jeg er rigtig glad for du er tilfreds med vores kvalitet og mails :-)

Så mange tak for anbefalingen - Endnu et tak for at give os mulighed for at støtte Psykiatrifonden

DBH

⭐️ Gratis forsendelse
⭐️ Hurtig levering

23 février 2021

Hej Lars,
Rigtig mange tak for den MEGA flotte anmeldelse, det betyder noget og bare glad for at du som kunde er fuldt ud tilfreds

DBH

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus