Procartech Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Even tijd maken voor een review. Lang getwijfeld om (apple)carplay in de auto te laten installeren. Ook al omdat mijn auto & model over het algemeen op internet niet naar voren kwamen als ge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hadden problemen met apple carplay van onze Audi Q2. Verschillende zaken gebeld voor een oplossing maar men had geen tijd of geen interesse. Procartech was meteen bereid om ons te helpen. De mon... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goed ervaren en een mooi ontvangst. De prijzen worden duidelijk besproken. Achteraf geen verassingen. Voor de rest een groot wachtruimte met verse koffie en thee. Eindresultaat was goed voor de i... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Espace Internet

Écrit par l'entreprise

Op zoek naar navigatiesystemen en auto-accessoires? Procartech heeft een ruim assortiment aan producten op het gebied van autonavigatie en andere elektronica-onderdelen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb ambilight laten inbouwen en…

Ik heb ambilight laten inbouwen en stage 1 tuning. De ambilight is superstrak ingebouwd en nergens geen draden te zien. En kan echt merken dat de 60 pk extra een groot verschil is met wat het eerst was. Super bedankt Procartech!!!😄

15 janvier 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Verstand van autotechniek….(?)

Interesse in een nissan pixo bj 2012 (voor een vrouwelijke kennis van me). Zou eveneens nieuwe APK op kunnen (was nog 6 weken geldig).
Uiteindelijk afspraak gemaakt en bij aankomst enigszins geschokt.
Voorste banden: versleten en diende vervangen te worden.
Remblokken: versleten
Remschijven: dubieus. Roest op de bovenkant (ronding) van de remschijf waardoor ik met de nagel ca 1.5 mm aan slijtage opmat.
In mij beleving diende deze te vervangen worden, maar Procartech dacht daar anders over.
Airco: Dubieus of deze ook idd werkt (geen klik waarneembaar dat de pomp aanslaat)
Volgens Procartech werkte deze goed.

Hoe gaat Procartech op deze auto een nieuwe APK zetten met versleten remblokken en banden (en wellicht schijven)?
Uiteindelijk door de onderdeel kosten bij de verkoopprijs op te tellen (installeren is wel gratis dan).
Nu vallen de onderdeelkosten van een pixo wel wat mee, maar de insteek is niet echt fijn en klantvriendelijk. Auto was alles behalve rijklaar te noemen.
Zonde van de tijd.

9 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Klant vriendelijk en verstand van zaken

Een uiterst veelzijdig bedrijf met diepgaande expertise in audio. Wat echt opvalt, is dat ze oprecht luisteren naar de klant. Het team is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ik raad zeker aan om naar Tim te vragen bij Procartech. Ondanks communicatieproblemen met een ander bedrijf, wist hij mij op dezelfde dag nog te helpen. Zoals hij zelf zei: “Ik hou niet van moeilijk; als het kan, dan kan het.” Echt goud waard!

7 novembre 2024

Top inbouwers

Na overleg met Tim een achteruit camera laten inbouwen in mijn Ford Focus automaat van bouwjaar 2023.
Goed voorgelicht en de mogelijkheden besproken om een topkwaliteit achteruitrij camera te laten inbouwen in mijn Ford Focus. Derhalve heb ik afgelopen donderdag de auto gebracht. De inbouw zou ongeveer 4 uur duren wegens te verwachten complicaties , omdat mijn auto b.v een glazen panoramadak heeft en de kabel via een omweg naar de module moest worden geleid. Nu na 4 uur noeste arbeid werkt de camera schitterend met een perfect beeld op mijn navigatiescherm , heldere kleuren en meedraaiende bochtlijnen als het stuur gedraaid wordt. Ben er heel erg blij mee dat ik dit in Almere heb laten doen.
Het was niet goedkoop maar ik wilde zelf topkwaliteit en “ goedkoop “ is meestal duurkoop.
Jongens jullie zijn toppers en jullie doen wat je zegt te doen.

11 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloos radio systeem

Radio gekocht via bol.com, wat een waardeloze chinese troep. Valt willekeurig uit, ondanks dat hij in de auto zou passen past de aansluiting niet voor de radio (Werkt tot op heden nog niet), navigatie systeem werkt niet. Geen oplossing.

21 mai 2023
Logo de Procartech

Réponse de Procartech

Beste Arie,

Jammer om te horen dat u niet tevreden bent.U kunt altijd contact met ons opnemen voor informatie en voor een inbouw afspraak.Wanneer heeft u de radio bij ons gekocht? Onze systemen hebben allemaal 2 jaar garantie.wij zien helaas ook geen Arie Hoogeveen voor komen bij ons in het systeem.Verward u ons niet met een ander bedrijf? want wij zijn al een tijdje niet meer actief op bol.com.Toch staan wij er voor open om u van dienst te zijn, graag horen wij of wij u kunnen helpen.

Team Procartech
Www.procartech.nl
Info@procartech.nl
036-5245561

Servicepluim voor Procartech

Geweldige nazorg ervaren m.b.t een applicatiestoring. Betrof mijn Audio Carplay in m'n Volvo XC60. Alles werd met een optimistische reactie nageken en opnieuw ingesteld, incl. aanvullende instructies aan mij als berijder. Kosten geen!!!Top service. Dank, dank mannen van Procartech uit Almere.

2 janvier 2024

Topadres

Even langs gereden voor een afspraak inbouw Dashcam maar ik werd direct geholpen en ziet er top uit. Fijne mensen ook

7 octobre 2023

Wat een fijn bedrijf

Wat een fijn bedrijf. Ik wilde P-sensoren voor en Carplay ipv mijn oude radio en ze dachten mee wat er nog meer nodig was.
Parkeersensoren werken prima 👍🏼 En wat een feestje die JVC Carplay!
Fijn bedrijf wat voldoet aan mijn hoge staandaarden.

16 juillet 2022

Ramen tinten

Heb de ramen van mijn Volvo hier laten tinten (B stijl): ik kon snel een afspraak maken, zelfde dag weer ophalen, prima prijs en uitstekende service!

1 juin 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Radio heel snel kapot

Radio heel snel kapot. Meerdere malen contact gezocht duurt allemaal erg lang en kunnen niks meer betekenen voor je.

11 février 2021
Logo de Procartech

Réponse de Procartech

Beste Klant,

Spijtig om dit van u zo te horen.
Helaas moet ik u vermelden dat de garantie van het product is verlopen.
Hierop hebben wij een oplossing bedacht, u kunt het product naar ons retourneren zodat wij het kunnen proberen te repareren als service van onze kant!

Ik hoop dat deze oplossing u wat aanbiedt.
Nogmaals onze excuses voor deze ongemak.

Team Procartech.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus