2,5

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Slechte service

Heb 5 jaar geleden een wasunit en stoel gekocht binnen enkele maanden stoel moeten omruilen omdat de pomp kapot was.. binnen een paar weken de volgende stoel ook kapot deze moest ik weer brengen en kreeg hoe dan ook geen geld terug en moest weer een nieuwe stoel meenemen.. ook kraantje van de wasunit binnen enkele maanden kapot.. deze kon besteld worden maar moest ik wel betalen.. toen was ik klaar met hun en had eigenlijk gezworen nooit meer iets van hun nodig te hebben.. maar helaas is de hals van mijn wasunit inmiddels versleten en heb ik 13 maart contact gehad met de winkel en die zei dat ik fotos moest sturen naar logistiek inmiddels vorige week zelf gebeld maar ze kunnen maar geen antwoord geven of de hals te koop is en zouden het uitzoeken.. niet meer terug gebeld dus gisteren weer gebeld.. maar helaas geen terugkoppeling gehad gisteren wat wel beloofd was.. echt een waardeloze zaak/service

13 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Op 12 september een bestelling…

Op 12 september een bestelling geplaatst bij Pro Duo, daarna gelijk een e-mail gestuurd om deze bestelling toch maar te annuleren. Dat kon niet meer, maar ik kon het pakketje gemakkelijk gratis retour sturen. Nu, bijna 2 maanden later staat het geld nog steeds niet terug op mijn rekening. Elke week bellen, elke week te horen krijgen dat het geregeld gaat worden, maar tot op heden nog steeds niets mogen ontvangen. Ik bestel nooit meer iets bij deze winkel.

12 septembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Nicht nötig

Seeeehr schlechte Beratung, da 0 Kompetenz in Kaiserslautern. Gutscheine funktionieren weder online, noch vor Ort. Generelle Auswahl sehr gering und teurer als üblich

26 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zondag

Ik ben zondag, bij pro )Duo zuidplein geweest.
Ben geholpen door Saskia.
Ben zo blij met de advies en de verf die Saskia had aan bevolen.
Ben nog nooit zo blij geweest met de kleur van mijn haar. Top

30 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Beter elders online bestellen!!

Ik heb op de website 2 Redken producten uitgezocht die ik wilde bestellen, maar omdat er een vestiging bij mij in de buurt zit ben ik het in de winkel gaan halen.
Om te beginnen is er een actie 50% korting op het 2de exemplaar, maar dat was niet op voorraad, dus ik liep de korting mis. Bij de kassa geen geste om dit te compenseren. Ik heb een ander 2de artikel genomen dat niet onder de actie viel.
Op de website kosten mijn aankopen €60,75 incl BTW
In de veronderstelling dat dit in de winkel hetzelfde zou kosten betaalde ik daar echter €72,45!! Toen ik daar een opmerking over maakte zei de dame aan de kassa dat het vast de prijs zónder BTW was die ik had gezien. Dat is dus niet het geval. Slechte zaak dit en ik ga er niet meer naartoe. Ook online koop ik voortaan ergens anders.

9 septembre 2024

Onderwerp: Slecht geadviseerd

Onderwerp: Slecht advies bij Pro Duo voor haarverf vestiging Eindhoven

Ik wil graag mijn ervaring delen na mijn recente bezoek aan jullie winkel en telefonisch contact. Twee maanden geleden zocht ik advies voor een ammoniakvrije haarverf voor grijze dekking, oorspronkelijk van Schwarzkopf. Helaas verkopen ze geen Schwarzkopf, en ik kreeg het advies om Kemon verf te proberen.

Helaas ging het mis toen ik een waterstofperoxide van 2% kreeg, terwijl ik een 6% nodig had voor grijze dekking. Ondanks meerdere bezoeken en het advies om de verf en waterstof anders te mengen, was de dekking teleurstellend en de grijze haren keerden snel terug. Na 1 keer wassen. Ik ben zeker te ontevreden over het gebrek aan juist advies en het feit dat er geen verantwoordelijkheid wordt genomen. Doe aub goed onderzoek voordat jullie aan Pro Duo advies gaan vragen.

8 octobre 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus