Na meerdere keren aan te hebben gegeven te stoppen met prodiga en de laatste levering retour te hebben gezonden, nu weer een mail van PSInkasso; Hello! You have recieved a reminder from PS Inkasso... Voir plus
Veldig fornøyd med produktet, men virker ikke før ca 3 mnd. Sa opp abonnementet etter første forsending følte ikke de virket, men etter en stund merket jeg at de hadde en virkning så jeg bestilte på n... Voir plus
Hadde problemer med magen i flere år. Hadde prøvd alt, men ingen ting virket. Så en dag kom jeg over prodiga. Tenkte, kan vel prøve en måned. Hadde ikke mye tro på produktet, men merket forbedring all... Voir plus
Roligere mage. Etter at jeg starta med Prodiga er magen blitt roligere . Før kunne jeg ikke spise feks egg, avokado ++ matvarer som innholdet mye fett, før jeg måtte på toalettet!! Nå har jeg brukt... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Prodiga er et tilskudd med en unik sammensetning av melkesyrebakterier, enzymer og kalsium. En god fordøyelse er viktig for et velfungerende og aktivt liv.
Les gens ont aussi consulté
Presis levering gjennom året
Presis levering gjennom året! Produktet ser ut til å virka slik det er sagt. Men der tar tid før ein merker dette.
Gode folk som jobber med prodiga
Gode folk som jobber med prodiga og veldig bra produkt!
Levering til riktig tid
Levering til riktig tid. Kan ikke si at jeg merker noen endringer etter at jeg begynte med tablettene.
Magen og tarmene fungerer bedre
Magen og tarmene fungerer bedre, mindre oppblåsthet og luftplager.
Hyggelige tilbakemeldinger på det jeg…
Hyggelige tilbakemeldinger på det jeg har spurt om 👍
Har en god følelse av at produktet…
Har en god følelse av at produktet Prodega virker positivt på min magehelse når jeg også tenker meg nøye om hva jeg tåler ift kostholdet mitt.
for det meste greit i henhold til…
for det meste greit i henhold til mage/tarm.. har troa på preparatet
Prodiga mot IBS
Prodiga har nok bidratt noe til at jeg har fått litt mindre smerter grunnet min irritable mage/tarm (IBS). Min IBS utviklet seg ganske sikkert pga at det tok ca 22 år før legene fikk stadfestet at mine opprinnelige mageproblemer var forårsaket av cøliaki, slik at jeg kunne begynne med glutenfri kost.

Réponse : Prodiga
Mage blitt mer stabil.
Føler velbehag i kroppen
Regulerer magen
Slutt på opplåst mage
Slutt på opplåst mage. Har kunnet spise mat som før var helt grusomt for magen. Som brød, pasta og ting som inneholdt mel og melk.
Fordøyelsen min fungerer bedre.
Fordøyelsen min fungerer merkbart bedre, når jeg tar Prodiga.

Réponse : Prodiga
Har blitt kvitt mine mageplager ( IBS)…
Har blitt kvitt mine mageplager ( IBS) og har fått bedret livskvalitet, på alle måter.
Har kronisk tarmbetennelse og måtte…
Har kronisk tarmbetennelse og måtte bruke kortisontabletter daglig. Etter jeg begynte med prodiga har jeg sluttet med k.tabl. Og blitt mye bedre i magen.?