PRO DETAILING Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Min bil er simpelthen bare så flot! De er så grundige ved rengøring, både indvendig og udvendig! Wow! Jeg kommer helt sikkert igen. Er meget tilfreds 💪 Nok den bedste bil rengøring, vil jeg sige.

Super god vejledning, og løbende opdateringer på status af bilen. Meget ærlig omkring fordele og ulemper ved diverse produkter. Fik lavet fuld 2 trins polering samt coating af hele bilen, og den står... Voir plus

En 10/10 oplevelse hos ProDetailing og service på et meget højt niveau. Jeg fik min næsten nye VW. ID.7 Tourer behandlet hos Prodetailing. Herunder PPF på fronten (kofanger, skærme, front hjelm og... Voir plus

Fik min spritnye Tesla Model Y behandlet hos Prodetailing. Herunder PPF på fronten (kofanger, skærme, front hjelm og spejle), samt indstigning og læssekant. Derudover certificeret Gyeon keramisk coati... Voir plus

1. Service d'esthétique automobile

Écrit par l'entreprise

High-end bilpleje med fokus på polering, keramisk coating, PPF (Stenslagsfolie) og interiørrens. Hos os får du detailing i absolut premium kvalitet, hvor håndværk, sans for detaljer og en høj grad af kundeservice er fundamentet. Vi tilbyder komplette løsninger inden for dybdegående bilpleje og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores passion for biler sikrer dig både det bedste resultat og en service i særklasse.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ikke mere bøvl eller hårdt arbejde…

Ikke mere bøvl eller hårdt arbejde eller hovedpine hver gang man ser på sin bil.
TAK Iron
Jeg har en hvid bil, og den ser man alt på, men nu efter Iron`s kærlige behandling og hans sans for detaljer står den bare flot, den afviser stort set alt skidt, og det der bliver siddende, er nemt at vaske af eller det bliver skyllet af i regnvejr.
Jeg kan varmt anbefale Iron ved Pro Detailing, han gør altid sit bedste for et godt resultat.

15 août 2022

10/10 oplevelse hos Pro Detailing

10/10 oplevelse hos Pro Detailing

TLDR;
- Fantastisk håndværk
- Retfærdig pris
- God vedlejning
- Ærlig og tillidsfuld

Iron besidder stærke kompetencer inden for bil detailing. Udover fantastisk håndværk som gør, man er tryg ved at indlevere sin bil hos ham, besidder Iron også mange gode personlige værdier - ærlig og åben fra start til slut. Så længe Iron står i spidsen hos Pro Detailing, er dette mit faste detailing sted, hvor han leverede et solidt resultat på min røde Tesla Model 3 Performance.

18 juillet 2022

Største anbefaling herfra

Efter at have min meget ridsede og triste bil til polering og coating hos Pro detailing, står jeg med en yderst glat og glansfuld lak. Arbejdet og servicen er bare tip top og der er ikke noget at sætte en finger på. Iron er meget høflig, imødekommende og helt nede på jorden og man kan bare mærke hvor meget han brænder for det han laver og stoltheden over at aflevere en opgave i perfekt stand. Glad for jeg valgte Pro detailing. Kommer helt sikkert igen.

5 juin 2022

Fremragende service / arbejde

Har fået Tesla 3 beskyttelsespakke hos Pro Detailing inkl. polering, coating af lak og glas samt PPF folie. Bilen står knivskarpt og Iron har leveret en fremragende service! Kan så absolut anbefale Pro Detailing!

6 avril 2022

Super service

Super service. Meget venlig og informativ. Flyttede rundt på hans planlagte arbejde for at klemme os ind i hans program. Overholdt alle aftaler. Vores Tesla Model Y står super skarpt og vi fik god vejledning i hvordan den skal vedligeholdes fremover.

14 mars 2022

Min bil har været en tur igennem …

Min bil har været en tur igennem PRO DETALING for den helt stor tur jeg blev chokeret over at min 10 året gammel bil kunne se så godt ud Alle mine ridser i bilen er Væk . Og den står kniv skarp Kan varmt anbefale PRO DETALING I ÅRHUS 5 stjerner her fra .

30 janvier 2022

Kun det bedste er godt nok

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Prodetailing med fantastisk godt stykke arbejde på min Tesla Model Y.
Iron er entusiastisk omkring sit arbejde, kun det bedste er godt nok.
Jeg har fået lavet en KERAMISK COATING af lak, samt coating af fælge og glas samt kamera.
Jeg har fået folie på bagdøre og læssekant ved bagklap, samt på forlygter og tågelys.

Tak for et godt stykke arbejde og en endnu federe bil😁

13 janvier 2022

Kan det på det kraftigste anbefale…

Kan det på det kraftigste anbefale Prodetailing, som har givet vores nykøbte Tesla model Y. Den store omgang så den står super flot og klar til det danske klima. Fantastik rådgivning og service, hvor man på alle måder har oplevelsen af at være i gode hænder.

23 décembre 2021